Schick by neměl chybět delší dobu. Doufám, že se brzy vrátí, věří Alonso

02.11.2023, 13:38
Aktuality
Patrik Schick (© AFP)

Podle Xabiho Alonsa, trenéra Leverkusenu, není další zranění útočníka Patrika Schicka nijak vážné. Španělský kouč je přesvědčen, že se český reprezentant, který se teprve nedávnem zotavil z vleklých potíží s třísly, znovu brzy vrátí na trávník. Alonso to řekl na tiskové konferenci po utkání Německého poháru v Sandhausenu.

"U Patrika je to snad jen něco malého, nemělo by to být vážné. Není nic neobvyklého, že se něco takového po vážném zranění hráči stane. Doufám, že se brzy vrátí," uvedl Alonso po pohárovém vítězství 5:2 na stadionu třetiligového soupeře, ke kterému přispěl vítězným gólem jiný český útočník Leverkusenu Adam Hložek.

Schick se minulý týden po vleklém zranění třísel a červnové operaci vrátil po téměř osmiměsíční absenci na trávníky. Do zápasu naskočil po 231 dnech. Jako náhradník zasáhl do duelů s Karabachem ve skupině Evropské ligy a poté proti Freiburgu v bundeslize. Na tréninku před pohárovým utkáním si ale přivodil lehké svalové zranění lýtka a podle klubového webu bude mimo hru zhruba tři týdny.

S největší pravděpodobností tak nebude k dispozici české reprezentaci na závěrečné dva listopadové duely evropské kvalifikace v Polsku a doma s Moldavskem. Za národní tým Schick naposledy hrál vloni v září.

Autor: ČTK

Komentáře (4)

Přidat komentář
dave30

Po reprepauze bude k dispozici. Tak jako každý rok v listopadu.

Reagovat
fsada

Škoda , že je tak skleněnej , něco jako Rosický kdysi .. talent obrovskej , ale smůla na zranění :/

Reagovat
Sosi

Snad ho jako klasicky nezkurvi v repre

Reagovat
podnebný

Schick si toho asi za repre už moc nezahraje. Brzo zestárne, přestane dávat góly a forma taky klesne. Takže příležitosti dostanou Hložek, Čvančara, Kuchta a Chytil Schick skončí s repre jako Kadeřábek nebo jako Rosický.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele