Jefferson Farfan míří do Schalke 04

07.06.2008, 18:25
Aktuality
PSV Eindhoven podle všeho již brzy přijde o svého nejlepšího střelce. Jefferson Farfan má namířeno do bundesligového Schalke, v nizozemském klubu ale peníze utržené z jeho prodeje do náhrady investovat nebudou.

"Na případný odchod jednoho z našich útočníků jsme se již připravili, když jsme přivedli Nordina Amrabata a Reimonda Manca," vyloučil ředitel Jan Reker případnou snahu získat nějakého hvězdného útočníka.

Schalke je údajně připraveno zaplatit za Farfana sumu pohybující se okolo deseti milionů eur a tomu vedení PSV jen těžko odolá. Odejít by mohl i Heurelho Gomes, brazilský brankář má spory právě s Janem Rekerem a již dříve prohlásil, že odejde buď on, nebo Reker.

Autor: Tomáš Pavlík / sportinglife.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ach jo.

Reagovat
smazaný uživatel

veru ach jo...uz je to tu na co som sa pripravoval uz dva roky...farfan na odchode,to este sa da nahradit,ale gomes ak odide,tak majstri 2008/09 budeme len tazko...PSV4EVA

Reagovat
GEGE

to snad ne ten ma rozhodne na vic

Reagovat
smazaný uživatel

Připomíná mi to Rafaela....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele