Santa Cruz na odchod nemyslí

29.04.2008, 16:06
Aktuality
Roque Santa Cruz si svými letošními výkony získal srdce všech fanoušků Blackburnu Rovers a v Anglii se již mluví o jeho odchodu. Zájem prý má Manchester United, paraguayský útočník ovšem na odchod z Ewood Parku vůbec nemyslí...

"Kdybych opravdu měl přestoupit, bylo by to v rámci Anglie, protože bych v této zemi rád zůstal. Ale abych řekl pravdu, na odchod z Blackburnu Rovers vůbec nemyslím," prohlásil Santa Cruz.

26letý fotbalista přišel do Blackburnu před letošní sezonou z Bayernu Mnichov a vede si skvěle. Manažerovi Marku Hughesovi jeho důvěru oplatil dobrými výkony a především sedmnácti ligovými brankami. Navíc se konečně zbavil zdravotních problémů a není tedy divu, že si ho všiml i manažer Manchesteru United Sir Alex Ferguson.

"O zájmu Manchesteru United vím od té doby, co jsem si to přečetl v novinách, ale nikdo se mnou o tom nemluvil," řekl Santa Cruz.

Autor: Tomáš Pavlík / teamtalk.com

Komentáře (21)

Přidat komentář
smazaný uživatel

nj Manchester ma zajem vo kazdyho 2 utocnika v Anglii....

Reagovat
smazaný uživatel

tak to kecas blbosti Manchester ma zajem jen vymecne ale je pravda ze jednoho utocnika by jeste potreboval

Reagovat
smazaný uživatel

Typu Santa Cruza, Ferguson potrebuje nového RVN.

Reagovat
smazaný uživatel

no nevim myslim ze RVN jim zas az tak nechybi....

Reagovat
smazaný uživatel

Ale podobný typ útočníka ano, Tevez s Rooneym sú vzrastovo nízki, technickí a rýchlí. Nejaký sklepávač či hlavičkár-útočník by sa Fergiemu zišiel.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to prave tak myslel. To vis urcite by se hodil ale myslim ze by to byla dost velka zmena v hernim stylu, Man U to bez podobnyho hrace stejne slape.. Ale Ferguson kdyz uz koupi (nekoho takovyho) myslim ze bude vedet o dela...poradne vedet..

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím že Huntelaar by byl nejvhodnější.Možná i Gomez,ale ten bude stát moc,viděl jsem že ho nepustí za míň než za 40 milionu eur

Reagovat
božský John

Gomez se s temahle nemuze rovnat

Reagovat
smazaný uživatel

Huntelaar a Gomez jsou z tohoto pohledu 2. kategorie. Ale vysoký útočník by se Manu opravdu hodil. Moje tipy Berbatov, Crouch? Určitě je takových více na úrovni Drogby nebo Adebayora, kteří by k Red Devils nemohli.

Reagovat
smazaný uživatel

Roque by se mi v Manchesteru libil urcite vic nez Huntelar nebo GOmez ti se mi tam nejak nehodi

Reagovat
smazaný uživatel

pravda medvěde. united mají zájem téměř o každého.

Reagovat
smazaný uživatel

Roque je borec. Už od čias v Bayerne som vedel, že na to má, stať sa elitným kanonierom.

Reagovat
fantomas

jenom dobře, zustan, Roque

Reagovat
smazaný uživatel

esik da v pristi sezone tak 15 golu, tak ide pryc

Reagovat
smazaný uživatel

Je to hodně dobrý utočník,a taky mi přijde docela skormný! je dobře že odešel z Bayernu, kde byl pořád zraněny, Ukázál že fotbal hrát nezapoměl!

Ale myslím že by se víc hodil do Arsenalu než do MU

Reagovat
smazaný uživatel

je to dobrý hráč, ale na MS 2006 mi přišel, že si o sobě myslí, že je to těžký frajer... teď si to už spravil u mě

Reagovat
smazaný uživatel

Roque je borec !! a ať z rovers nikam neodchází , rovers is the best

Reagovat
smazaný uživatel

Podle me velmi dobry utocnik ,zakoncovatel ale at nikam nejde,mozna az pristi rok treba do Spanelska,nebo treba do Tottenhamu, kdyz odejde Berbatov nebo Man.City nebo Newcastle atk ,ale urcite ne Manchester atd,zase si sedne jak v Bayernu ... kde byl skvely ale nehral

Reagovat
smazaný uživatel

preco by odchadzal ...az necakane lahko zapadol do timu a je ich suverene najlepsi utocnik .. a tolko golov som od neho fakt necakal ... Drz sa Roque

Reagovat
smazaný uživatel

naco by odchadzal ....netreba

Reagovat
smazaný uživatel

Uprimne se tolik prosadil diky zraneni McCartyho, ale ve vysledku to bylo jedine dobre. Ze zacatku sezony se pocitalo s utokem Roberts - McCarthy, kde Santa Cruz se bude adaptovat a bude hrat eso z lavicky. Popripade Derbyshire bude hrat - taky predvedl, ze na Premier League ma.

Kazdopadne Santa Cruz by udelal chybu, kdyby sel. Zustan jeste jednu sezonu...utocne duo Santa Cruz - McCarthy bude bomba, snad se nam vyhnou zraneni:-) Jen je skoda, ze odesel Savage, zrovna do Derby...ale tak nehral no, chtel hrat.

Jeste udelat tu UEFU v poslednich kolech...ale z Intertota by byla taky velka sance.

Go Rovers, go!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele