Santon: Soustředíme se hlavně na výsledky

16.10.2015, 18:28
Aktuality
Vydařený start do sezóny má za sebou Inter Milán, který ze sedmi ligových zápasů vytěžil šestnáct bodů a sídlí na průběžné druhé příčce Serie A. Podle Davide Santona pak mohou Nerazzurri takto pokračovat...

Inter vyhrál úvodních pět zápasů, pravidelně však nejtěsnějším možným rozdílem, přičemž nikdy to ze strany milánského celku nebyl ohromující fotbal, ale spíše zaměření na výsledek.

Nyní mají před sebou Nerazzurri ostře sledovaný duel s Juventusem, po kterém by se mohli, pokud Fiorentina zaváhá, vrátit na čelo. "Nehrajeme kdovíjak pohledný fotbal, ale máme výsledky. A jsem si jistý, že takto můžeme nadále pokračovat," prohlásil Santon.

Svěřenci staronového kouče Roberta Manciniho mají oproti svým konkurentům výhodu, neboť se mohou souistředit pouze na domácí soutěž. "Máme za sebou dobrý začátek, ale sezóna je ještě velmi dlouhá. Jsem si ale jistý, že nás s Interem čeká vydařený ročník," doplnil.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (28)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Chyba mi kvalitny taliansky futbal. Dnes je to sama Premier League a ine blikajuce chlapecke hviezdicky pre dievcatka.

Reagovat
Recoba Inter

Teenage Idols vládnou světu to co je mladé a upravené vypadá dobře a věci co vypadají dobře se i dobře prodávají. konzumní společnosti nikdy nebylo líp než v současnosti

Reagovat
smazaný uživatel

co meleš ty hlavo oslí. Itelská kopaná je pro nás taky komerční. Až budeš sledovat vyhradně českou ligu piš takové hovna

Reagovat
Recoba Inter

Ta komerce jak ty říkáš, dříve nedosahovala tak obludných rozměrů. Navíc si viděl kvalitu, za ketrou sis sice zapaltil, ale byla to kvalita. Teď platíš ještě víc a kvalita nění ani náhodou taková jaká by měla být. Jestli ti to nevadí a namlouváš si, jak je to super a parádní tak si užívej život po svém. Ale věříš lžím. Toho mi je líto.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, asi ti vadí ceny vysilacich prav v anglii a italii. Jinak nerikam ze italska liga je spatna, rad se na ni divam, ale je to proste uplne to stejne :) . Kvalitativne horsi momentálne, ale je komercni, a hraje tam samej cizinec.

Reagovat
Fenix

Catenaccio to je ten recept

Reagovat
smazaný uživatel

Chybíš Davide.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mrvinho

Komu tak fandit v zápase Inter : Juve

Reagovat
M11

dobremu fotbalu

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Interu

Reagovat
olis

OT: prijmy z EL za minulu sezonu, Neapol druhy najvyssi za Sevillou, oproti LM slabota ale lepsie ako nic

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtl1/v/t1.0-9/12096510_888596061177996_6652593108794077927_n.png?oh=696ec6d574261dfc9909e6eb4574f63e&oe=568B31FE

Reagovat
FuckT

Zrovna ten najzaujimavejsi si sem nedal, a tym myslim rozhovor s Chalobahom. Ako clovek sa zda byt celkom v pohode, az by som ho rad videl hrat.

Reagovat
olis

tak to sem daj ty ked ti to tu chyba

Reagovat
FuckT

Boze, co ta vychovava nejaky stary zvraskaveny pedofil a stara fetacka, alebo co presne ta prinutilo k tak trapnej reakcii? Nikde ta nekarham, iba som takymto sposobom chcel poukazat na to, ze tam bol aj iny dobry clanok a mozno si si ho nevsimol a rad by si si ho precital, ale co uz.

Reagovat
olis

to skor tvoje reakcie a slovnik naznacuju ze s tebou nebude vsetko v poriadku ale ok kazdy sme volajaki a mojich rodicov si laskavo do huby neber, to robia len najvacsi uboziaci

Reagovat
FuckT

Slovnik je vec, ktoru clovek pouziva z vlastnej vole a nema to nic spolocne s jeho schopnostami, narozdiel od tvojho pravopisu... A taktiez nikdy, NIKDY nedokazes z prispevku vycitat medzi riadkami, ze co sa ti clovek snazi povedat, a to asi tiez nieco znamena.

Reagovat
Zark

na něj musíš jedině přes di marzia a jiné zdroje, jinak ti nebude moct věřit a chápat

Reagovat
olis

tieto reci si chod vykladat svojim kamaratom, oni ti to mozno zeru, vkuse len namachrovane vystupovanie s nevyberanyn slovnikom a tvarime sa ze sme najviac nad vecou ze ano, a mimochodom ked uz ides niekoho poucovat o pravopise aspon by si vtedy ty sam nemusel robit chyby

Reagovat
olis

a uz by si sem mohol dat aj ten clanok o Chalobahovi ked ti to tu tak chyba a este by som ti rad pripomenul ako som ta uz raz ziadal aby si namna nereagoval, je to take tazke? alebo tomu nechapes? alebo to proste robis naschval? s takymi namyslenymi a arogantnymi ludmi ako si ty nerad vediem diskusiu lebo to k nicomu nevedie

Reagovat
FuckT

Reagujem ostro, uznavam. Ale pokial sa nemylim, prva ostra reakcia prisla od teba, nie? A za co? Ublizil som ti takym bezvyznamnym prispevkom? Zacal som na teba reagovat, taktiez uznavam, ale stalo sa tak preto, lebo mi prislo primitivne, aby sa dvaja dospeli ludia nevedeli spolu bavit ani na internete, ale sudiac podla tvojej prvej reakcie na moj prispevok, kde ti tak neohrabane uvadzam do pozornosti jeden pojebany clanok, s ktorym sme ti spolu asi ublizili, pretoze tvoja reakcia bola dost stupidna.

A raz mi jeden celkom rozumny clovek povedal, ze nikdy nehovor nikomu, co si nezelas, lebo to presne ti daju. Budem na teba reagovat ked to budes najmenej cakat, budem sa skryvat za F5 klavesou a cakat, cakat, cakat... Nie je to nahodou naopak a ten namysleny si ty? Co ti dava pravo sa takto so mnou bavit a vobec, reagovat na mna tak ustipacne? Take poznamky preferujem do oci, je to tak ovela krajsi moment, zivsi, agresivnejsi...

Reagovat
Votas

Nejlepší obránce, kterýho jsem viděl hrát oznámil, že na konci roku ukončí kariéru. Walter Samuel . Doufám, že zkusí trenéřinu.

GRANDE WALLY

Reagovat
Inter Eterno Amore

Wall-E bol srdcovka

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele