Schalke až na půl roku přišlo o útočníka Embola

16.10.2016, 15:28
Aktuality
Hodně dlouhou pauzu má před sebou Breel-Donald Embolo. Útočník Schalke si ze včerejšího ligového duelu s Augsburgem (1:1) odnesl zlomený kotník, načež mu hrozí nucená pauza ve výši čtyř až šesti měsíců...

Embolo ze zmíněného utkání stihl odehrát pouze 24. minut, načež musel zelený pažit opustit a na jeho místo přišel Klaas-Jan Huntelaar.

Podrobné vyšetření pak kromě zlomeného kotníku ukázalo rovněž poškozené vazy, díky čemuž se původní předpoklad, kdy se mohl 19letý útočník vrátit v lednu, musel upravit.

Nyní Embolovi, jenž se po svém letním příchodu z Basileje konečně dostal do formy, hrozí pauza ve výši až šesti měsíců. "Tohle zranění nás všechny šokovalo. Breel se po svém příchodu stihl adaptovat s klubem a ve velmi krátké době se z něho stal pro Schalke důležitý hráč," smutnil sportovní ředitel Christian Heidel. "Poskytneme Breelovi veškerou potřebnou pomoc, aby se po zranění vrátil ještě silnější," podporuje mladého útočníka.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (22)

Přidat komentář
Free_player

A zrovna, když se ''rozjel'' ....

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, to jsem chtěl přesně napsat já.

Reagovat
Free_player

je to o rychlosti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, zrovna už keď bol vo forme tak skoré uzdravenie.

Reagovat
Kluivert9

Škoda, zrovna když začal vypadat, jako fotbalista...

Reagovat
Whitemedia

Škoda..

Reagovat
jany kozak

kúpiť

Reagovat
Rudnevs

Avdijaj je zranený ešte stále? Keby už nie, tak by si mohol aspoň trocha kopnúť, lebo Hunter zvykne mať zápasy kde je neviditeľný.

Každopádne smutná správa. Skoré uzdravenie!

Reagovat
smazaný uživatel

Už trénoval, ale teďka měl nějaké kázeňské problémy, dostal napomenutí od vedení, tak uvidíme jak se to projeví.

Reagovat
Rudnevs

Počul som - vraj mal nabúral dve autá a niekoho takmer zrazil. Je to ale veľký talent a určite by pomohol. To, že je už zdravý je dobtá správa.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je Limbersky ještě žabař

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

To je typický, když do Schalke přijde nějaká posila...

Reagovat
smazaný uživatel

Nejhorší je, že první 3 dny nedostane ani korunu a potom bude dostávat směšných 60% platu nebo jak to je. Bude se muset táhnout pro neschopenku a tak. Marodění je holt na hovno, snad ho to finančně nezrujnuje, půl roku je dlouhá doba...

Reagovat
Jeňa

Bude mít sick days, tak klid

Reagovat
cetto

Takže bude hrát..di Santo? Nebo dostane šanci Tekpetey?

Reagovat
smazaný uživatel

Tekpetey je zraněný. Hrát bude Hunter a když bude potřeba. tak bych to viděl spíš na Choupo-Motinga, ale možná di Santo dostane nějakou příležitost, i když je momentálně nechtěný

Reagovat
Jardman

Není ho škoda Di Santa?

Reagovat
Rudnevs

Je na zozname nepotrebných hráčov.

Reagovat
SunFells

Hmm, tak tohle nechtěný znamená

Reagovat
smazaný uživatel

Aj tuna sa robia nepotrebné zoznamy, resp. zoznamy nepotrebných? To je čosi ako v NHL listina nechránených hráčov či nie?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele