Simão a Capdevila už nebudou hrát za Espanyol

23.05.2014, 22:44
Aktuality
Odchod dvou zkušených harcovníků dnes oznámil Espanyol. V dresu barcelonského celku již nebudou nastupovat portugalský křídelník Simão Sabrosa a bývalý španělský reprezentační obránce Joan Capdevila, který možná už nebude hledat nové angažmá a pověsí kopačky na hřebík...

Oběma zkušeným hráčům končí u Los Periquitos smlouva. "Espanyol oběma děkuje za profesionalitu, kterou prokázali během zdejšího působení. Náš klub jim přeje vše nejlepší, ať už budou ve svých kariérách pokračovat kdekoliv," stojí v prohlášení třináctého celku Primery División.

Čtyřiatřicetiletý Simão hrál za Espanyol v posledních dvou letech, poté co přišel z tureckého Beşiktaşe. Dříve působil také v Atléticu Madrid, FC Barcelona a lisabonských klubech Benfice a Sportingu.

O dva roky starší Capdevila strávil na Estadi Cornellà-El Prat rovněž dvě sezóny, které byly dost možná poslední v jeho hráčské kariéře. Krajní obránce a mistr Evropy i světa, který vedle Villarrelu či La Coruni také prošel Atléticem a Benficou, se nedávno nechal slyšet, že vážně uvažuje o odchodu do penze.

Autor: Petr Vaněček / mediotiempo.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Věk nezastavíš

Reagovat
Benfica

ani Dážď

Reagovat
fenixLFC

simao on este hra? vzdy ma fascinovalo ako znelo jeho meno

Reagovat
FC Porto FC

Chtěl bych vidět Simaa v portugalsky lize

Reagovat
smazaný uživatel

Svojho času obrovský talent, prišiel do Barcy, ale nechytil sa. Takisto dopadol Quaresma. Dvaja super talentovaní hráči, ktorí však nerozvinuli svoj potenciál. V Portugalsku je takých veľa.

Reagovat
didosh

Tak u Quaresmi to bylo něčím jiným...Zlatokop...

Reagovat
Milan.B

jeho gol proti liverpoolu

Reagovat
DieFohlenBMG

Simão

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele