Schalke dohodlo trvalý přestup obránce Aoga

10.02.2014, 11:59
Aktuality
Dennis Aogo bude i v příští sezóně hrát nejvyšší německou soutěž a to bez ohledu na to, zda jeho kmenový klub Hamburger SV zvládne boj o záchranu. Člen širšího kádru německé reprezentace totiž bude v kariéře pokračovat v Schalke, které uplatní opci a jeho hostování změní v přestup...

Königsblauen si Aoga ze severoněmeckého celku vypůjčili koncem srpna. Hráč, který může nastupovat na levém kraji obrany i zálohy, si sice v listopadu ošklivě poranil kolenní vazy a v této sezóně si už nezahraje, vedení Schalke ale o svých kvalitách do té doby stihl přesvědčit.

"Vše je domluveno, chybí už jenom podpisy. Dostane tříletý kontrakt s opcí na další rok," prozradil po včerejším vítězném zápase nad Hannoverem (2:0) manažer Horst Heldt. Podle informací z německých médií bude přestupová suma činit 3,5 milionu eur.

Sedmadvacetiletý Aogo v Hamburgu působil od léta 2008, kdy do tehdy ambiciózního klubu přišel z mateřského Freiburgu. Fotbalista s nigerijskými kořeny se v dresu HSV dokázal prosadit i do německé reprezentace, ve které si připsal dvanáct startů.

Autor: Petr Vaněček / sport1.de

Komentáře (22)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Dobrý kauf

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jo jo

Reagovat
db18

Pro Schalke

Ale HSV to s přestupovou částkou moc nevychytalo, když za horšího Jansena chtějí 5 mil. €

Reagovat
herbage

tak ten tak neprodělal nedávno operaci křížových vazů. Aogo odešel hostovat, protože HSV s ním nepočítalo. Takhle by se jim vrátil po operaci a těžko by jim někdo nabídl větší peníze. Můžou být rádi i za těch 3,5

Reagovat
db18

On ale neodcházel se zraněním, takže tu opci mohli nastavit výš... navíc se zbavují Jansena, takže nalevo si budou muset nejspíš sehnat nového hráče.

Reagovat
herbage

tak ta opce je nízká v souvilosti s tím, že na konci té hostovačky by měl jen rok do konce smlouvy a další by stejně nepodepsal

Reagovat
Arne

Prý původně byla nastavená výš, někde jsem to četl.

Reagovat
db18

Aha No, to už by dávalo smysl, že vzhledem ke zranění a finanční situaci HSV šli s cenou dolů

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad se konečně zbaví Fuchse.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý kup. Snad se mu už vyhnou zranění.

Reagovat
Filip12

ten hamburg de asi opravdu do p***

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Stuttgart včera inkasoval vysokou prohru od Augsburgu, pod kterou se vyloučením výrazně podepsal Vedad Ibišević. "Odvedl nám medvědí službu. Dostane trest, to je naprosto zřejmé," řekl směrem k bosenskému útočníkovi trenér Thomas Schneider. (kicker.de)

- čo sa v češtine rozumie pod slovným spojením "medvedia služba" ??

Reagovat
Filip12

Prokážeme-li někomu medvědí službu, znamená to, že jsme v dobrém úmyslu napáchali víc škody než užitku. Naše dobře míněná snaha dotyčnému nepomohla, ale naopak mu uškodila.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vďaka.

Reagovat
Arne

To je zajímavý, že tenhle výraz má čeština i němčina, ale slovenština ne.

Reagovat
smazaný uživatel

pozna ho aj slovencina, to len dory99 ho asi nepoznal

Reagovat
Filip12

no to je tím že němci maj medvědy ( TEDDY) kdežto slováci ti maj max drevený mačky

Reagovat
smazaný uživatel

Teddy?OMG...

Reagovat
smazaný uživatel

Snad se na něm těžké zranění moc nepodepíše a naváže na slušné podzimní výkony. Mile mne překvapil, umí pilovat lajnu a má i velmi slušné centry, včetně standartek. Ideální pro případ, že to nepůjde Jeffovi jako třeba včera (myslím standartky).

Spokojenost :-)

Reagovat
Murtago

HSV

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele