Schuster o postupu nepochybuje

29.11.2007, 13:06
Aktuality
Real Madrid včera podruhé v řadě nevyhrál a po ligové remíze v Murcii podlehl na hřišti Werderu Brémy. Trenér Bílého baletu Bernd Schuster věří, že se jeho tým z výsledku 2:3 dokáže poučit a zajistí si postup do osmifinále Ligy mistrů...

"Nechtěl jsem se dostat do této situace, propásli jsme dvě příležitosti. Blízko k výhře jsme byli v Řecku a nyní to bylo obtížné v Německu. Tato porážka je varováním, a to nejenom pro tento zápas. Víme, že chceme míč, ale když ho nemáme, musíme hrát inteligentněji," prohlásil po utkání Schuster.

Real v Brémách ani jednou nevedl. Na vedoucí branku Rosenberga sice dokázal brzy odpovědět Robinho, krátce před poločasovou přestávkou se ale trefil Sanogo a třetí branku domácích poté přidal Hunt. Klub z hlavního města Španělska dokázal již pouze snížit zásluhou Van Nistelrooye a v posledním utkání s Laziem tak musí bodovat, pokud chce postoupit mezi nejlepších šestnáct.

"Stále je před námi hodně práce a máme se co učit. Porážka je zklamáním, ale svým hráčům stále věřím. Doma a před vlastními fanoušky si proti Laziu postup zajistíme," nepochybuje Schuster.

Autor: Tomáš Pavlík / sportinglife.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Kez by real nepostoupil,Real=shit

Reagovat
M11

este aby pochyboval

Reagovat
smazaný uživatel

Kéžby vyhořeli jak Angláni proti Chorvatům

Reagovat
Kily

měl bych z toho škodolibou radost, ale do krámu se nám spíš bude hodit, pokud postoupí. Na jaře se tak budou soustředit na více soutěží a v boji o španělskej titul tak budou častějc ztrácet

Reagovat
-Kopy-

Pravda pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Už bych se jednou rád dočkal normálního prezidenta a trenéra, vždyť tohle už není možný. Kádr za 300 mil. eur se má učit? Fakt cirkus. Už se nemůžu dočkat, jak si zase nechají dát od Lazia první gól, aby bylo zase o co hrát. A ligu vedeme jen kvůli rozhodčím, to snad musí vidět i slepej Schuster.

Reagovat
Kily

jako důvod k vedení v tabulce bych spíš než rozhodčí viděl neschopnost soupeřů dát vám gól. Šance si vytvoří a mnohdy jich mají víc, ale koncovka je špatná

Reagovat
smazaný uživatel

Dali jsme tři góly z ofsajdu a jeden regulérní nebyl uznanej soupeři. Dělá to nějakých 6 bodů. Že mají hroznou koncovku, to už je dané jejich slabší kvalitou, my na to máme hráče, oni ne.

Reagovat
-Kopy-

Je to děs z vaší strany, ale u nás je to snad ještě horší, člověk si nevybere.

Reagovat
smazaný uživatel

pres pet let je nas milovany klub ve srabu. Taky nechapu cim to je, ale jak si rikal, nemame normalni vedeni, trenera bych nechal byt. Nejakej cas mu to jeste potrva, nez se chytne. Ale ti hraci, je jich spousta zbytecnych, ne tak dobrych a nekteri jsou uz za tim lepsim co predvadi. Chyby poradny playmaker, dobry levy bek, typicke leve (robben je stejne porad zranenej) a prave kridlo, plus sehrana obrana. Je v tom hroznej bordel.

Reagovat
M11

takze pul sestavy

Reagovat
smazaný uživatel

oni vlastne robia LM zaujimavsou, lebo ajv poslednom zapase o nieco ide, hoci niesom si isty ci to bol umysel ...ale zas es-es lazio asi doma rozoberu na suciastky

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele