SCHWEINSTEIGER NENÍ NA PRODEJ

08.04.2006, 17:26
Aktuality
Bayern Mnichov nehodlá prodat mladého záložníka Bastiana Schweinsteigera. Potvrdil to trenér bavorského velkoklubu Felix Magath, který reagoval na spekulace o zájmu Glasgow Rangers.

Slavný skotský klub povede od léta Paul Le Guen a právě jemu se Schweinsteiger zalíbil. Francouzský trenér pracoval v poslední době v televizi jako fotbalový expert a mnohokrát viděl Bayern v akci.

Německá média už spekulovala o částce, kterou Rangers nabízí, nyní však situaci vyjasnil trenér Bayernu Felix Magath. "Rangers museli najít hrnec zlata, ale já ho nechci nechat jít," prohlásil kouč o Schweinsteigerovi pro Scottish Daily Express.

Bastian Schweinsteiger patří v současnosti k největším talentům německého fotbalu, není tedy překvapením, že ho chce Bayern udržet. "Nemám v plánu prodat Schweiniho. Navíc si nemyslím, že přestup do Glasgow Rangers by pro něj byl vhodný," potvrdil Magath

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (9)

Přidat komentář
HOST*yarda

Takže smůla, Vazquezi, a navíc se Němcům od dob Schustera v Realu moc nevede....

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, tak "Schweiniho" - prasátko mu přezdívaj, to musí mít radost :D

Reagovat
smazaný uživatel

neuveritelne..

este ked tu nebol ten clanok tak som hral football manager 2006 a som chcel kupit bastiana do atletica a oni ho nechceli predat a potom kuknem tu a ahaho

Reagovat
smazaný uživatel

tak tyhle slova nesmíte brát vážně... to už tu bylo několikrát: neprodejný...uvidíme po ms...

Reagovat
HOST*

Dnes si to tam ale Bastian dobře posadil!Bylo mi ho líto ale škoda,že pak nedal gol z pěkné akce!Hlavně ať nechodí do Realu,když by teda odcházel.Nebo se tam zahrabe stejně jako Robinho..Chudák!!!!A jaký to byl talent!Snad neskončí někde ve Wolfsburgu jak De Alesandro!Hmm ale to se uvidí

Reagovat
smazaný uživatel

S tím Robinhem to stačí napsat jen na jeden server, my umíme číst

Reagovat
smazaný uživatel

A víme i dokonce, co si o tobě máme myslet

Reagovat
HOST*

Já to radějíi napíšu víckrát aby to třeba někdo nepřehledl.Ale dík za upozornění.

Reagovat
smazaný uživatel

Když si vezmu, že by měl odejít Ballack a Byern by přišel i o Bastiana, to by byla záloha Bayernu vcelku krizová. Scholl je těsně nad hrobem, Deisler se z těch zranění těžko vyhrabe, Zé Roberto (aspoň mně to tak příjde) se snaží, jen když má blízko nohy míč...Ale doufám, že odejde, Kahn si udrží svoji současnou (ne)formu a Bayern může příští sezónu na prvního fleka zapomenout.

Jestli teda nerozbije prasátko a nenakoupí někoho nového

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele