Sevilla náhradu za Koneho hledat nebude

24.08.2008, 16:47
Aktuality
Trenér Sevilly Manolo Jimenez neplánoval příchod další letní posily a na tomto stanovisku nic nezmění ani vážné zranění Arouny Koneho. Útočník z Pobřeží slonoviny si v průběhu týdne vážně poranil koleno a podle těch nejčernějších prognóz může přijít i o celou sezonu...

Kone přišel do Sevilly před rokem z PSV Eindhoven a příliš se neprosadil. V nové sezoně to už mělo být lepší a napovídala tomu i letní příprava.

"Je pravda, že jsme přišli o důležitého hráče, protože se zlepšil a stával se dobrou alternativou do útoku. Ale méme široký kádr a nemusíme okamžitě hledat náhradu. V tuto chvíli máme pět hráčů, kteří hrají v útoku. Jsou jimi Kanoute, Luis Fabiano, Renato, Chevanton a Acosta," prohlásil Jimenez.

Sevilla v létě koupila šest hráčů, čtyři pak prodala. Odchody mohou mít na tým velký vliv, jelikož španělský klub opustili například Christian Poulsen, Daniel Alves a Seydou Keita.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

proč ne?

Reagovat
smazaný uživatel

veď si pri konkurencii Kanouteho a L. Fabiana aj tak skoro nezahral...navyše Chevanon je tiež dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

Sevilla pujde tuhle sezonu dolu..

Reagovat
smazaný uživatel

myslíš to vážně, andulko?

Reagovat
smazaný uživatel

jasny..

Reagovat
smazaný uživatel

Sevilla letos prodala dost kvalitní hráče a ty stávající je nenahradí. 7 místo bude letos jejich maximum.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele