SEHNAL REZIGNOVAL

02.04.2005, 21:19
Aktuality
1. FC Brno má od 1. dubna nového předsedu představenstva klubu, stal se jim bývalý trenér a dosavadní sportovní ředitel Karel Jarůšek. Vlastimil Sehnal totiž na vlastní žádost z této funkce včera odstoupil.

Důvodem Sehnalova odchodu je pracovní vytížení v politické straně ODS, kde se hodlá soustředit výhradně na post senátora. "Práce v Senátu se nedá se šéfováním klubu skloubit, je časově příliš náročná," prohlásil Sehnal pro MF Dnes.

Podle deníku Blesk ale rezignoval kvůli vnitrostranickému boji v ODS. "Právě kvůli němu má fotbal zavřené dveře na brněnskou radnici. Celé představenstvo klubu je proti němu," napsal Blesk. Sehnal ale tyto domněnky dementoval.

Nový předseda představenstva klubu Karel Jarůšek podle svých slov nehodlá učinit v chodu klubu výraznější změny.

Sehnala napodobil také místopředseda brněnského klubu Jaromír Jukl, který rovněž odstoupil, na jehož místo nastupuje Roman Pros.

Autor: David Kubáň

Komentáře (9)

Přidat komentář
HOST*RE:

a co jako

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*kámo

Tak to je bomba evropského formátu!

Reagovat
HOST*

nějak to teda nechápu.

Reagovat
HOST*autor

co nechápete?

Reagovat
HOST*REspanhelFIGOkámo

Nechápeme proč se tady objevila taková nic neříkající zpráva……

Reagovat
HOST*Fanda

Další mužstvo málem dostal do nižší souteže, spamatoval se.

Reagovat
smazaný uživatel

heh, co to placas chlape? Sehnal byl naprosto vynikajici sef a zbavil Brno 60ti milionovyho dluhu a ted je klub dost v plusu! Ave Sehnal!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele