Sampdorii došla trpělivost, po další prohře odvolala trenéra

03.10.2022, 10:20
Aktuality
Týden se s druhým týdnem sešel a vedení Sampdorie tak trochu podle očekávání změnilo názor na práci Marca Giampaola. Trenér byl od samého úvodu sezony pod tlakem a ještě na začátku reprezentační přestávky měl důvěru ze strany vedení, o tu ovšem přišel včera odpoledne...

Námořníci stále čekají na první letošní výhru a po osmi kolech jsou se čtyřmi body na posledním místě tabulky Serie A. O odvolání kouče se spekulovalo již na začátku reprezentační přestávky a podobné informace tehdy rychle zadupal do země prezident Marco Lanna.

"Sedneme si, všechno probereme a vyměníme si názory na celou situaci, každopádně dočasná důvěra nepomůže nikomu. Společně se pokusíme najít cestu ze současné situace. Když se nedaří, nesou dle mého názoru vinu všichni, tedy hráči, klub a trenér. Běžně platí daň jenom trenéři, tohle je ale chvíle, kdy musí všichni táhnout za jeden provaz a o zlepšení usilovat jako jeden tým," prohlásil Lanna před čtrnácti dny.

Giampaolo v neděli vedl tým do souboje s Monzou a v tom vyhořel, na nováčka nestačil a před vlastními fanoušky prohrál 0:3. Krátce po závěrečném hvizdu přišlo rozhodnutí o odvolání, mezi kandidáty na uvolněnou pozici jsou Claudio Ranieri a Roberto D’Aversa.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (10)

Přidat komentář
10

dělá to dobře, chlapec...vždycky pár kol někde odtrénuje, pak ho vyhodí, dá si rok placený dovolený, mezitím vždycky někdo zapomene, jak to kurvil v předchozím angažmá a dá mu novou smlouvu, takže to jede celý znovu

Reagovat
maras93

Nechápu, že tenhle týpek ještě někde koučuje. To by mohl dělat snad kterýkoliv Pepík odsud a nebyl by horší.

Reagovat
Seydou Doumbia

zas tak špatný přece není jej...uhrátl 4 sezony za sebou střed ligy, jednou s empoli a 3x v řadě se sampdorii, co by za to ted dali (i on ano) tohle jsou prostě kvalitní výsledky (bohužel zároven poslední)

Reagovat
mastakillah

Reagovat
zurix_new

A co Eusebio Di Francesco?

Reagovat
smazaný uživatel

S ním už se jednou spálili.

Reagovat
Seydou Doumbia

jenom jednou

Reagovat
Sforza

Nemaji 4 , ale pouze 2 body , pane autor , strasne tezke tohle najit ..

Reagovat
Milan.B

Traged.... Ale su aj horsi, napriklad Strama

Reagovat
Dejwa

Deki místo něj

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele