Schalke má Farfana, chybí jenom lékařská prohlídka

11.06.2008, 08:34
Aktuality
Jefferson Farfan je již více než jednou nohou v Schalke 04. Německý klub se s PSV Eindhoven dohodl na odstupném a doladil smlouvu i s peruánským útočníkem, poslední podmínkou nyní je úspěšná zdravotní prohlídka...

"V Nizozemsku a v Lize mistrů často ukazoval své kvality. Až projde vstupní lékařskou prohlídkou a já si myslím, že projde, tak získáme hráče, který dokáže hrát na více postech, ne jenom v útoku," pochvaluje si manažer bundesligového týmu Andreas Muller.

Farfan v dresu PSV Eindhoven nastoupil ke 118 ligovým zápasům a dal 57 branek. Se Schalke se dohodl na čtyřleté smlouvě a zdravotní prohlídce se podrobí na konci června. PSV za něho vyinkasuje sumu pohybující se okolo deseti milionů eur.

"Přijal jsem nabídku, protože chci hrát v kvalitnější soutěži. Měl jsem nabídky i z jiných klubů, jedna byla z Tottenhamu, další z Fiorentiny a chtěl mě také jeden ruský klub. Chci začít novou éru svého života. S PSV jsem získal čtyři tituly a byl nejlepším střelcem klubu. Vždy jsem cítil podporu od spoluhráčů a fanoušků. V Nizozemsku se mi dařilo a bylo jenom otázkou času, než odejdu," prohlásil Farfan.

Autor: Tomáš Pavlík / teamtalk.com

Komentáře (16)

Přidat komentář
Zajda

Paráda FARFAN je super hráč a myslim si že je jen dobře že jde do Schalke určitě se prosadí...těším se na něj Bundesligu mám rád a tohle bude jen příjemné zpestření

Reagovat
Arne

jj, ačkoliv mě to netěší z toho pohledu, že konkurence posiluje, tak super je fakt, že Bundesliga nabývá na síle

Reagovat
smazaný uživatel

je to rozhodne dobra posila, jenom aby se mu darilo i v nemecku kde se neehraje tak ofenzivne

Reagovat
smazaný uživatel

nehraje ofenzivne

Reagovat
smazaný uživatel

tak jak v nizozemsku kde kazdy tym hraje 4-3-3

Reagovat
smazaný uživatel

a v nizozemsku to je podla teba defenzivne ??alebo co? asi si mylis pojmi s dojmami

Reagovat
smazaný uživatel

ne prave ze obracene, v nemecku se nehraje tak ofenzivne jak v nizozemsku, zkus trosku trenovat chapani textu

Reagovat
smazaný uživatel

neviem ci si nahodou nemylis s nejakou inou ligou bundesligu pretoze ked bundesliga neni ofenzivna tak ja som papez benedikt 14!!

Reagovat
smazaný uživatel

To by sedelo. Ten toho vedel o fotbale asi tolik, co ty.

Reagovat
smazaný uživatel

ty toho musis vediet tiz vela

Reagovat
smazaný uživatel

v porovnani s holandskou, videl jsi nekdy kolik v prumeru daji tymy v holandske a nemecke lize? nevim presne ale v holandsku je to aspon o 0,2 golu na jeden tym, mozna ze o vim, ale netusim

Reagovat
smazaný uživatel

no takze v bundesligu bolo nastrielane celkovo 860 golov a v holandsku 956 golov takze ked toto je defenzivna liga tak ja neviem..a samozrejme nemozes porovnavat horsiu ligu s lepsiou..ale ak ako myslis proste nemas pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Napsal, ze se v Nemecku nehraje TAK ofenzivne jako v Nemecku, tudiz ma samozrejme pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

co ? nechapem absolutne

Reagovat
T:o:M

hmmm tak to je dobrý přestup ten jim jenom pomůže, zálohu teď mají celekm hondě dobrou...

Reagovat
smazaný uživatel

ale to je utocnik...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele