S výsledkem jsem spokojen, hodnotil remízu s Dortmundem Nagelsmann

17.12.2016, 10:46
Aktuality
Německá nejvyšší soutěž včera načala patnácté kolo a rovněž po něm bude v bundesligovém pelotonu jeden zatím neporažený klub. Tím je Hoffenheim, svěřenci trenéra Juliana Nagelsmanna se v pátek rozešli smírně 2:2 s Borussií Dortmund...

Hoffenheim skvěle začal a už ve třetí minutě ho poslal do vedení Mark Uth, po vyrovnání Maria Götzeho pak domácím vrátil náskok Sandro Wagner a do karet jim hrálo i vyloučení Marca Reuse ze závěru první půle. Přesto Hoffenheim tři body nezískal, nezvládl totiž nástup do druhé pětačtyřicetiminutovky.

Hoffenheim letos ještě neprohrál a v tabulce poskočil na třetí místo před Herthu. Celkově ho může mrzet vysoký počet remíz, jenom jeden bod si z utkání odnesl už podeváté.

"První poločas nebyl nikterak skvělý, nezareagovali jsme dobře na napadání soupeře. Nastoupil se třemi útočníky, což nám nabídlo více prostoru uprostřed hřiště, ale nedokázali jsme toho využít. Dnes bylo k vidění několik sporných momentů. Neměl bych žádné námitky v případě, že by se druhý poločas nepočítal," prohlásil mladý kouč Nagelsmann.

"Po změně stran jsme byli lepší, ale někdy jsme zbytečně hráli až příliš přímočaře. Měli jsme šance rozhodnout - Andrej (Kramarić) a Jeremy (Toljan) měli své příležitosti proměnit. Byl to těžký zápas a s výsledkem jsem spokojen," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (21)

Přidat komentář
Jan Horáček

Souhlasím s Nagelsmannem, že Hoffenheim hrál někdy zbytečně přímočaře. Ale ne ve druhém, ale spíš v prvním poločase. Vedu-li 2:1, mám-li o hráče víc a vím-li, že soupeř má rychlé hráče, není asi příliš inteligentní vyrážet pomalu se všemi hráči dopředu a nechat soupeře chodit do protiútoků. Zahustit vlastní polovinu, soupeřovi hráče znechutit (u takového Dembeleho by to asi nebyl takový problém) a případně sám udeřit z protiútoku - to bych viděl jako chytřejší vedení zápasu.

Reagovat
smazaný uživatel

ty ses asi hodne chytrej co?

Reagovat
smazaný uživatel

ma diplom s Harvardu!

Reagovat
aurelio

A ty by si si už mohol zapamätať, že sa tam píše "z" (s kým, s čím - z koho, z čoho).

Keď už píšeš milión príspevkov denne, mohol by nám to trochu spríjemniť.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
LeonardoUžoa

5 minut čumím na to "s Harvardu", pak přečtu aureliovu reakci, zase čumím na " s Harvardu" a dostal jsem brutální výbuch smíchu. S Harvardu dpč, to mě odkouřilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
raduinho

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

slováci pokud se nemýlím ale píšou skutečně "s" ... ne ?

Reagovat
FC Porto FC

BVB by se mělo zmontovat

Reagovat
smazaný uživatel

Samozrejme,ved aj ma byt s cim. Remiza proti superovi typu Dortmund je vzdy uspechom, aj ked ma neskutocnu marodku, Romana v brane a Reus dve zltky. Len ma Hoffenheim troska na*ral, niektore suboje boli az prilis dohravane az mierne zakerne, na tom by mohli popracovat aby som si nasiel k timu kus cestu...

Reagovat
NuFc23

Pan trener!

Reagovat
smazaný uživatel

OT : Jdu povodit Jiráčka v hale hoši. Držte mi palce, mam ho ve skupině...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smetos

fifa futsal17?

Reagovat
Posledni Kovboj

no one cares

Reagovat
LeonardoUžoa

Žulian jj.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele