Sampdoria přišla o Pazziniho, kanonýr může chybět i měsíc

19.10.2009, 12:56
Aktuality
Sampdoria nebude v dobrém vzpomínat na včerejší duel na hřišti Lazia. Bod odvezený z Říma jistě není k zahození, janovský klub ale sahal po třech a navíc přišel o jednoho hráče. Kanonýr Giampaolo Pazzini nedohrál zápas kvůli zlomenému nosu a podle tamních médií ho čeká zhruba měsíční pauza...

"Pazzini se v nemocnici v Římě podrobil vyšetření a to odhalilo zlomeninu nosních kůstek," stojí v prohlášení Sampdorie.

Pazzini dal letos již pět ligových branek, tu poslední vsítil včera ve 40. minutě. Sampdorii to ale na výhru nestačilo, jelikož hned o dvě minuty později srovnal na konečných 1:1 Matuzalem.

Pazziniho krátce před koncem zranil brankář Muslera, který se snažil vyboxovat míč do bezpečí. Janovští poté marně reklamovali pokutový kop a nedočkali se podobně jako při faulu Diakiteho na Zieglera.

"Byli jsme poškozeni, utrpěli jsme větší škody, než jaké jsme snesli v zápase s Parmou. Neříkám, že to bylo úmyslné. Sampdoria je klidným a malým klubem a naší politikou vždy bylo zachovávat chladný postoj. Ale dnes jsme to změnili, protože mě vedení požádalo, abych klub bránil. Mou prací je požadovat respekt," řekl po utkání sportovní ředitel Sampdorie Beppe Marotta.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Au měl sem uplně stejné zranění je to nepříjemné :-(a bude mu i nějaký měsíc trvat než půjde do soubojů hlavičkových naplno,než sem se zbavil já toho bloku že mě může zase míč zasáhnout do nosu nebo loket,nedejbože hlavou dostat znova po nose tak to trošku trvalo.

Reagovat
smazaný uživatel

to fakt muselo bolet se nedivim že řikáš že to je nepříjemný naštěstí sem ješte takovou ránu do rypaku nedostal a když už nějakou jo tak nos vydržel

Reagovat
smazaný uživatel

To že nam zranili Pazziniho, to se snést se zavrřenejma očama dá, ale to že nepiskl jasne penalty, a připravil nas o dělene prvni misto však už ne!!

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak! To,čo predvádzal hlavný arbiter v tomto zápase sa nevidí ani v dedinských zápasoch Sampdoria bola jednoznačne lepšia v tomto zápase a prišla nie len o dva body,ale čo je oveľa horšie,o kanoniera Giampaola Skoro sa uzdrav,Pazzo

Reagovat
homeles8

Reagovat
One-Real

Reagovat
smazaný uživatel

bolestive zraneni...tez sem parkrat dostal do frnaku ale nejvic to bolelo balonem..jinak si myslim ze to Sampdoria prezije

Reagovat
smazaný uživatel

Ináč hráči Lazia sa len váľali po trávniku a neustále rozhadzovali rukami a diskutovali s rozhodcom... Pritom im sudí odpustil dve penalty a jednu červenú kartu

No na druhej strane uznávam,že tá červená pre Lazio bola dosť prísna...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele