Sassuolo povede ve zbytku sezony trenér Ballardini

01.03., 15:47
Aktuality
Davide Ballardini (© Profimedia)

Sassuolo se pokusí zachránit v italské lize Davide Ballardini. Šedesátiletý trenér nahradil odvolaného Alessia Dionisiho a podepsal smlouvu do konce sezony. Osmnáctý tým tabulky to uvedl na webu.

Dionisi byl ve funkci od léta 2021, kdy vystřídal úspěšného Roberta De Zerbiho, současného kouče Brightonu. V aktuálním ročníku se Sassuolu nedaří a po 26. kole je na sestupové příčce. V posledních 13 ligových utkáních získalo jen pět bodů.

Ballardini dosáhl největšího úspěchu v roce 2009 s Laziem Řím, s nímž získal italský Superpohár. V kariéře trénoval rovněž Janov, Palermo, Boloňu nebo Cagliari. Ve zbytku sezony se pokusí udržet Sassuolo v nejvyšší soutěži, což se mu před rokem nepovedlo s Cremonou.

Autor: ČTK

Komentáře (2)

Přidat komentář
To som ja

Moby

Reagovat
Moshe Dajan

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele