Schneiderlin odešel ze Southamptonu do Manchesteru United

13.07.2015, 15:07
Aktuality
Hned dvě velké posily dnes představil Manchesteru United. Tříletý kontrakt na Old Trafford uzavřel v tuto chvíli již bývalý záložník Bayernu Mnichov Bastian Schweinsteiger, který bude o místo v základní sestavě bojovat i s Morganem Schneiderlinem...

Francouzský středopolař přichází na přestup ze Southamptonu a jeho transfer má podle médií vyjít na 25 milionů liber. O přestupu 25letého fotbalisty se spekulovalo již déle než rok a vedle Manchesteru United měl zájem například Arsenal.

Schneiderlin působil v Southamptonu od roku 2008 a nastoupil za něj k 253 zápasům, v nichž zaznamenal 18 gólů. Na svém kontě má i devět startů za francouzskou reprezentaci a na Old Trafford podepsal čtyřletý kontrakt, součástí dohody je i opce na pátou sezonu.

"Těší mě, že jsem hráčem Manchesteru United. Jakmile jsem se dozvěděl, že o mě United mají zájem, bylo to z mého pohledu už snadné rozhodování. Užil jsem si sedm velmi krásných let v Southamptonu a je to klub, který budu mít navždy ve svém srdci. Ale šance být součástí tohoto týmu a možnost pomoci skvělému klubu k úspěchům byla příliš dobrá na to, abych ji promeškal," prohlásil po podpisu smlouvy.

Autor: Tomáš Pavlík / manutd.com

Komentáře (761)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele