ŠEVČENKO: V CHELSEA JSEM DOMA

05.03.2007, 18:09
Aktuality
Andrej Ševčenko stále zůstává hodně za očekáváním. Ukrajinský útočník je v Chelsea hodně dlužen své pověsti zabijáka a jednoho z nejlepších útočníků světa, přesto na odchod z londýnského klubu nemyslí...

Přestup Ševčenka z AC Milán na Stamford Bridge byl největší přestupovou bombou léta. Roman Abramovič kvůli příchodu ukrajinského reprezentanta uvolnil přes třicet milionů liber, útočník však z této částky zatím příliš nesplatil.

"Na začátku to bylo hodně těžké. Musel jsem se adaptovat na anglický fotbal a změnit způsob, jakým jsem do té doby hrál," říká na svou obhajobu Ševčenko, z něhož se několikrát stal i náhradník.

"Přišel jsem do Chelsea po obtížné sezóně, měl jsem za sebou několik zranění a také světový šampionát. Tyhle těžké časy jsem ale teď konečně překonal," naznačuje Ševa, že by se brzy mohl zase dostat do své bývalé formy.

O Ševčenkovi se hodně často mluvilo v souvisloti s návratem do AC Milán, zvláště pak poté, co jeho výkony podrobil kritice i manažer Mourinho. "S Mourinhem jde všechno tak, jak má," říká Ševčenko.

Kapitán ukrajinské reprezentace byl před dvěma týdny jediným střelcem Chelsea, který se v úvodním utkání osmifinále Ligy mistrů trefil do sítě Porta. Blues si domů přivezli nadějnou remízu 1:1 a mají tak blízko k postupu do čtvrtfinále soutěže. "Proti Portu to bude těžký zápas, je to dobrý tým. Uhráli jsme ale dobrý výsledek a máme dobré šance na postup. Myslím si, že máme kvality na to celou Ligu mistrů vyhrát," věří Ševčenko.

Autor: Tomáš Pavlík / football365.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
HOST*Boys in blue

Už ho donekonečna neřešte! Prostě několik gólů dal a další přidá. Tečka!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele