Šilhavý nerozlišuje, zda je důležitější Villarreal nebo Plzeň

01.11.2017, 23:25
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
Franck

Zápas s Plzní o titul je momentálně asi fakt důležitější pro oba, protože ten zajistí přímý postup do LM - pokud by Plzeň vyhrála tak ten náskok je fakt už hrozivej. Ale třeba vyhrají i s náhradníky, jako Kometa v hokejové LM

Reagovat
smazaný uživatel

A po příští sezoně už nic. Pak už všechno končí. Nezískávejte žádný body serte na nastavení do koeficientu. Zítra máme prachy co je pozítří na to serem. Ná základě čeho si my Češi myslíme že vlastní píseček je více než mezinárodní fotbal.

Reagovat
Franck

na koeficient se kašle když můžeš hrát příští rok LM, ale třeba Plzeň postavila jen Čermáka místo Koláře jinak podle mě základ a 4:1 a Čermák dal góla

Reagovat
TrueCommunist

Samozřejmě, že zápas s Villarrealem , jak o tomhle někdo může přemýšlet

Reagovat
Rišan

Po dvacáté opakuji, že důležitější pro naše kluby jsou evropské poháry. A to zvlášť pro Slávii, jež by se v lize klidně mohla spokojit se 2. místem, protože 11bodovou ztrátu - pokud ji aspoň sníží - rozhodně nedožene.. Znamená to, že bude mít o něco těžší soupeře v předkole LM ale pokud by naše kluby chtěly vyhýbat nechápu proč se vůbec do skuipny LM cpou. Vždyť vidíme jak trepnou roli tam průměrnější evropské kluby hrají.Ve Španělsku slávisté ukázali, byť v pohárech poprvé, že by to snad mohli zvládat. Všechny ostatní kecy jsou zbytečné.

Reagovat
Franck

když by vyhráli v Plzni, ta ještě může díky té prohře poztrácet pár bodů na podzim....Villareal je favorit skupiny a zopakovat haluz z minulýho zápasu asi není jednoduchý naplánovat....ano dostanou těžšího soupeře a to právě nikdo nechce, dívej na Zlín - sice hraje tužku v EL ale je tam a dostal se tam bez kvalifikace...to je prostě terno, za které by taková Sparta byla mooooc ráda

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele