Schmeichel za Anglii chytat nebude

27.08.2007, 16:02
Aktuality
Samou chválu zatím všichni pějí na adresu Kaspera Schmeichela. Mladý dánský brankář a syn legendárního Petera Schmeichela oslnil celou Anglii natolik, že se o něm začalo mluvit v souvislosti s anglickou reprezentací, jeho otec ale něco podobného vyloučil...

"Kasper je Dán. Nemá žádnou šanci, že by hrál za Anglii a tyto spekulace by měly ustat. Anglie je pro Angličany, Kasper se narodil v Dánsku, celá jeho rodina je v Dánsku a není tu nic, co by ho mohlo učinit Angličanem," řekl bývalý gólman Manchesteru United.

Podobně jako jeho otec, rovněž Kasper hájí barvy manchesterského klubu, ovšem nikoliv United, ale městského rivala City. Manažer Sven-Göran Eriksson dlouho hledal náhradu za zraněného Andrese Isaksson a na spadnutí byl příchod Marca Amelii z Livorna, z toho ale po Schmeichelových výkonech hodně rychle sešlo. Teprve dvacetiletý brankář udržel čisté konto ve všech třech úvodních vystoupeních (West Ham, Derby, Manchester United) a o neprůstřelnost ho až v závěru sobotního utkání proti Arsenalu připravil Cesc Fabregas.

"Není tak vysoký, jako Petr Čech, ale je možná rychlejší. Musí být chytřejší, vybrat si, kdy jít z brány a kdy zůstat. A pravděpodobně pokud vyběhne, udělá nějakou chybu. To proto, že mu je dvacet let. Způsob, jakým se chová a pracuje, neodpovídá jeho věku. Nesnáší vidět míč v síti, dokonce ani na tréninku," chválí Schmeichela manažer Sven-Göran Eriksson.

Autor: Tomáš Pavlík / teamtalk.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
Shevchenko

Už bude preview?

Reagovat
HOST*-Kopy-

Sheva jinak neusne

Reagovat
smazaný uživatel

hned bych ho k nám do okresního přeboru bral

Reagovat
HOST*

Kasper bude a je lepší než P.Čech!!!!!

Reagovat
HOST*

To asi těžko kokote

Reagovat
HOST*k

nebude není nebyl kkt

Reagovat
HOST*forest23

je mu dvacet.. tak jak by mohl kdysi bejt lepsi? :)

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Kasper je zatím nejistý.. nemá to potřebné lepidlo v rukavicích.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele