Sevilla si při sílících spekulacích pojistila Vitola do roku 2020

20.08.2016, 16:40
Aktuality
Velice promptně zareagovali v Seville na množící se spekulace o možném odchodu jedné z opor. Pravý či levý křídelník Vitolo byl dnes ve Španělsku hojně spojován s přestupem do Atlétika Madrid v hodnotě 25 milionů eur, místo toho se ale andaluskému celku upsal do roku 2020...

Vitolo do Sevilly zavítal v létě 2013 z Las Palmas a jeho čtyřletý kontrakt mu tudíž měl vypršet už po této sezoně. Prezident andaluského celku José Castro nicméně dnes potvrdil, že si klub svého tahouna uvázal na další čtyři ročníky.

Vitolo si svou důležitost z minulých sezon přenesl i pod nového kouče Sampaoliho. Proti Realu superpoháru UEFA nechyběl u obou gólů svého týmu, když jednou asistoval a podruhé vybojoval penaltu, přičemž proti Barceloně ve španělském superpoháru i napoprvé oblékl kapitánskou pásku.

Vitolo nechyběl u ani jednoho ze tří triumfů v Evropské lize, když se letos na jaře výrazně podílel hlavně na semifinálovém vyřazení Šachtaru. Zatímco roku 2014 ještě ve finále nastoupil na levém křídle, později už z druhé strany asistoval i u obou vítězných gólů. Nejprve nahrával Baccovi proti Dněpru, potom Cokemu proti Liverpoolu.

Poslední sezona dnes 26letého univerzála byla zároveň jeho nejproduktivnější v Seville, když se napříč všemi soutěžemi podílel rovnou na patnácti brankách svého týmu.

Autor: Tomáš Daníček / sevillafc.es, goal.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tak já sem napíšu teda první komentář, článek evidentně nikoho nezajímá.

Reagovat
9augi9

Ale zaujíma, len tvoje hlúpe komentáre nikoho nezaujímajú.

Reagovat
smazaný uživatel

HA! Chyba! Zareagoval si

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
9augi9

Koľko máme že rôčkov, 5 a pol?

Reagovat
smazaný uživatel

Tady na EF 7

Reagovat
El Campeon

Reagovat
Phillipinho

Za 25 mega po nem mohl sahnout nejaky opravdu top klub z PL. Hrace jako Vitolo by chtel mit kazdy trener v tymu.

Reagovat
9augi9

Reagovat
Messiáš

Pro Sevillu výborná zpráva, v posledních zápasech jasně převyšuje zbytek týmu, jeho přímočarost je kouzelná

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele