Sháňka po útočníkovi: Fulham na poslední chvíli zlanařil na hostování Broju z Chelsea

02.02., 01:47
Aktuality
Armando Broja (© AFP)

Fulham se v závěrečný den přestupového období zeširoka poohlížel především po posile do útoku. Nakonec se mu povedlo ulovit albánského reprezentanta Armanda Broju od městského konkurenta z Chelsea. Ten se v dresu Blues doposud nestal stabilní součástí sestavy, avšak na Craven Cottage by se situace mohla obrátit. Tamější celek totiž produktivní útočníky pro letošní sezónu prostě nemá.

Broja určitě bude chtít chytnout šanci za pačesy a přesvědčit kouče Marca Silvu, že může být lepší než současní forvardi z kádru. Čísla jeho nových spoluhráčů opravdu nejsou nijak zázračná, ryzí střelec prostě chybí. Hladový rodák z anglického Sloughu by přitom o motivaci neměl mít nouzi, zároveň totiž hodlá Chelsea vzkázat, že je dlouhodobě poněkud přehlížený neprávem.

The Cottagers podle několika kuloárních informací sháněli novou tvář pro ofenzívu v závěrečný přestupový den, kde se dalo. Podle novináře Floriana Plettenberga z televizní společnosti Sky Germany jevili interes ve Stuttgartu o Silase, italský insider Fabrizio Romano zase tvrdil, že nepochodili u West Hamu ohledně Saïda Benrahmy. Prakticky okamžitě Fulham poslal do kytek Dortmund, když se zástupci anglického celku ptali na možnosti kolem Sébastiena Hallera, jak reportoval francouzský sportovní deník L'Équipe.

Transakce mezi Chelsea a Fulhamem se podle britského žurnalisty Phila McNultyho z rozhlasové a televizní stanice BBC uskutečnila na poslední chvíli. Jeho informace hovoří o tom, že výpůjčka do konce sezóny vyjde vedení aktuálně třináctého celku Premier League na 4 milióny liber. Tvrdí přitom, že na Stamford Bridge si hráče cení na 50 miliónů liber, žádná taková nabídka ale na stůl během zimního transferového okna nedorazila.

Autor: Patrik Sandev / bbc.com, twitter.com/FabrizioRomano, lequipe.fr, twitter.com/GGFN_

Komentáře (23)

Přidat komentář
icemike

V poho. V chelsea je útočníků dost...wait!

Reagovat
Whitemedia

V poho. Broja po zranění není ani fotbalista. A už vůbec útočník.

Reagovat
icemike

Takže první zápas za Fulham dá góla, rozumím

Reagovat
Csaplárova past

A kdo v dnešní Chelsea hraje fotbal?

Reagovat
Manik...

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
icka

Silva

Reagovat
Salfovic

Ten už si letos jen kazí jméno

Reagovat
John Obi Mikel

Jako Broja je k hovnu, ale teď tam je jediný čistokrevný útočník Jackson.

Reagovat
Bakary3

Jako vím , že se tady články nečtou

Ale co je to za módu v každý větě použít 5x "obecně"?

Celkově jsou ty články psaný takovým divnym stylem, že pár věcí, který tam chci vidět - za kolik jde, je opce?, kolik mu je, kolik letos odehrál a dál gólů... Je schovaný v takovým divnym balastu slovních obratu, že mě fakt vyloženě otravuje to číst

Reagovat
Freedo

"obecně" v článku nevidím ani jednou

Reagovat
81Tomas

Detske krucky, nejdriv se zacnou cist clanku, potom se zacnou cist clanky souvisejici s diskuzi

Reagovat
Bakary3

Článek byl upraven

Všímám si toho ale delší dobu už v expreskach, dokonce jsem si myslel, že ty expresky generuje AI

Reagovat
Freedo

To je účtem z roku 2008, že tu máš takovou autoritu a na základě tvých výtek upravují články?

No, zkusím se na to zaměřit.

Reagovat
Bakary3

To určitě ne

Možná vlastně jen autora potěšilo, že to někdo i čte !

Reagovat
GrimeBaller98

Každý ho tu shazuje,že je hroznej,ale musíte si taky uvědomit,že je celkem čerstvě po těžkým zranění kolena a v Sotonu hrál dobře. Já mu ve Fulhamu věřím, potřebuje důvěru, navíc se Fulhamu hodí do systému

Reagovat
Greaber

Já se obavám, že to zranění ho zničilo, ale popravdě vůbec bych se nedivil, kdyby dal hned první zápas za Fulham hattrick

Reagovat
HV

Hlavně v Chelsea je asi trochu jiný tlak než ve Fulhamu, současná atmosféra mu k tomu taky moc nepřidá, takže pro něj jedině dobře. Může to být super útočník, pokud se rozehraje.

Reagovat
Free_player

Umí dát gol ještě vůbec ?

Reagovat
Talker

Jako z pohledu toho, aby se rozehrál po ročním zranění to chápu. Není dobrý, nedostává se do šancí dostatečné, nemá to tempo, které bychom potřebovali. Ale i tak je to prostě útočník, který má alespoň návyky vepředu a může dělat ten backup.

Takhle máme do útoku jednoho hráče, který navíc nestřílí goly. Pak tam je Palmer, který je tam zabitý a ztrácí většinu svého potenciálu být užitečný, Sterlinga, který měl tuhle sezonu 3 dobré zápasy a Nkunkua, u kterého tak nějak očekávám report s tím, že se opět zranil.

Tohle by mi dávalo smysl, kdybychom si stáhli útočníka z úspěšné hostovačky. Nebo kdybychom si vytáhli nějakého z juniorky, ten dostal nějaký prostor už a vypadal dobře. Nebo přitáhli nějakého třicátníka za drobné na rok-dva, který bude backup.

Jenže jsme nic z toho neudělali. Jít do druhé poloviny sezony s tím, že tam je Jackson, který kromě hattricku proti Spuds má 4 goly za půl sezony v základu a křídelníci/AMs. To je prostě málo.

Já chápu, že v létě nebyl k dispozici asi žádný TOP útočník, o kterého bychom měli zájem a akceptuju to. Stejně tak, že jsme nekoupili TOP golmana, ale Sancheze s Petrovičem, protože nebyli úplně k dispozici zajímaví TOP golmani. Tohle nebyla titulová sezona, max že budeme bojovat o TOP4.

Ale střelit se do nohy tím, že v lepším případě tam budeme mít Jacksona, který dá za sezonu 10 golů a v horším tam zabijeme Palmera mi přijde jako absolutní nesmysl.

Reagovat
vitasrp

Tohle je úplně jednoduchý. Potřebuješ Broju rozehrát, aby za něj v létě přišla nějaká slušná nabídka (okolo 30 mega), mohl si ho prodat a ty prachy pak vrazil do Toneyho/Osimhena.

Reagovat
Talker

Jak říkám, z pohledu pro budoucnost to dává smysl, ale pro tuhle sezonu ne - leda bychom ji prostě kompletně zabalili a v tom případě jsme se mohli zbavit i dalších hráčů.

Reagovat
vitasrp

Dává to smysl i pro tuhle sezónu, nic se nebalí - Broja byl prostě v 90 procentech případů, kdy nastoupil, úplně k ničemu, to si snad taky viděl.

Když bude ready Jackson, bude hrát on. Když ne, nastoupí tam Nkunku/Palmer a těch 20 zápasů se nějak přežije.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele