SHEVCHENKO ZPĚT ZA DVA TÝDNY

09.03.2005, 16:35
Aktuality
Ukrajinský kanonýr ve službách AC Milán by se podle svých slov měl na fotbalové trávníky vrátit do dvou týdnů a pravděpodobně tak pomůže svému klubu v dubnovém čtvrtfinále Ligy Mistrů.

"Dnes jsem šel na prohlídku a doktor mi řekl, že musím odpočívat další dva týdny. Už ale trénuji a budu schopen hrát bez ochranné masky."

Sheva si 19. února v zápase s Cagliari při hlavičkovém souboji s obráncem Loriou zlomil lícní kost i nadočnicový oblouk a chyběl tak AC Milán v obou osmifinálových duelech Champions League s Manchesterem United.

Bývalý útočník Dynama Kyjev si nemyslí, že ho zranění nějak psychicky poznamenalo. "Pokoušel jsem se na to zapomenout. Já vím, že toto zranění je smolné, stává se to, ale nemyslím si, že mě to nějak poznamená při hře," ujistil držitel zlatého míče fanoušky.

Autor: David Kubáň

Komentáře (8)

Přidat komentář
HOST*

Proč to není Ševčenko? Jsme přeci Češi...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Shevchenko je ukrajinec a žádný čech.

Reagovat
HOST*

azbuku taky nevidim...

Reagovat
PJ

Ono je to vždycky těžký, vybrat si jak to psát. A asi lepší je to psát "anglicky". Nebo jak by se ti líbilo napsat "Ronaldiňo" nebo třeba "Ánry"?

Reagovat
HOST*

Nepleť japka s hruškama Tady pčece nejde o fonetickej přepis...

Reagovat
HOST*

To teda jde!

Reagovat
HOST*

Sheva Castiga!!!

Reagovat
HOST*Shevchenko

DEKO, ŽULY, ETOO, PUJOL, ZIDAN. JE TO STEJNÉ JAKO:

VAN NISTELROOY-VAN NISTELROOJ

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele