Sampdoria našla nového trenéra, vrací se Giampaolo

19.01.2022, 15:48
Aktuality
Marco Giampaolo se vrací na lavičku Sampdorie. Čtyřiapadesátiletý trenér, který janovský celek vedl mezi lety 2016 až 2019, podepsal půlroční smlouvu s dvouletou opcí...

Sampdorii se od začátku sezony nedaří a po 22 kolech má na kontě pouhých dvacet bodů. Janovský celek aktuálně nevyhrál pětkrát za sebou, což neustál trenér Roberto D'Aversa.

Blucerchiati však dlouho bez kormidelníka nezůstali, uvolněné místo zaujal Marco Giampaolo. Rodák ze švýcarské Bellinzony se vrací do známého prostředí, Dorii již vedl mezi lety 2016 až 2019, kdy se mu podařilo vyhrát 49 z celkových 123 soutěžních zápasů.

"Sampdoria vítá zpátky Marca Giampaola. Přejeme novému trenérovi a jeho realizačnímu týmu hodně štěstí," stojí na webu janovského klubu, jenž zůstává čtyři body nad pásmem sestupu.

Autor: Jiří Vojík / football-italia.net

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

To jsme říkali všichni

Reagovat
georgeo

Nebyl ještě pod smlouvou?

Reagovat
smazaný uživatel

Klasická Itálie ...

Reagovat
bobis21

Půlroční smlouva s dvouletou opcí je až překvapivě opatrná varianta

Ale snad se zvednou, po AC jsou spolu se Sassuolem asi můj oblíbený klub v Itálii.

Reagovat
Beči

Tyhle věci se snad dějou jen v Itálii

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele