Santa Cruz příští týden ukončí své působení v národním týmu

09.11.2016, 11:50
Aktuality
Na svůj poslední reprezentační sraz tento týden přicestoval Roque Santa Cruz. Již pětatřicetiletý útočník byl dlouhé roky oporou národního týmu Paraguaye, jemuž pomůže už pouze v kvalifikačních duelech o postup na mistrovství světa 2018 proti Peru a Bolívii...

"Dostávám se na úplný konec svého působení v národním týmu. Bylo těžké se k tomuto rozhodnutí odhodlat, ale jednou k tomu muselo dojít... Je na čase oddat se naplno mému klubu," nechal se slyšet Santa Cruz.

"Mám radost, že končím v době, kdy se stále cítím dobře a jsem schopen hrát," doplnil.

Santa Cruz si zahrál na třech světových šampionátech a ve své sbírce má i stříbrnou medaili z Copa América 2011. Celkem za reprezentaci do této chvíle nastoupil ke 111 zápasům a dal 32 branek.

Santa Cruz v průběhu kariéry hrával za Bayern Mnichov, Blackburn, Manchester City, Betis, Málagu a Cruz Azul. Letos v létě se vrátil do vlasti a upsal se celku Olimpia Asunción.

Autor: Tomáš Pavlík / euronews.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

v blackburnu mu to slo

Reagovat
smazaný uživatel

sice se z nej nestala takova hvezda, jako se mu predpovidalo, ale stejne vyborna kariera

Reagovat
smazaný uživatel

Na to jaká to byla na MS2002 vycházející hvězdička, tak se moc v Evropě neprosadil

Reagovat
H.N.T.

Tak nepovazoval bych jeho karieru za spatnou

Reagovat
smazaný uživatel

To určitě ne, ale jako útočník moc gólů nestřílel. Až na tu jednu sezónu v Blackburnu dal vždy kolem 10 branek, což je sice uspokojující. Ale naděje, jaké do něj vkládali, bohužel nenaplnil podle mě

Reagovat
smazaný uživatel

Roque borec jak svina

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele