Schaars: Jsem mnohem silnější a v Lisabonu se cítím jako doma

12.10.2011, 20:57
Aktuality
Velmi dobré rozhodnutí v létě udělal Stijn Schaars. Nizozemský záložník dlouho působil v Alkmaaru a v posledních letech pošilhával po přestupu, letos se pak konečně dočkal a z nabídek si vybral lisabonský Sporting. A angažmá v Portugalsku si zatím hodně pochvaluje...

Dnes 27letý fotbalista začínal svou kariéru ve Vitesse, před šesti lety pak zamířil do Alkmaaru a s tímto klubem slavil i nizozemský titul. O další změně dresu uvažoval již déle, Sporting za něho pak zaplatil 850 tisíc eur a získal v něm hráče pro základní sestavu, o čemž svědčí fakt, že Schaars nastoupil letos již k jedenácti zápasům.

"Všichni včetně mě jsou spokojeni s tím, jaký krok jsem zvolil. Dokázal jsem, že mohu hrát i na vyšší úrovni, to je koneckonců i názor trenéra nizozemské reprezentace," prohlásil.

"Měl jsem nějaké pochybnosti o tom, zda budu i nadále členem národního týmu, ale všichni mají radost z toho, jak to jde. Jsem mnohem silnější a v Lisabonu se cítím jako doma," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
noustres

Přál bych Sportingu titul, žel ještě to nějaký čas bude trvat

Reagovat
smazaný uživatel

jj,taky

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
FC Porto FC

Sporting už začíná hrát pořádně ale škoda že mají hodně zraněných. Sestava Rui Patrício - João Pereira-Polga-Onyewu-Insúa - Rinaudo-Schaars - Diego Capel-Matias Fernandez-Jeffren - van Wolfswinkel je dobrá. A to je na lávce Carriço, Elías, Izmailov, André Santos, Božinov, Rubio ale nechápu co jse stim Yannickem měl to být velký talent portugalského fotbalu a ted nemá místo ve Sportingu a má jít do Nice

Reagovat
.13

toho Djala nechapem ani ja a to som ho mal celkom rad, velmi sikovny talent a pod a zrazu toto.

Reagovat
domingo

Je zpatky ve Sportingu uz, ten prestup je neplatny. Dobre pro Nice, zrejme, protoze tezko by byl hned lepsi nez Pentecote.

Reagovat
FC Porto FC

je nechápu Djalovi ambice..

Reagovat
smazaný uživatel

dobrý, co tam máš dál???

Reagovat
smazaný uživatel

Zohana

Reagovat
cristiano.K.

Yannick byl jediný,kdo stál minulý rok za něco ve Sportingu

Reagovat
FC Porto FC

jo no ale ted se bez něj obejdou když mají Capela, Izmailova, Jeffréna, Eliase a Fernandeze

Reagovat
smazaný uživatel

850 tisíc??

Reagovat
AjaxFans

Az má fin. tíseň,bohužel.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele