Sergio Garcia: Byl to buď Espanyol, nebo nic

07.09.2010, 17:04
Aktuality
Sergio Garcia loni sice s Betisem nepostoupil zpět do Primera Division, nejvyšší španělskou soutěž si přesto zahraje. 27letý útočník v létě odešel ze Sevilly do Espanyolu Barcelona a konečně si tak zahraje v dresu klubu ze svého rodného města...

Garcia se v roce 2008 stal se Španělskem mistrem Evropy a následně odešel ze Zaragozy do Betisu. Tomu se ovšem vůbec nedařilo, sestoupil do Segunda Disivion a v té pobude ještě minimálně jednu sezonu. To neplatí o Garciovi, o toho hodně stál kouč Espanyolu Mauricio Pocchetino a nakonec byl úspěšný, když se barcelonskému klubu podařilo dotáhnout přestup a s hráčem podepsat smlouvu na pět let.

"Vždycky jsem doufal, že se situace dříve nebo později vyřeší. Věřil jsem, že sem přestoupím. Ve své hlavě jsem sem dříve dokonce už zamířil - byl to buď Espanyol, nebo nic. Espanyol mi dal znovu naději a já chci dokázat, že nakoupil dobře," říká Garcia.

Espanyol začal letošní sezonu dobře a doma vyhrál nad Getafe, Garcia do tohoto duelu ještě nezasáhl. "Začali jsme dobře. I přes to, že v týmu je řada nových hráčů, jsme získali tři body a ačkoli loni tým nedával moc branek, tak jsme si vypracovali i hodně šancí. Snad to tak bude pokračovat po celou sezonu," doufá.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
HonzaKoller

No jo, už jen málo fotbalistů vybírá své další působiště podle srdce, ne podle výše platu

Reagovat
Filipow

Fotka

Reagovat
smazaný uživatel

dalsi fotkofil

Reagovat
Filipow

Co je, mně jen pobavila

Reagovat
smazaný uživatel

nee nic, jen mne zas bavi jak tu pomalu u kazdeho clanku hodnotite foto...

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle kluk přitahuje sestupy z Primera Division, snad se mu to opět podaří.

Reagovat
Krausio_Real_M

Espanyol se musí udržet

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele