Sarri po kritice od prezidenta naznačil odchod z Neapole

07.05.2018, 10:34
Aktuality
Trenér Neapole Maurizio Sarri po remíze 2:2 s Turínem, která definitivně rozmetala naděje Partenopei na mistrovský titul, naznačil, že by po konci sezóny mohl klub opustit.

V Neapoli Sarri působí od roku 2015, kdy přišel z Empoli a vydobyl si renomé bez nadsázky uctívaného muže. K vytouženému titulu ale klub nedovedl ani letos. Od prezidenta Aurelia De Laurentiise se dočkal veřejné kritiky za to, že prý málo rotoval kádr a nechal hráče "vyhořet", což se projevilo v závěru sezóny.

Není tak divu, že muž, o jehož angažování podle nejrůznějších spekulací minimálně uvažují v Chelsea či Arsenalu, zvažuje změnu. Umožňuje mu to i výstupní klauzule ve výši 8 milionů eur. To by pro giganty z Británie v případě vážného zájmu neměl být zase takový problém.

"Kdybych se měl ohlížet jenom na fanoušky, tak bych tady chtěl zůstat asi do konce života. A nejspíš i pohrozil prezidentovi nějakým útokem, kdyby mě chtěl vyhodit. Takové fanoušky jako tady jinde nenajdete. Nicméně je potřeba zvážit i další aspekty. Pokud by mé působení tady mělo skončit, pak můžu říct, že Neapol si budu pamatovat do konce života," prohlásil Sarri poněkud tajemně na konto své další budoucnosti v klubu.

"Prezidentovi bud vždy vděčný za to, že mi umožnil prožít něco takhle výjimečného. Všechna rozhodnutí jsem ale dělal s touhou co nejvíc posílit naše šance na úspěch v soutěžích, které fanoušky nejvíc zajímají. Pokud je prezident s mojí prací spokojený, tak skvělé. Pokud ne, tak je to smůla, ale existují tady řešení pro obě strany. Pokud mi zavolá, rád si s ním promluvím," uvedl kouč ke kritice De Laurentiise.

"Neapol je skvělé město, dává vám všechnu lásku. Je to ideální místo, kde prožívat vítězství. Bohužel, nejsme ten nejbohatší a nejvlivnější tým v Itálii," dodal Sarri.

O pokračování trenéra by stál hodně i kapitán týmu Marek Hamšík. "Doufám, že zůstane. Pomohl pozvednout celý tým i spoustu dalších věcí v klubu. Je to důležité, aby tady zůstal. Vytvořil tady skvělou skupinu hráčů a fanoušci to také vidí. To je důvod, proč jich chodí 50 tisíc na každý zápas," uvedla slovenská ikona.

Autor: Jiří Fišara / soccerway.com

Komentáře (136)

Přidat komentář
lajka30

Nechapu nadpis

Reagovat
smazaný uživatel

Snaha o senzaci

Reagovat
zlatan-legend

"Neapol po kritice od prezidenta naznačil odchod z Neapole".

Neapol odejde z Neapole? A kam?

Reagovat
ryzskej

Máš to tam napsáno. Do Neapole.

Reagovat
smazaný uživatel

Neapol odejde z Neapole do Neapole.

Reagovat
Pipo123

Naplnila sa predtucha fanúšikov Juve, klub ide hrať niekde do Afriky

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
CubONE

Reagovat
FC Porto FC

Fakt je stou rotací tak hroznej jak se všude řiká ? Jestli jo tak to by mě fakt nervovalo

Reagovat
Largo

Má svý oblíbence, který prostě staví. A staví. A staví. Fakt ale je, že několik hráčů měl dlouhodobě zraněnějch. A těžko stáhne někoho z útoku, když jediná náhrada na hrot je půl roku mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

Něco jako Ancelotti v Realu.

Reagovat
nevros

Tak toho teda u nas nechci ani videt.

Reagovat
Kluivert9

Ještě horší.

Reagovat
mesyas

Když má problém s rotací v Itálii, co by dělal v Anglii? Vždyť by mu polovina kádru odešla během ledna

Reagovat
smazaný uživatel

Vysledky fanty na foru

Reagovat
olis

dufam ze sa to nejak urovna, tie tri roky skvelej prace si nezasluzia takyto koniec

Reagovat
Grahf

čím to vlastne je, že nerotuje. Slabá lavička, alebo je to ten typ trenera, čo má svoju obľúbenú jedenástku? Prekvapuje ma to už len z toho dôvodu, že každý trener musí počítať s tým, že sa mu hráči unavia a v neapole je to ešte horšie, keďže hrajú vo vysokej intenzite.

Reagovat
olis

jedno s druhym

Reagovat
Hachim Mastour

Geniálne. S týmto nech do PL nelozí.

Reagovat
stuff

Reagovat
Hachim Mastour

Ale radšej Sarriho než Enriqua

Reagovat
Hachim Mastour

Arsenal want Massimiliano Allegri or Luis Enrique to be their next manager, according to Sky sources, but both have concerns about taking the job because of the club’s management structure.

Arsenal appointed a head of football relations - Raul Sanllehi - and a head of recruitment - Sven Mislintat - last year and the new manager would have to work closely with both.

Mikel Arteta alo remains a leading candidate to replace Arsene Wenger. The former Arsenal midfielder is working as an assistant coach at Manchester City.

Konečne spomenutý Allegri,. Avšak ak ho z Juve nevyebú, tak tam ostane do 2020. A aj tak si radšej vyberie Čelzu ak vyhodia Conteho.

Reagovat
mato Kreator

este je vhre aj PSG nemusi skoncit len v FCA

Reagovat
nevros

Hlavne ne toho Enriqueho dopici, hlavne toho ne. Z Allegriho bych taky moc nadsenej nebyl, ale prezil bych ho no.

Reagovat
smazaný uživatel

enrique na to nemá

Reagovat
cristiano.K.

Všechna rozhodnutí jsem ale dělal s touhou co nejvíc posílit naše šance na úspěch v soutěžích.

Nechybí tam náhodou čárka?

Reagovat
blade115

Proč by měla?

Reagovat
cristiano.K.

dal bych jí pred co....

Reagovat
blade115

Má to jen jeden přísudek, není důvod.

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

Ne.

Reagovat
icemike

Nemusí

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůže

Reagovat
icemike

Za touhu by teoreticky mohl, respektive by to šlo obhájit

Reagovat
Lech

To miluju, jak se nekdo snazi nacpat carku pred Ale za kazde situace

Reagovat
FuckT

Nevadi, aspon sa opytal a bude vediet. Ti ostatni ale...

Reagovat
pepinho2

Nemyslel spíš před "co"?

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Furia Ceca

V žádným případě, ta věta je v naprostým pořádku.

Reagovat
cristiano.K.

ok, však já se nehádám, spíš ptám se. Je vidět, že by většina lidí to napsala blbě

Reagovat
Furia Ceca

Jako Copywriter a editor, jenž má víc jak 10 let praxe: ne.

Reagovat
YNWA__MSN

Je něco pravdy na tom, že Liverpool kontaktoval Pepe Reinu? A nebo už je dohodnutý s ACM?

Reagovat
Kixi Syhimour

REINAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

Už je dohodnutý s AC

Reagovat
smazaný uživatel

do arsenalu se perfetně bude hodit, vrátit tým na druhé místo

Reagovat
Hachim Mastour

Massimiliano Allegri will have talks about his future with Juventus as soon as the Serie A title race is over, according to Sky Sources.

Juventus are six points clear at the top of the table with only two games to play and only need a point at Roma next Sunday to win their seventh successive title.

Allegri is one of the names on Arsenal’s shortlist of candidates to replace Arsene Wenger. The talks will be with Juventus chairman Andrea Agnelli and chief executive Giuseppe Marotta.

Juventus want Allegri to stay but they would not stand in his way if he told them he wanted to leave. Allegri has one year left on his Juventus contract.

Juventus are playing Allegri’s former club AC Milan in the Coppa Italia final on Wednesday - live on Sky Sports Football.

Ty kkt prosím. Alebo sa ozvala Čelza

Reagovat
smazaný uživatel

čukyna

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Il Architetto

Tož běž, běž.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen si Allegriho vemte

Reagovat
Mastný Chobot

prečo taký prístup?

Reagovat
smazaný uživatel

Přijde mi že už nemá motivaci a spousta hráčů taky, kterých to už očividně pod ním nebaví a jeho hra už není to co bývala. Vždy to bylo tak že na začátku sezóny se Juve rozjizdelo pomalu a k půlce už to bylo super. Jenže teď je to celou sezónu. Je tam prostě něco špatně. Dává přednost svým svěřencům Ikdyz nemají formu a to škodí jak projevene hře tak i morálce ostatních hráčů. A máme mladý talenty ale on je prostě nebude dávat tak často aby se rozehráli a zapadli. Už by to chtělo změnu no, Ikdyz je to výborný trenér.

Reagovat
Pinturicchio

https://www.football-italia.net/121028/morata-agrees-juve-terms

To by byl s Dybalou tandem v Carlettově 4-4-2.

Reagovat
stuff

1,nema na to

2,ak dobre pamatam, srdce ho tahalo prec

Reagovat
Pinturicchio

Nemá na to? V čem?

Netáhlo, on chtěl v Juve zůstat přesto, že vyrůstal v Madridu.

Reagovat
stuff

V zakonceni, v hlave a ani technicky. Tento rok v chelsea uplna tragedia, predchadzajuce v Madride a posledny v Juve. Tragicky hrac, ktory chcel odist z juve. Ani zadarmo! Radsej na Pipitu do 40tky budem pozerat

Reagovat
Pinturicchio

V zakončení je dobry, byt má své chvilky, který útočník ne. V Chelsea začal dobře, až pak šel dolů. V Madridu měl lepší poměr minut na gól než Benzema, pokud se nepletu. Ne, nechtěl odejít z Juventusu, neříkáš pravdu. Umí dávat důležité góly.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Podle toho, co píšeš, to je jen osobní averze. Žádný soudný člověk s alespoň polovinou mozku by nenapsal "Radsej na Pipitu do 40tky budem pozerat".

Reagovat
stuff

Urcite ano. Ten obchod ma stve od zaciatku(klauzule). Ale tento rok ho mam naozaj nasledovaneho(kvoli Contemu) a naozaj hra strasidelne hovno. Edin v najhorsich obdobiach toho spalil menej! A chcel odist, takze je to kombinacia jesitnosti a strachu z jeho biednych vykonov. Jeho srdce je v Madride, tak nech ide do Atletica abo kam.

Na prichod Pipitu som frflal od zaciatku. Este za cias, kedy tu vacsine siel vystrielat LM. Ale na rozdiel od Alvara nemam tu ziadnu osobnu averziu. Hra najlepsie jak vie a nie je jeho chyba, kolko stal a ani, ze kvoli cenovke je v zaklade. Nebudem hejtovat hraca pre nepricetne kroky Beppeho.

Na polovice mozgu nebudem reagovat

Reagovat
smazaný uživatel

Než se Morata zranil, tak hrál v Chelsea parádně. Ať se zeptám kohokoliv, abych nebyl zaujatý, tak mi to potvrdí. Ale pak šel do kopru, přirozeně, nedivím se. Ve své podstatě je mi jedno, jestli přijde nebo ne, protože dokud neodejde Allegri, nezmění se hra, nezmění se způsob nasazování hráčů a celkově je to jedno. Takže třeba za sebe říkám, že je mi to šumák. Mám Alvara rád, je to super kluk, ale jestli přijde nebo ne mě opravdu nepálí.

K Higuaínovi asi takhle. Koupili jsme potenciálního extra kanonýra, který měl ukázat, že má na to být TOP útočníkem. Tomu odpovídala i cenovka, resp. výkupní klauzule. Jenomže ať u měl Higuaín jakékoliv vyhlídky přiblížit se takovým esům jako jsou CR9, Lewa nebo Agüero (a další), tak tyhle vyhlídky zabil Allegri. Neviním Marottu, že za něho dal ty peníze. Když se podívám na trh, tak jsou vyvedenější přestupy za šílené částky. Moje peníze to nejsou, v pořádku, byť se mi nelíbí, že to devastuje trh. Viním jen a pouze Allegriho, jakého šupáka z Higuaína udělal. Jednou věcí je Higuaínův přístup a to, v jakém stavu do Juve přišel. Jeho fyzická kondice rozhodně nebyla stavěná na profesionální fotbal na nejvyšší úrovni. Další věcí je, že z ryzí střelce, protože on na nejvyššího úrovni nic jiného než skvělou orientaci v pokutovém území nikdy neměl a nikdy mít nebude. Naopak z něho zkoušíme dělat středobod, kolem kterého stavíme hráče, ale ještě s tím, že jeho hru uzpůsobujeme a snižujeme tím, že mu dáváme úkoly i směrem dozadu, které on není schopný plnit a celistvou podobu jakés takés nejen koukatelné, ale také perspektivní hry rozbíjí. On je hráč typu Inzaghiho, jeho nemůžeš nutit, aby hrál pro tým, protože pakliže to uděláš, tak ho zničíš. Ale letos hraje zničený Higuaín, který podává průměrné a mnohdy podprůměrné výkony.

Pro srovnání pár elitních střelců. Průměrem gólu na zápas je na tom z vypsaných borců nejhůř, má bezmála jeden gól na dva zápasy. A to je v klubu pomýšlejícím na titul v Lize mistrů málo.

Higuaín 23 gólů + 8 asistencí (3.756 minut)

Immobile 41+11 (3.649)

Suárez 30+16 (4.238)

Lewandowski 40+4 (3.577)

Agüero 30+7 (2.933)

Aubameyang 29+7 (3.128)

A můj komentář s mozkem byl kopnutím do toho, že už teď je na tom Higuaín fyzicky ne zrovna ideálně a ještě ho táhne dolů taktika, jakou se snažíme hrát, která dopadá i na zbytek týmu. Jeho to nebaví. Stačí sledovat jen jeho, jak se pohybuje po hřišti a uvidíš, jak je znechucený. Pokud hráč Higuínova typu nemá během sezóny z 50+ zápasů 30+ gólů (průměr gólu 0,6 a více na zápas), tak nemá v základní sestavě TOP 5-8 týmu Evropy co dělat.

Toť moje pointa toho, proč nechci Higuíana a také Allegriho v týmu. První ztratil motivaci a druhý týmu už žádnou motivaci poskytnout nemůže. Je to vynikající trenér, ale je potřeba jít o dům dál. Higuaín je skvělý střelec, ale musí k tomu mít naprosto ideální podmínky šité mu na míru, což u nás asi nedostane. Abych uzavřel kruh a vrátil se na začátek, Morata ty podmínky taky potřebuje ideální, pochopitelně. Nemyslím si, že by z něho někdy mohl být excelentní střelec typu Lewa, Auba nebo Agüero, to rozhodně ne. Ale on je přesně typ útočníka, který by dokázal dostat do hry Dybalu a nepřekážel by mu tam. A pakliže jsme se mermomocí snažili hrát 4231 nebo 433, nemůžeš po hrotu chtít, aby se stahoval dolů. Takový hráč musí být stále na hranici posledního obránce soupeře, přivázaný mu u nohy jako koule a neustále ho vytáčet, klidně i slovně, být mu u zadku. A tohle daleko spíš splní Morata než Higuaín.

Reagovat
Ragazzo d'oro

Aniž bych chtěl vstupovat do vaší debaty o Higuainovi, tak by mě zajímala jedna věc. Ty považuješ Cira za elitního střelce?

Reagovat
smazaný uživatel

Nepovažuju. Immobileho jsem tam napsal, abych podtrhl to, jak Higuaín upadá v nefunkčním systému.

Reagovat
Ragazzo d'oro

dost bys mě tim překvapil.

Reagovat
smazaný uživatel

Letos patří mezi nejlepší střelce v Evropě, válí, všechna čest. Ale není to hráč jako Lewa nebo Agüero. Ale je ukázkou toho, že když funguje tým a on má správnou roli, tak může být zatraceně produktivním. A Higuaín daleko spíše zapadá do té kategorie Immobileho než třeba kategorie Agüera.

Reagovat
Pinturicchio

Nejsou to hráči pro tu úplnou top úroveň. Já doufal, že Pipita to prolomí v Juve, ale bohužel.

Reagovat
stuff

Suhlasim, idealne ak odidu obaja. Nechcem uz Maxa a nikdy som v time nechcel Pipitu. Ale ak by sa spekulovalo, ze pride Rafa alebo Luis Enrique, napisem taktiez, ze radsej budem pozerat dalsich 5 rokov na Maxa. To je cely vyznam mojej vety o Pipitovi do 40.

Nakup alebo vymena musi znamenat posun k lepsiemu. Sam Conte kritizoval Alvarov pristup. Mal som ho aj ja rad u nas, jednoducho neverim ani stipku v jeho kvality.

Reagovat
Pinturicchio

Jak si přišel na to, že Morata chtěl odejít? On chtěl dost jednoznačně zůstat v Juventusu, sám to řekl, ale prostě neměl jinou možnost, než se vrátit do Madridu. Odejít chtěl Pogba, Vidal nebo Tévez, ale určitě ne Morata.

http://www.calciomercato.com/en/news/real-madrid-star-says-he-wanted-juventus-stay-35564

http://www.goal.com/en/news/i-was-willing-to-stay-for-many-years-morata-admits-he-misses/1lec14q79zu8d1wmzbf4lfna13

Reagovat
Furia Ceca

Já si vzpomínám, že měl poslední zápasy problémy, aby se nerozbrečel. Tomu se do toho mateřskýho Realu ani nechtělo vracet.

Reagovat
Fridgiee

On taky není úplný tágo, muselo mu být jasný že tolik minut, kolik by chtěl v Realu prostě nedostane. Taky skočil po dalším přestupu hodně rychle.

Já bych ho zpátky chtěl, velkej sympaťák a hráč do velkých zápasů

Reagovat
stuff

Tak som na to prisiel, ze sa rozhodol vratit

Reagovat
Panděvova ofina

Taky by mě zajímalo, kolik se už za něj dalo peněz. Dle mého je to jeden z "nejpřeceňovanějších" útočníků na světe a to v obou ohledech. Měli by jste se porozhlédnout jinde.

Reagovat
cresposuper

Reagovat
smazaný uživatel

Jedním z nejpřeceňovanějších útočníků na světě je i Higuaín a kolik že to stál? Asi tak bych ti na to odpověděl.

Reagovat
ED91

Myslíš, že by Higuain sedel?

Úplne proti jeho príchodu niesom, ale myslím si, že top striker z neho nikdy nebude. A keď prirátam, že lúbi páliť šance a má citeľné výkyvy formy neviem, neviem. Ale, keď má prísť ako náhrada za Maria ako sa niekde spomínalo, prečo nie.

Reagovat
Pinturicchio

Higuain by samozřejmě musel odejit .

On je hodně dobrý hráč, s důvěrou od klubu a trenéra může být top. První sezonu měl super a to byl bez přípravy, pak to bylo horší, což bylo i tím, že celou sezónu se spekulovalo, kde bude hrat, sám Morata o tom mluvil, v Realu pak dobrý a půlrok v CFC taky.

Mám pro něj slabost, podle mě by v Juve řádil.

Reagovat
ED91

Reagovat
smazaný uživatel

Moratu nieto je krok späť, ona nás v útoku nijak neposunie. Treba dať Dybalu na hrot a kraje Costa, Berna. A kúpiť krídlo, ten Martial by bol ok, kedže zahrá aj kraj a útok.

Reagovat
stuff

Reagovat
Pinturicchio

Jo, to by byla taky dobrá možnost. Morata oproti Higuaínovi krok dopředu je a dost podstatnou věcí, umí rozhodovat velké zápasy, respektive dává v nich góly.

Reagovat
10

dobří holubi se vracejí...ale ještě radši bych Polpa

Reagovat
10

a před Alvarem i Martiala...ty čísla už se u Alvara imho dostali na úroveň, která je mimo realitu

Reagovat
Swarley

jestli Martiala, pošlete Dybalu

Reagovat
smazaný uživatel

S Dybalou na hrotu a pod ním se točícími Martial, Bernardeschi, Costa... mamma mia

Reagovat
Pinturicchio

Je, ale kdyby se to financovalo z prodeje Gonzala, tak jsem jednoznačně pro, pokud vemu v potaz, že minimálně Allegri Dybalu na hrot stavět nebude.

Reagovat
10

nevím, co by se muselo stát, aby Marotta neodmítal nabídky za Pipitu a on sám chtěl odejít...a to by si člověk myslel, že hlavní problém bude spíš v tom, že ho za ty prachy nikdo nebude chtít

Reagovat
Pinturicchio

Přiznat chybu za 90 milionů a z Pipitovy strany se vzdát braní 7,5 milionu za procházení se po hřišti a hraní na schovku s míčem? To bychom chtěli moc.

Reagovat
M11

Reagovat
Pinturicchio

Návrat Pogby by ukázal, že v tomhle konkrétním případě nemáme žádnou hrdost.

Reagovat
10

jedna kající modlitba na tiskovce a první kolo už zase budeš na jeho straně, ty hrdobče

Reagovat
Pinturicchio

Jo a jak ho zase uvidím tančit kolem míče, chodit do třech hráčů, dělat pičoviny a ztrácet balony, tak ho po tom prvním zápase, zase, budu posílat pryč.

Kdyby si odpustil ty řeči, jak pro něj Juventus byly prázdniny a pravý domov jsou United, tak neřeknu nic ... ale hašteří se s Jozefem a najednou mu bude zase Juve dobré? Samozřejmě bych mu fandil, kdyby se vrátil, ale tohle mi teda vadí hodně.

Reagovat
10

s jeho 13m ročně je to stejně mimo realitu, spíš je to z mojí strany takový zbožný přání, protože takovýho záložníka v Evropě nenajdeš, typově nám hráč jako on chybí ze všeho nejvíc

Reagovat
Pinturicchio

S tím souhlasím ... kdyby šel s platem výrazněji dolů, tak by aspoň ukázal, že do Juve chce a malinko si to u mě vyžehlil (o což mu jde stejně nejvíc, že jo ).

Reagovat
Furia Ceca

Nesouhlasím... Pogbovi je 25 let, pořád má to nejlepší před sebou. Pokud by byla možnost ho podepsat, jsem jednoznačně pro.

To spíš reunionu s Vidalem bych se bránil.

Reagovat
Pinturicchio

Wut?

Reagovat
stuff

Reagovat
smazaný uživatel

Byla by super výměna Pipita za Moratu. Navíc kdyby šel Sarri do Chelsea, tak by mohl Pipitu chtít.

Reagovat
Pinturicchio

Napadla mě úplně stejná věc.

Reagovat
Furia Ceca

+ Allegri do Arsenalu...

Tohle léto by mohly londýnský ulice zaplavit "italský odpadky."

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo super. A jako náhrada? Zkusil bych Jardima z Monaka.

Reagovat
Dejwa

A co ten Balotelli, vrátí se do Calcia? Bral bych ho zpět jestli odejde Icardi, ikdyž mě zřejmě většina Interistu ukamenuje

Reagovat
10

jestli skončí v Torinu, jak se teď nejvíc píše, tak to bude pro půlku calcia pěkněj fail

Reagovat
Dejwa

Asi tak.. měl by ještě dostat šanci na nejvyšší úrovni, má to v sobě a už bude vyklidněnej

Reagovat
10

snad už dokáže pochopit, že může ztratit jen on a byla by to poslední šance...nevěřím tomu, že by nějak dokázal rozesrat tým, aby se ten risk nevyplatil, když je zadarmo

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
cristiano.K.

Jste schopni jít po Icardim? Mario místo něj do Interu.

Reagovat
10

ne

Reagovat
cristiano.K.

Higuain byl taky scifi dva roky zpátky. Vím, že ta nevraživost z Interu je větší než od Neapole.

Reagovat
10

Higuain s výkupkou a z Neapole scifi nebyl...Icardi naštěstí je

Reagovat
olis

Icardi ju nema o moc vacsiu

Reagovat
10

jenže ta platí jen pro zahraničí

Reagovat
Panděvova ofina

Koukal jsem na versus videa a musím říct, že poslední tři zápasy hraje fakt svěle. Uplně mimo konflikty a když už, tak to nevyústí v nějaký karetní ohodnocení. Sklepává balony jak Crouch a umí skvěle připravit šanci pro spoluhráče. Tohle nikdy předtím nedělal a když se mu něco nepovedlo, tak byl akorát frustrovanej a dokázal znechutit hru i spoluhráčům. Osobně si myslím, že mu sedla liga, tým a hlavně už to má v hlavě aspoň trochu srovnané.

Reagovat
Furia Ceca

"Sklepává balony jak Crouch" - takový přirovnání by mě na jeho místě docela urazilo

Reagovat
Artaxerxes

Já jsem taky pro něj, přece jen už je starší a statistiky měl skoro všude vždycky supr

Reagovat
Pinturicchio

Marotta :

The Coach has been linked with a move to Arsenal this summer, with suggestions he feels he has taken the Bianconeri are far as he can.

“With Allegri we have a relationship that has worked and does work,” Marotta told RAI.

“After winning the Scudetto we’ll talk about the future, which I’m sure will be full of satisfactions together.”

Mně ta vyjádření přijdou čím dál míň suveréní. Ještě měsíc(?) zpátky Marotta řekl, že Allegri zůstane na 100%. Tipuju, že se tím Arsenalem asi nechal zlákat.

Ke Carlettovi

Ancelotti : “A return to Serie A? I don’t know what will happen in the near future. I could also stay out again, because honestly I don’t see many opportunities to return to coaching.

“It’s no problem, I think something will jump out sooner or later. I would have no problem returning to Italy."

“Ancelotti has been sought out by many clubs, even if not with definitive offers,” Alessandro Alciato, who co-wrote Ancelotti’s autobiography, said on Sky.

“It’s a suggestive hypothesis regarding Juventus. It would be a return, it’s an idea. There’s an excellent relationship with [President Andrea] Agnelli, and a good relationship with the current directors."

Reagovat
Hachim Mastour

Proste dáte Allegrimu 6 mega ročne a ostane.

Reagovat
Pinturicchio

Nemyslím si, že je to o penězích. Allegri dlouhodobě studuje angličtinu a PL by si podle všeho chtěl vyzkoušet.

Reagovat
Hachim Mastour

Nejde tak o peniaze ako o dôkaz nejakej lojality a vernosti.

Reagovat
Pinturicchio

Oni mají dobré vztahy s vedením, není potřeba mu zacpávat hubu prachama, jestli si to myslel takhle.

Reagovat
10

Když má 7, to je geniální nápad...

Reagovat
Hachim Mastour

Ja som si myslel že 3,5 ok

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Pettirosso

Uz s tim Ancelottim dej pokoj

Ancelotti "I will watch the Coppa Italia final & I will cheer for Milan (vs Juventus), with my Milan shirt on." - doesn't sound like he's trying to land the Juve job.

Reagovat
Il Architetto

Naposledy si teda zafandí AC.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Pettirosso

Ja teda fakt nechapu, proc ho tak moc chcete..

Reagovat
Il Architetto

Vždyť je to trenérská world class.

Reagovat
Pinturicchio

A řekl bych jednoznačně nejlepší možnost v případě Allegriho odchodu, spolu s případným návratem Conteho.

Jinak ještě k Pettiho poznámce, Conte je taky kovaný Juventino a řekl, že by klidně šel trénovat Inter, protože to bere jako profesionál.

Reagovat
Il Architetto

Přesně tak. Chovám k němu velký respekt a rozhodně bych ho chtěl u nás vidět - buď teď nebo někdy v budoucnu.

Uvidíme na konci sezóny co Allegri. Úplně se hrozím toho, že zůstane a bude se dál hrát sračka jako do teď.

Reagovat
Pinturicchio

A?

Reagovat
Airus

http://www.calciomercato.com/en/news/report-allegri-wants-misaligned-juve-players-out-if-he-stays-43619

Tohle mě dost děsí. To by v Juve zbylo pár podkuřovačů a'la Cuadrado, Khedira, Mandzukič a Dybala by byl prodán, protože se zdá že mezí ním a Allegrim to není úplně v pohodě. O svých oblíbencích dokáže Allegri mluvit několik minut. Zatímco Dybala a Claudio dostanou sotva holou větu.

A co pak může přijít za náhrady? Co jsem četl Allegri chce Boriniho... 'nough said

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.facebook.com/groups/94985598137/ super skupina o juventuse. Inak aky borini??? :D ... ja som pocul o Martialovi :-)

Reagovat
Airus

Martiala by mel na triku Marotta a Para.

Borini byl zminen jenom minuly tyden... Kdesi, uz si nepamatuju

Facebook je mi u zadku

Reagovat
olis

Hysajov a Koulibalyho agent sa uz vyjadrili ze to ci ostanu bude zalezat na tom ci ostane Sarri, otrasny pristup, to nech radsej idu hocijako

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele