Schick se podle trenéra Alonsa vrátí ve čtvrtek v Evropské lize

24.11.2023, 13:48
Aktuality
Patrik Schick (© AFP)

Útočník Patrik Schick bude Leverkusenu k dispozici až ve čtvrtek v utkání předposledního 5. kola skupiny Evropské ligy na hřišti švédského Häckenu. Sobotní zápas německé ligy v Brémách ještě nestihne. Na tiskové konferenci to uvedl trenér vedoucího týmu Bundesligy Xabi Alonso.

Sedmadvacetiletý Schick se na konci října po vleklém zranění třísel a červnové operaci vrátil po téměř osmiměsíční absenci na trávníky. Do zápasu naskočil po 231 dnech. Jako náhradník zasáhl do duelů s Karabachem ve skupině Evropské ligy a poté proti Freiburgu v Bundeslize.

Na tréninku před pohárovým utkáním se Sandhausenem si ale přivodil lehké zranění lýtka. Podle původních předpokladů měl Bayeru chybět tři týdny a zasáhnout měl do utkání proti Werderu.

"Patrik dobře trénuje, ale chceme mu dopřát dostatek času a učinit správné kroky. V Brémách ještě nebude k dispozici, ale proti Häckenu ano. Potřebujeme ho v jeho nejlepší formě a chceme mu k tomu dát čas," prohlásil Alonso.

Autor: ČTK

Komentáře (13)

Přidat komentář
poz3n

Už neee prosím

Reagovat
Uwe háže buly

Tohle je trošku průhledné.

Reagovat
GabrielBatistuta

Škoda, že na ligu už zase nebude

Reagovat
Seydou Doumbia

Podle mě ve středu na tréninku se zase zraní

Reagovat
GabrielBatistuta

Tvl, já mu tak přeju, aby bylo vše OK a zase mu to tam padalo, ale jsem už trochu skeptickej.

Reagovat
Seydou Doumbia

Než on bude zdravotně v pohodě to dřív skončí někde v Trabzonsporu si myslím na druhou stranu jiná forma regenerace, jiná forma a intenzita tréninku by mu mohli prospět v tom nebýt pořád out...mohli, neznamená že to k něčemu bude

Reagovat
Moshe Dajan

Tohle už jsem někde slyšel...

Reagovat
Greaber

Přeju mu vše nejlepší, ale víru v něj jsem už bohužel ztratil

Reagovat
Spalovač šancí

Schick se podle trenéra Alonsa zraní ve čtvrtek v Evropské lize

Reagovat
Müllered

Tak to jsi ještě optimistický.

Reagovat
Kejza

Reagovat
fabec1222

Reagovat
Skleepy

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele