Sacchi do Juventusu nejde. Nahradí Ranieriho Mancini?

21.10.2008, 18:55
Aktuality
Juventus se poslední dobou trápí a výsledkově strádá. Podle italských médií chce vedení krizi vyřešit výměnou trenéra, Claudia Ranieriho má nahradit Roberto Mancini. Staré dámě měl také pomoci v ředitelské pozici Arrigo Sacchi, ten to ale odmítl.

Slavný italský klub je v Serii A momentálně na nelichotivém dvanáctém místě. Podle italských médií proto vedení Juventusu chystá trenérskou změnu.

Podle serveru Calciomercato.com jsou téměř sečteny dny současného trenéra Claudia Ranieriho. Pokud Juventus dnes neporazí v Lize mistrů Real Madrid, má být Ranieri do konce týdne odvolán.

Stará dáma už má připravenu náhradu. Prezident Giovanni Cobolli Gigli a výkonný ředitel Jean Claude Blanc jsou údajně předběžně domluveni s Robertem Mancinim, který do léta trénoval Inter.

Podle dalších zdrojů měl Juventus usilovat také o pomoc Arriga Sacchiho, bývalého trenéra AC Milán a italské reprezentace. Ten měl ve funkci sportovního ředitele nahradit Alessia Secca. "Jestli mi volal někdo z Juventusu? Ne. A nemyslím si, že se tak stane," reagoval Sacchi.

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (21)

Přidat komentář
smazaný uživatel

To by byl mazec, kdyby se vrátil na italskou scénu Arrigo.

Reagovat
smazaný uživatel

Mancini je skvělá volba, myslím, že by Juventus mohl zvednout, i když Ranieriho je mi tak trochu líto. Dneska Juve Real stoprocentně neporazí, spíš čekám výhru hostů, maximálně remízu, takže se asi bude Ranieri pakovat, no

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně se vedení rozhoupalo

Reagovat
smazaný uživatel

Juventus potrebuje v prvom rade kvalitnejsich hracov.

Gazzetta dello Sport po poslednom zapase oslovila byvaleho sp.riaditela Juve Luciana Moggiho co si o sucasnej situacii mysli.

z prekladu vyberam:

"Juventusu prehral zapas Ranieri. Neviem, co myslel striedanim De Ceglieho za Del Piera, doteraz som to nepochopil. Nepochybne sa Neapola bal, to bola prva obrovska chyba. V strede pola nechal hrat deti, ktore maju malo skusenosti. A kto je ten chlapec v stoperskej dvojici s Chiellinim? Kne..Kze... ani to neviem vyslovit (myslel Knezevica). V kazdom pripade je to priemerny hrac, akurat tak do Serie B."

Odhliadnuc od toho ze Moggi by mal akurat tak drzat hubu, celkom to trafil nie?

Reagovat
jtbs

moggi vie co hovori a toto nie je jediny priklad

Reagovat
smazaný uživatel

Moggi, přestože zavinil, co zavinil, byl skvělej sportovní ředitel. jeden z nejlepších v Itálii, kterej dokázal přivádět do Juventusu absolutní světovou extratřídu. se současným vedením se to nedá srovnávat, i když zde hrajou roli samozřejmě také peníze. holt Agnelliovci nemohli žít věčně a calciopoli se samozřejmě muselo na Juve projevit...

Reagovat
smazaný uživatel

přesně

Reagovat
smazaný uživatel

Často se píše že Moggi je skvělej sport.ředitel (přestupový guru apd.) Ale já se ptám , jaké jména by dokázal sehnat on s rozpočtem jaký byl po calciopoli , Myslíte si snad že by rok po působení v Serii A dokázal dotlačit velká jména ? Za co asi . Srovnávat nákupy před calciopoli a po , je jak srovnávat jabko s celerem . Juventus měl hráče jako Nedvěd ( v top formě) , Viera , Emerson , Mutu , Zlatan a stejně ten magor pojišťoval výsledky korupcí . Proboha proč , když měl tak skvělé hráče . Bodle mě to nebyl člověk , hodný jakéhokoliv obdivu . Má za následek největší ránu v historii klubu . Je zajímavé že žvaní vždy , když se klubu nedaří . Vzali mu jeho hračku a on jako malé dítě kope a plive kolem sebe . Ale i tak se najde hromada ludí , kteří píšů že má pravdu . Šak ani neříká nic nového , to že Kněževič nemá na základ jste zjistili až teď ?

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, taky jsem kroutil hlavou...

Reagovat
smazaný uživatel

Pavlíček se jmenuje náš ředitel na gympu.

Reagovat
smazaný uživatel

*gymplu

Reagovat
jtbs

juve sice potrebuje aj kvalitnejsich hracov, ale uz minulu sezonu som tvrdil ze ranieri nie je ten kto dovedie juve k uspechom. Vtedy Juve este tahali starsi hraci juve, ale teraz ked treba hrat s taktikou bez velkych hviezd tak su vidiet ranieriho slabiny. A hlavne striedania ktore su priserne obe sezony.

Reagovat
jtbs

juve-real 1-1...takze skoda ze nevymenia trenera

Reagovat
smazaný uživatel

To by som sa obesil keby k nám príde tragéd ako Mancini. Inak dnes tá nehoda fandov Juve...

Reagovat
smazaný uživatel

mancini neni moc traged, kdyz vyhral dvakrat (nebo snad i trikrat? ) scudetto za sebou..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale akým spôsob to vyhral?! A s akým kádrom?! A s tými penaltami a pod...

Reagovat
smazaný uživatel

no neviim.. serii a moc nesleduju, ale trikrat za sebou to asi nebude nahoda..

Reagovat
SqueeZy

s tim kadrem, Morattim v zadech, penaltama jak pise janoas by to zvladl skoro kazdy...

Reagovat
jtbs

Andulka: ved jeden titul ukradli juventusu, druhy ziskali ked bolo juve v serii b a muzstva ako ac milan a foirentina mali odpocet bodov a ten posledny ziskal tiez zaujimavo...penalty...morratti v patach ako uz pisu a pod

Reagovat
Mr.Jindros

Mancini NE NE NE

Reagovat
smazaný uživatel

Juve dneska pecka, Ranieri vydrž

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele