Sandro budoucnost příliš neřeší, teď chce odpočívat

12.12.2009, 16:10
Aktuality
Sandro patří mezi velké talenty brazilského fotbalu a již brzy by se mohl stěhovat do Evropy. Podle některých anglických médií byl velmi blízko přestup brazilského defenzivního záložníka z Internacionalu do Tottenhamu. Sandro se dokonce měl na White Hart Lane podrobit lékařské prohlídce, něco takového ale hned popřel...

Manažer Spurs Harry Redknapp se netají zájmem o 20letého fotbalistu. Navíc nedávno prozradil, že předseda Tottenhamu, který s Internacionalem uzavřel smlouvu o spolupráci, Daniel Levy se zapojil do jednání.

"V tuto chvíli jsem ve městě, které je daleko menší, než Londýn. Jsem v Riachinchu, které má osm tisíc obyvatel a opravdu nevypadá jako Londýn. Já osobně zůstávám v otázce své budoucnosti klidný. Myslím, že do konce Copa Libertadores zůstanu tam, kde jsem nyní. V tuto chvíli myslím jenom na odpočinek," prohlásil Sandro.

"Jsem velmi šťastný, že jsem mohl navštívit rodinu a přátele. Mám za sebou nějaké rozhovory a jednání se zástupci Interu, Tottenhamu a mým agentem. Pro tuhle chvíli si ale opravdu chci jenom odpočinout," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ratsi Moussa Sissoka k nam do Interu

Reagovat
smazaný uživatel

to urcite...aby skoncil ako Arnautovic?

Reagovat
smazaný uživatel

Pojd k nám do Neapole

Reagovat
smazaný uživatel

dobrej joke xDD

Reagovat
smazaný uživatel

proč by to měl být joke??

Reagovat
smazaný uživatel

no...nevim mě až tak moc dobrý nepřipadá...určitě svou kvalitu má ale až tak dobrý podle mě není...

Reagovat
smazaný uživatel

je mu 20....a na svoj vek je to borec...neviem ci si videl hrat ale ja hej...a podal slusny vykon..

Reagovat
smazaný uživatel

Že k nám, vy mega vlastníte Neapol a Inter.....

Reagovat
smazaný uživatel

hej hochu co to mele

Reagovat
smazaný uživatel

ja by som ho kupil v january do Chelsea...hodil by sa nam niaky defenzivny zaloznik..kedze je bizon zraneny a Mikel odchadza na APN...

Reagovat
smazaný uživatel

pujde do Chelsea :) Myslim ze ancelotti keca , posili prijdou ! Vzdy se mluvilo , kolik posil prijde do CHelsea a nakonec nic , ted ancelotti rika , ze nikoho nechce , ale ja doufam v alespon 2kvalitnich hracu ( Pjanic , Agiero , Pato , Suarez) no uvidime co bude , v pripade prvnich trech by to urcite bylo i s hostovanim do konce sezony a prisli by az vlete

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele