S bodem budou spokojenější ve Valencii, říká Arrasate

29.09.2014, 11:00
Aktuality
Pomalý rozjezd do nové sezony má Real Sociedad. Baskický klub ztroskotal v předkole Evropské ligy a nedaří se mu ani ve španělské nejvyšší soutěži. Po šesti kolech se pohybuje ve druhé poloviny tabulky, naposledy včera bral bod za remízu 1:1 s Valencií...

"Získat bod je pokaždé pozitivní, ale dle mého názoru jsme dnes byli lepším týmem. Jsem si tak jistý, že ze zisku jednoho bodu bude větší radost panovat ve Valencii," prohlásil po zápase Arrasate.

Real Sociedad hodně brzdí úvodní poločasy, v nichž pravidelně inkasuje jako první. Do vedení 1:0 nešel v šesti zápasech ještě ani jednou a včera musel reagovat na trefu Gila z 15. minuty. Povedlo se mu to ještě před odchodem do šaten, ve 36. minutě se do sítě svého nedávného zaměstnavatele trefil Sergio Canales.

"Raději bychom šli do vedení, ale pracujeme na tom. Gól soupeře znamenal nepříjemnost, poté jsme ovšem měli spoustu šancí na to zápas otočit. Trochu nám chyběla ladnost a plynulost, každopádně proti skvělému týmu jsme hráli dobře nějakých šedesát nebo sedmdesát minut," hodnotil Arrasate.

Real Sociedad má na svém kontě zatím jenom jednu výhru a překvapivě si jí připsal doma proti Realu Madrid. V dalších pěti duelech získal pouze dva body, v tabulce mu tak patří až patnáctá pozice.

"Samozřejmě chceme více bodů, ale pokud budeme hrát tak jako po většinu dnešního zápasu, tak se výsledky dostaví. Ukázali jsme, že jsme schopni všeho," vyhlíží Arrasate lepší zítřky.

Autor: Tomáš Pavlík / insidespanishfootball.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
RS

Nejvyšší čas odejít!

Proč na stopera staví slaboučkýho Elustonda? Většina golů vzduchem jde přes něj, hlavou neuhraje nic! Mikel sice není tak dobrej nohama, ale od toho tam je Inigo.

Potřebujeme novej impuls, máme hráče na technickej kombinační fotbal a ne to nakopávat na malýho Velu, Canalese..

Reagovat
-Kopy-

To jsme, Anoeta není náš oblíbený stánek a v poslední době jsme tam hráli hrozně, včera jsme navíc hráli třetí utkání v sedmi dnech, z toho podruhé venku a navíc jsme měli o den méně odpočinku, než Sociedad. Hlavně ta záložní trojice toho měla plný brejle ale nakonec jsme to ubojovali, takže spokojenost s bodem.

Reagovat
smazaný uživatel

Co je s Inigom ? Preco dostava sancu Albiol a na Iniga sa sere ?

Reagovat
X-bano-X

Pretože Albiol má pod Lesákom nomináciu vždy istú.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele