Schöpf se opět prosazuje do sestavy Schalke, to si ho teď pojistilo

15.02.2018, 17:58
Aktuality
Alessandro Schöpf se krátce po svém návratu ze složitého úrazu kolene může těšit z nového kontraktu. Rakouský reprezentant by měl barvy Schalke 04 hájit přinejmenším do léta 2021...

Čtyřiadvacetiletý ofenzivní středopolař se do Gelsenkirchenu vydal z Norimberku v půlce sezony 2015/16 a od té doby se řadí k výraznějším tvářím S04. Zahrál si za něj už v 68 soutěžních kláních a na konto si připsal 11 branek. Loni v dubnu ho však zabrzdil přetržený kolenní vaz.

"Schöpf je téměř kompletním hráčem. Je nesmírně poctivý a v každém zápase naběhá mnoho přemnoho kilometrů. Je všestranný a pořád chce hrát, nehledě na pozici. Krom toho je velmi technicky zdatný, odvážný a skvělý charakterově," vysekl svému svěřenci po podpisu smlouvy hlubokou poklonu kouč Domenico Tedesco.

Nový trenér Schalke nemohl Schöpfových služeb využít až do poloviny října a do základu ho poprvé nominoval až za další dva měsíce. Od té doby nicméně Rakušan startoval i ve šlágrech s RB Lipsko a naposledy odehrál 90 minut proti Bayernu. V Gelsenkirchenu se s ním tudíž rozhodně počítá.

Autor: Tomáš Daníček / soccerway.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Uvidíme jestli je dotlačí na 4. místo....

Reagovat
verv

na 2. místo

Reagovat
adoxx

na 1.

Reagovat
penepi

na 3.

Reagovat
smazaný uživatel

This is a subject of the adventure for the everyone http://fileexplorerwindows.com and according to me there are lots of reason for the truthness of this perfect website.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele