Salernitana po špatném startu mění trenéra, do akce se vrací Inzaghi

10.10.2023, 17:24
Aktuality
Filippo Inzaghi (© AFP)

Salernitana Calcio nezvládla úvod nové sezony a na špatné výsledky dnes odpoledne doplatil Paulo Sousa. Portugalský trenér byl propuštěn, jeho povinnosti převezme Filippo Inzaghi.

Salernitana v osmi kolech ještě nevyhrála, dala pouhé čtyři branky a se třemi body se krčí na předposledním místě tabulky. Sousa definitivně ztratil důvěru po nezdaru proti Monze (0:3), tisk o jeho odvolání spekuloval už od včerejška a dnes bylo vše potvrzeno.

"U.S. Salernitana 1919 oznamuje propuštění Paula Sousy z funkce trenéra prvního týmu. Chceme mu poděkovat za odvedenou práci a jemu i jeho spolupracovníkům popřát úspěchy do dalších let," oznámil italský celek v oficiálním prohlášení.

Vedení Salernitany neztrácelo čas, už v pondělí kontaktovalo Inzaghiho a rychle se s ním dohodlo na podmínkách spolupráce. 50letý někdejší útočník dříve vedl AC Milán, Benátky, Bolognu, Benevento, Brescii a naposledy Regginu.

Autor: Tomáš Pavlík / salernitana.it

Komentáře (5)

Přidat komentář
smetos

Fotbalista byl lepsi Pippo, na trenerske zidli zatim jasne Simone

Reagovat
Nadržený šimpanz

Simone byl sice taky super hráč, Pippo je ale opravdu špatnej trenér

Reagovat
smazaný uživatel

Do března, pak to zachrání Nicola.

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
Zark

Tak to bych nečekal, pro Inzaghiho ale skvělá příležitost

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele