Ruská Premier Liga - souhrn 16. kola

17.11.2012, 12:34, aktualizováno 19.11.2012, 18:39
Komentáře a souhrny
CSKA porazilo Amkar a znovu si pojistilo vedení, Rostov pak veze senzační bod z Machačkaly. Nastavený čas první půle se stal osudným Spartaku, tři body naopak v pondělí získaly Lokomotiv a Krasnodar. Rubin uspěl ve Vladikavkazu, zápasem Dinamo - Zenit se bude zabývat disciplinární komise...

FK Krasnodar - Těrek Groznyj 3:0

19.11.2012 16:45

Góly: 13. Joãozinho (pen.), 17. Wanderson, 51. Jevgenij Šipicin

V pohlednějším ze dvou pondělních zápasů Krasnodar v pohodě přejel Těrek a upevňuje si deváté místo v tabulce. Naopak Čečenci si komplikují cestu do pohárové Evropy a jsou o skóre sedmí za Kubaní.

Zápas v Krasnodaru byl dnes zahalen těžkou mlhou, a tak bylo dnes nejen pro diváky, ale i pro rozhodčího občas těžké odhadnout, co se doopravdy děje na hřišti. Krasnodarští nastoupili dnes bez typického hrotu, přičemž největší porce ofenzivních úkol měla stát na brazilském duu Joazinho-Wanderson. Druhý jmenovaný se snažil prověřit Hodzjura už v 5. minutě, ovšem netrefil se. O tři minuty později tentýž hráč opět střílel vedle s pravděpodobnou tečí jednoho z obránců Těreku. Roh se ovšem nepískal, jelikož si rozhodčí teče v husté mlze nevšiml. V 12. minutě se ke slovu dostal další z domácích, Drinčić. Jeho střelu pod břevno Hodzjur s obtížemi vyboxoval, z následného protiútoku upaloval Adilson sám na Sinicina, ovšem těsně u vápna jej dostihl Šipicin a skvěle zablokoval. Hrálo se opravdu ve velkém tempu, což dokazuje i penalta pískaná o minutu později. Wanderson se hnal do vápna z levé strany, ale byl sražen Ferreirou a následovala jak jinak než penalta. K její exekuci se postavil druhý z Brazilců, Joazinho, a chladnokrevně zakončil. Hodzjur neměl vůbec šanci, jelikož skončil na druhou stranu - 1:0! A mělo být pro Těrek hůře. V 17. minutě dostal míč na levé straně Andelkovič, posunul Joazinhovi a středopolař Krasnodaru našel před brankou svého krajana, který už měl, ač tísněn, lehkou úlohu - 2:0 Wanderson! Tímto gólem nasazení celkem opadlo, Krasnodar ovládal celkem v klidu míč a Těrek se nemohl dostat k přímému ohrožení Sinicina, naopak byli to domácí, kteří mohli zvýšit, ovšem to by Wanderson nesměl být 2x nachytán v ofsajdu.

Do druhého poločasu vstoupili domácí opět daleko lépe a dokázali v 52. minutě zvýšit vedení. Oleg Ivanov fauloval střídajícího Kisljaka a sudí Jeskov nařídil přímý kop ze 30-ti metrů. K jeho exekuci se postavil hráč v zeleném dresu s číslem 22 na zádech, Joazinho. Brazilský záložník se vůbec nerozpakoval vypálit míč přímo na Hodzjurovu branku a trefil tyč! Od ní se balón odrazil přímo k volnému Šipicinovi. Domácí obránce měl už před prázdnou brankou jednoduchou práci a pohodlně zavěsil - 3:0! Těrek působil hodně odevzdaným dojmem, zato domácí se hnali dále do útoku. V 59. minutě pláchl po pravém křídle Wanderson, nacentroval do vápna, kde byl, kdo jiný než, Joazinho. Hodzjur ovšem zázračně zasáhl. O šest minut později prověřil soustředěnost ukrajinského brankáře i Koman, avšak bez úspěchu. Dvě minuty na to byli v obrovské šanci i bílí, konkrétně Ailton, ke kterému propadl míč a osamocen se hnal na Sinicina. Domácí brankář dokonale vystihl Ailtonův záměr a do jeho kličky vystřelil pravou nohu! Do konce utkání se vytahovali už jen brankáři - Sinicin proti Goergievovi i proti Ailtonovi těsně před koncem. Na druhé straně Hodzjur dokázal zpacifikovat Kisljakovu střelu z dálky.

Žádný gól už tedy nepadl a domácí FK Krasnodar zaslouženě slaví vítězství 3:0, které v klidu mohlo být daleko vyšší. Naopak Těrek začíná zabředávat do mírné krize, kterou by měl trenér Čerčesov pomalu řešit.

Více informací k zápasu

Křídla Sovětů Samara - Lokomotiv Moskva 0:1

19.11.2012 14:45

Góly: 4. Dame N'Doye

Lokomotiv přetlačil v hodně nudném zápase Křídla Sovětů a slavil vítězství po dlouhých šesti kolech. Domácí ze Samary se naopak topí ve zmaru a plný bodový zisk vyhlížejí už dlouhých osm kol.

Do utkání vstoupili jednoznačně aktivněji hosté z Moskvy. Už ve druhé minutě se dostal do šance N‘Doye, ovšem těsně se netrefil. Co se nepodařilo hned, stalo se vzápětí. Přišla 4. minuta, souboj senegalského útočníka s jedním z obránců Samary vyústil v míč pro Glušakova, který okamžitě vyslal N’Doyeho do šance a ten se v obležení dvou soupeřů nemýlil a propálil Věremenka. Tímto okamžikem bychom také mohli skončit, jelikož se na dlouhou dobu jednalo o jediný zajímavější okamžik zápasu. Od této chvíle se utkání proměnilo v chaotickou hru, se spoustou chyb a soubojů ve středu pole, které vyúsťovaly ve fauly. Jediné, co by stálo za zmínku, je Caicedova střela přímo do Věremenkových rukavic ze 17. minuty a přímý kop Glušakova z minuty 33., který Věremenko také v poklidu sebral. Z domácích se jednoznačně nejvíce snažil Baljajkin, ale Samaru k ničemu významnějšímu nedotáhl. Holt, snaha je sice dobrá, ale pokud se nesnoubí s technickými dovednostmi, je občas opravdu marná.

Jestli byl první poločas utrpením, druhý se od něj příliš nelišil. Hodně to rozčilovalo zejména Slavena Biliće, který byl pořád na nohou a dával pokyny svým svěřencům. Koneckonců není se co divit, je si určitě dobře vědom, že s takovým fotbalem "Železničáři" dostanou od jakéhokoliv silnějšího mužstva výprask. Jestliže v prvním poločase nechával Sergej Ivanov karty ve své kapsičce, ve druhé půli se konečně dostaly na světlo světa, jmenovitě se jednalo o žlutou kartu. Jako první ji dostal v 61. minutě Roman Šiškin a příští týden si proti Krasnodaru nezahraje. O jedenáct minut později viděl na straně domácích kartu Koncedalov. V 74. minutě se do slušné příležitosti dostal domácí Tsagallov, ovšem Grigorijev odvrátil na roh. Ani ne pět minut na to dostal v dresu hostů žlutou kartu i Ješčenko a se Šiškinem si může podat ruku - také on bude Lokomotivu chybět v zápase s Krasnodarem. Následně dostal žlutou kartu i Svěžov na domácí straně a "alespoň" v tomto ukazateli domácí vyrovnali. Do konce utkání jsme viděli ještě možnost domácích, kterou ale Tsagallov s Baljajkinem nedotáhli a v závěru nastavení slušně pálil i Glušakov, domácí brankář Věremenko byl připraven.

Neuvěřitelně nudné utkání tak skončilo 0:1. Lokomotiv se sice raduje ze tří bodů, ovšem Slaven Bilić má pořád hodně přemýšlet. Domácí určitě také budou zpytovat svědomí, avšak čeká se na příchod nového trenéra a jeho vizi, takže by se na tým od řeky Volhy mohly usmát přeci jen šťastnější časy.

Více informací k zápasu

Anži Machačkala - FK Rostov 0:0

18.11.2012 15:30

Góly: -

Na Anži opravdu dolehla mírná krize. Dagestánský celek ani napodruhé v sezóně nedokázal porazit Rostov a na vedoucí CSKA už ztrácí pět bodů. Rostov se minimálně do zítřka bodově odpoutal od Samary a nachází se na 12. místě.

Zápas nezačal zrovna v nejpomalejším tempu, ovšem na výraznější šance jsme si museli počkat. V 5. minutě se ke střele na Pletikosu odhodlal Eto’o, ale jeho střela letěla hodně mimo. O minutku později to na druhé straně zkoušel Česnauskis, jenže ani Litevcův pokus nezpůsobil vážnější problémy. V 15. minutě se po Boussoufově přímém kopu dostal míč k Eto’ovi, který z blízkosti střílel těsně nad. O čtyři minuty tu byl opět kamerunský internacionál - narazil si s jiným Afričanem, Traorém, jen aby následně tísněn nedokázal vystřelit přesně na Pletikosu. Ve 25. minutě po Boussoufově přímém kopu vystoupal nejvýš Angbwa, který však pouze odhlavičkoval míč ke svému krajanovi v barvách Machačkaly. Domácí kapitán následně pálil nepřesně. O dvě minuty zahrával Maročan Boussoufa rohový kop přímo na hlavu Joaa Carlose, ale ani brazilský obránce nemířil přesně. Anži dále bušilo do soupeře od Donu, ovšem nemohlo se prosadit - buď branku vůbec netrefilo, nebo na ně čekal spolehlivý Pletikosa. Ze strany hostů mohl jako jediný v závěru poločasu zahrozit Česnauskis, ovšem to by litevský reprezentant nesměl vysoko přestřelit z přímého kopu.

Druhý poločas začal značně nezáživněji. Týmy se nedostávaly do nějakých větších příležitostí a ani tempo hry nebylo valné. V 53. minutě se Tagirbekov dopustil chyby, kterou využil Česnauskis a předal míč Starikovovi. Gabulovovi, však příliš práce nenadělal - americký forvard nestřílel přesně. Následně pálil velmi nebezpečný Česnauskis, s jeho pokusem opět Gabulov neměl problémy. Machačkala vypadala ve druhém poločase hodně unaveně, Rostov byl daleko aktivnějším týmem a tvář hry se dlouho nezměnila.

Až v 72. minutě se ke slovu dostal domácí kapitán, který po Žirkovově centru hlavičkoval na Pletikosu. Chorvatský brankář byl však na svém místě. O osm minut později se po centru Jucileie snažil zakončit nůžkami Samba, ale zůstalo jen u gólového zbožného přání. Minuta 84. nám přinesla velkou šanci Cocise, jenže jeho hlavička přeletěla pouze břevno. Závěr utkání se nesl v duchu souboje Serderov Pletikosa, z něhož vyšel vítězně kapitán hostů. Ruský útočník jej nepřekonal ani z voleje, ani tváří v tvář po vybídnutí Eto’oem. Chorvatský gólman se opět ukázal jako nejdůležitější postava Rostova a zachránil cenný bod za remízu 0:0!

Více informací k zápasu

Mordovija Saransk - Kubaň Krasnodar 0:3

18.11.2012 13:00

Góly: 18. Pavlo Stepaněc (vl.), 28. Ibrahima Baldé, 50. Aras Özbiliz

Mordovia se ani po dnešním kole z posledního místa nedostane. Přestože ve vzájemném souboji byla jasně lepším týmem, doplatila na neschopnost střílet góly a nepodržel ji ani brankář Abakumov. Zápas tak skončil celkem jednoznačně pro Kubaň 0:3.

Mordovia byla první, kdo se dostal do šance a byl to, kdo jiný než agilní Pančenko. Útočník domácích se k zakončení prodral už ve druhé minutě, ale mezi tři tyče vůbec nemířil. O chvíli později to zkoušel i Aldonin, kmenový hráč CSKA ve službách Mordovije, ovšem jeho střela se nedostala ani k bráně hostů. V 8. minutě se osmělili konečně i hosté. Özbiliz z rohu našel Ionova, ale ten se k zakončení ani nedostal. Zápas dále neprobíhal v příliš vysokém tempu a byl plný nepřesností. Z jedné z nich také vznikl první gól zápasu. Z pravé strany letěl do pokutového území domácích ne příliš přesný centr na Baldého. Toho si ovšem nebyl vědom Stepaněc, stejně tak si nevšiml, že mu vybíhá brankář Abakumov, a tak svým zásahem v 18. minutě daroval hostům vedení. Jen o deset minut později bylo domácím hůř. Dealbert získal na půlce míč, posunul na Baldého, který nikým neatakován postupoval a postupoval, až se dostal k vápnu domácích. Z jeho hranice se odhodlal pro střelu, která doplachtila až za Abakumovova záda - 0:2! Ve 35. minutě měl velice dobrý pokus Ivanov, jeho střela letěla však těsně vedle. Jen o dvě minuty později se do pokutového území hnal Muchamecin, který spadl po skluzu Armase. Penaltu však nevybojoval, akorát viděl od sudího žlutou kartu za simulaci. Muchamecin byl hlavní postavou i ve 41. minutě, ovšem jeho střela postrádala razanci a tak brankář Belenov v pohodě zasáhl.

Domácí se pomalu nestačili ani rozkoukat ve druhém poločase a už prohrávali o tři góly. Özbiliz z 22 metrů zahrával přímý kop, který poslal přímo doprostřed branky. Vypadalo to jako pro jednoduchou práci pro domácího brankáře, ovšem Abakumov udělal nepochopitelný pohyb, a tak dokázal vyrazit míč jen do tyče, odkud letěl do sítě - 0:3! V této chvíli začala Mordovia opravdu svého soupeře tlačit a zasloužila se o to zejména dvojice útočníků, Pančenko s Muchamecinem. První jmenovaný pálil už v 53. minutě, ale Belenov bez problémů chytil. Muchamecin brankáře hostů prověřil o deset minut později, avšak opět bez úspěchu. V 71. minutě, po faulu Armase, zahrával přímý kop Aldonin. Našel Muldarova, ale jeho hlavička letěla vedle. O minutu později se v dobré příležitosti objevil Pančenko, ale jeho střelu zblokoval pouze obránce.

V 75. minutě konečně domácím pomohl i Abakumov, který zpacifikoval střelu Popova. O tři minuty později se Popov radoval, protože míč za Abakumova dostal, ale rozhodčí správně odpískali ofsajd, a tak se pokračovalo za stavu 0:3. V 81. minutě to byli naopak domácí, jmenovitě Pančenko, kteří skórovali z ofsajdu. V 87. minutě po souboji s Armasem se k zemi poroučel Muchamecin a sudí Bezoborodov ukázal na pokutový kop. Penaltu si postavil Pančenko a...neskóroval! Přestože Belenov šel do kraje, Pančenkovu střelu doprostřed brány dokázal vytěsnit nohami. Do konce utkání dále Belenov čaroval a díky němu skončil zápas Kubaně v Saransku 0:3.

Více informací k zápasu

CSKA Moskva - Amkar Perm 3:0

18.11.2012 10:30

Góly: 25. Rasmus Elm (pen.), 73. Ahmed Musa, 90. Aleksandrs Cauņa

CSKA doma smetlo Amkar a tvrdě postupuje za splněním svých titulových ambicí. Amkar naopak potřetí v řadě prohrál 0:3 a od dalších gólů jej zachránil gólman Narubin.

Uběhlo sotva 30 vteřin a liduprázdné Lužniki měly možnost vidět první velkou příležitost v zápase. Dzagojev chytře posunul na Musu a nigerijský mladík pálil z mírného úhlu pouze do Narubina. Armějci se dále tlačili do útoku, ovšem nedokázali Narubina vážněji ohrozit až do 20. minuty. Obránci Amkaru ve středovém kruhu byli velmi nedůslední a toho využil Musa. Útočník CSKA vybojoval míč, posunul na Dzagojeva a ruský záložník už pelášil dopředu, podporován právě Musou a zprava Hondou. Talentovaný Rus si vybral právě blonďatého Japonce, který však kromě Narubina obstřelil i bránu hostů.

Ani ne o pět minut později už však domácí šli konečně do vedení, po závaru v pokutovém území se míč dostal k Wernbloomovi, kterého však podrazil Mijajlović a sudí Lajuškin ukázal na puntík. Míč si postavil Wernbloomův krajan, Rasmus Elm, a nemýlil se. Přestože Narubin vystihl směr střely, nedokázal na ni dosáhnout. Ve 31. minutě zde byl opět souboj Elma s hostujícím brankářem. Se švédovým dalekonosným pokusem si však Narubin poradil. Skoro o deset minut později se v podobné pozici jako Honda ve 20. minutě objevil Musa, ani on však nebyl úspěšný. V závěru poločasu ještě pálil Fernandéz, ovšem ani nyní na Narubina nevyzrál.

Do druhého poločasu opět vstoupili daleko lépe červenomodří, ovšem znovu narazili na nepřekonatelný problém jménem Narubin. Brankář hostů totiž už ve 48. minutě chytil velmi dobrou střelu Alana Dzagojeva. V 60. minutě se protáhl do pokutového území Permi Fernandéz, předal Caunovi, ten se však daleko nedostal a míč se odrazil k úplně volnému Dzagojevovi. Alan z deseti metrů napřáhl, ale vypálil přímo ne Narubina. O třináct minut později se už Armějci dostali ke kýženému gólu. Amkar nedokázal nic vytvořit vepředu a ztratil míč na Ignaševičovi, ten posunul na Hondu, který míč poslal dále na Dzagojeva. Ruský špílmachr krásnou kolmicí vyzval Musu ke skórování a ten nepohrdl. Obešel bezmocného Narubina a zavěsil - 2:0! Mimochodem cesta míče od pokutového území CSKA až do sítě Amkaru trvala 12 vteřin!

Uběhly jen dvě minuty a Musa opět proti Narubinovi, tentokrát byl však strážce hostí úspěšnější. Už už to vypadalo, že se bude jednat o konečný výsledek, protože snažení CSKA trochu opadlo, když tu přišel jako blesk z čistého nebe závěrečný gól v nastavení. Po obranném odkopu se míč dostal k Caunovi, ten přiťukl na Musu a Nigérijec se rozjel po levé lajně jako vlak až do pokutového území Amkaru. Tam už jenom přiťukl právě Caunovi a Lotyš měl jednoduchou práci - 3:0! CSKA předvedlo opět uchvacující rychlost, protože od brány k bráně hostů nám na časomíře uběhlo pouhých 13 vteřin.

Více informací k zápasu

Alanija Vladikavkaz - Rubin Kazaň 0:2

17.11.2012 15:30

Góly: 57. Iván Marcano, 62. Alan Kasajev

Celý první poločas dokázala Alanija vzdorovat fotbalovějšímu Rubinu, než poprvé inkasovala. Favorité z Kazaně nakonec vyhráli 0:2.

První půle nabídla zajímavý fotbal. Domácí hrozili především ze standardních situací, které režírovali Cardozo s Necem, nicméně Ryžikov byl pozorný a spousta pokusů letěla mimo tři tyče. Rubin měl územní převahu a snažil se hrozit především vzduchem, ale domácí Ďaďuna dobře kryli a pro obranu byl nebezpečnější spíše Kasajev, jenž dobíhal z druhé vlny. První půle jinak nenabídla mnoho šancí a do šaten se šlo za nerozhodného stavu. Z lavičky vše sledoval Valerij Gazzajev a s výkonem svých svěřenců mohl být vcelku spokojen. Povedený první poločas ve funkci.

Druhá půle byla už zajímavější, na polovině Rubinu zazlobil Neco, ale Ryžikov nemusel zasahovat. Na druhé straně se však síť jíž zatřepotala. Po centru aktivního a skvělého Kasajeva se k hlavičce dostal Ivan Marcano a lízl balon mezi tři tyče. Snad první hlavičkový souboj ve vápně Vladikavkazu, který domácí obránci prohráli, ale jak byl důležitý! 0:1. A o pět minut později bylo vymalováno. Natcho z vlastní poloviny vyslal do brejku Kasajeva, ten doběhl do vápna, pohrál si s obranou, potáhl balon před bránu a ranou pod břevno nedal Chomičovi šanci. 0:2.

Domácí se z této slabé pětiminutovky již nesebrali a utkání se už více méně jen dohrávalo. Rubin si zkušeně pohlídal vedení a odváží zasloužené tři body. Utkání skončilo výsledkem 0:2.

Více informací k zápasu

Dinamo Moskva - Zenit Petrohrad 3:0k

17.11.2012 13:00

Góly: ?

Reportáž z utkání připravujeme.

Více informací k zápasu

Volga Nižnij Novgorod - Spartak Moskva 1:1

17.11.2012 10:30

Góly: 45. Aleksandr Salugin - 13. Dmitrij Kombarov

Překvapivě dopadl úvodní duel šestnáctého kola. Hostující Spartak ztratil dva body na hřišti urputně bojující Volgy. Za hosty skóroval Dmitrij Kombarov, za domácí srovnal Salugin.

První šanci si připsali na svůj účet domácí. V sedmé minutě centroval Poljanin na zcela volného Salugina. Brankář Rebrov se v té chvíli mohl jen modlit. A měl štěstí, Alexandr trestuhodně minul branku a skóre se ještě neměnilo. Naopak, ve třinácté minutě se mohli radovat hosté. Kombarov po faulu zahrával přímý kop a kopl jej vskutku nádherně. Keržakov v bráně domácích se pohnul na stranu, kam čekal míč, jenže Dmitrij balon nakopl na tyč vzdálenější a míč se již třepotal v síti. 0:1.

Domácí se nechtěli dát zahanbit a nadále se snažili ze všech sil ohrožovat branku Spartaku, jenže Šulenin ani Salugin neuspěli. Na druhé straně pálil z hranice vápna Ari, ale ani jeho pokus neskončil v síti. Mezitím se hrálo pěkně zostra. Ani jeden tým si nebral servítky a pan rozhodčí měl spoustu práce s tím, aby znesvářené kohouty dával od sebe. Nicméně i přes časté kouskování hry domácí dokázali srovnat skóre. Po rohu zleva se k míči dral brankář Rebrov, ale nedokázal jej lapit a balon propadl k Saluginovi. Ten neměl moc těžkou práci. Z dvou metrů trefil prázdnou bránu. 1:1. Za tohoto stavu se rovněž odcházelo do kabin.

Druhá půle zrovna krásou neoplývala. Obě mužstva měla sice chuť, ale terén a velká vůle a bojovnost byly silnější. Domácí se statečně bili s rychlými kontry Spartaku, vedenými nejčastěji kapitánem Kombarovem, na něhož hráli domácí dokonce osobku. Z mužstva domácích nejčastěji pálil Šulenin a před svým odchodem také aktivní a gólem posilněný Salugin, ale jak Rebrov, tak Keržakov odchytali výborné utkání a více branek za svá záda nepustili. Utkání plné soubojů tedy svého vítěze nenašlo a zápas skončil 1:1.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.CSKA Moskva16130330:1339
2.Anži Machačkala16104229:1634
3.Zenit Petrohrad15103230:1333
4.Rubin Kazaň16100626:1530
5.Spartak Moskva1692531:2129
6.Kubaň Krasnodar1691627:1828
7.Těrek Groznyj1691620:2428
8.Lokomotiv Moskva1674523:1825
9.FK Krasnodar1664626:2122
10.Dinamo Moskva1560915:2318
11.Amkar Perm1653817:2618
12.FK Rostov1635814:2214
13.Křídla Sovětů Samara1634915:3013
14.Volga Nižnij Novgorod16331017:2912
15.Alanija Vladikavkaz16241018:2910
16.Mordovija Saransk16221216:368

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (19)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ty ruští komentátoři (na NTV) to je něco hroznýho, co je to nezaujatost a objektivnost jim vůbec nic neříká, fujj, radši se budu koukat bez zvuku.

Reagovat
hradec

Copak se stalo?

Reagovat
smazaný uživatel

myslel jsem že je na obrázku Kličko...

Reagovat
smazaný uživatel

to jsou hovada tvl

Reagovat
smazaný uživatel

Zase jsen se přesvědčil že v kotli Zenitu stojej jen stáda hovad bez mozku, hodili petardu na Šunina, zápas se kvůli tomu pozastavil.

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas se nakonec ani dohrávat nebu, Zenit možna dostane technickou porážku.

Reagovat
stas87

a kedze som podal na to ze zenit da gol tak sa mi len odrata kurz alebo som prehral?

Reagovat
smazaný uživatel

Nebude se ti zapas pocitat.

Reagovat
stas87

dik,uz pred tym nieco hadzali a teraz to suninovi hodili pod nohy...fakt banda blbov,akurat citam ze aj zenitovci to okamzite odsudili,citujem: proc jsou ty kokoti ze stejneho mesta jako ja?

Reagovat
smazaný uživatel

no jasne..

Reagovat
smazaný uživatel

Boze, vyjezdy do Moskvy jako vzdy magnet na blbecky...

Reagovat
smazaný uživatel

Vandráci, no. To máš jako když Baník jede do Prahy...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak zatím vnímají Emeryho ve Spartaku? Asi očekávali více co?

Reagovat
Robbie

smál bych se kdyby Zenit prohrál kudy té kontumačce titul

Reagovat
kubys

Alan v životní formě a ten kokot Capello ho nepovolá ani do repre. Cap ven!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavá statistická záležitost, Rubin - "remízový král" posledních let, letos zatím ani jedna remíza...

Reagovat
smazaný uživatel

Musa rozhodne prestup roku, co se tyce Ruske ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě je to Diarra i když je zraněný.

Reagovat
Milan.B

som to pozeral na Nova sporte lebo nemam co robit, no a ten Musa hral vyborne. Aj Honda bol dobry, neskutocny prehlad ma v hre a podrzi loptu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele