Schmiedebach: Chtěl bych v Hannoveru ukončit kariéru

26.12.2015, 14:32
Aktuality
Jasné záměry ohledně své budoucnosti má Manuel Schmiedebach. Dlouholetá opora Hannoveru má s dolnosaským celkem kontrakt do roku 2018, rád by však za 96ky ukončil aktivní kariéru...

Schmiedebach přišel do Dolního Saska před více než sedmi lety z Herthy, postupně se vypracoval do prvního týmu H96, za který po většinu té doby pravidelně nastupuje.

Na konci minulého ročníku se střední záložník dohodl na dvouletém prodloužení kontraktu, delšímu setrvání u 96tek by se však nebránil. "Chtěl bych v Hannoveru ukončit kariéru," potvrdil Schmiedebach, jenž má i starty za německou jednadvacítku, pro deník Bild.

Sedmadvacetiletý záložník má před sebou jasnou motivaci - dohnat v počtu ligových zápasů za Hannover Altina Lalu, který jich nasbíral 321. "Rád bych Altina Lalu dohnal," vyhlásil rodák z Berlína, který doposud za "Šestadevadesátky" odehrál 160 ligových mačů.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

LEGENDA !

Reagovat
Realita

to asi ano, dodnes jsem ho totiž vůbec neviděl...

Reagovat
smazaný uživatel

Trapas

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Rudnevs

Konečne nejaký článok o BL a nie Guardiola pod ktorým je 500 komentárov.

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Trapasná LEGENDA !

Reagovat
smazaný uživatel

poslední dobou je tu nějak hodně článků o H96

Reagovat
Han střelil první

Achjo.. Kde je ta partyja z Hannoveru, co hrála super fotbal - Ya Konan, Schlaudraff, Abdellaoue, Silva Pinto, Cherundolo. Ten tým mě strašně bavil!

Reagovat
Rudnevs

Na dôchodku...

Reagovat
fabec1222

Štajner

Reagovat
Han střelil první

Ne, ten ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Co je mi po nějakým scheisebreitenovi

Reagovat
Rudnevs

* Schmiedebachovi

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele