Rui Costa po vyřazení neskrýval zklamání

29.11.2007, 08:41
Aktuality
Hodně zklamaný byl včera večer Rui Costa, jeho Benfika totiž vypadla z boje o postup do osmifinále Ligy mistrů. Portugalskému klubu k uchování šance na účast mezi elitní šestnáctkou nepomohla ani domácí remíza s milánským AC...

"Je zde zklamání. Je to obrovská škoda, nejdříve jsme Milánu nechali prostor a až poté začali hrát," hledá bývaký záložník Rossoneri chyby na včerejším výkonu.

AC Milán začal dobře, v úvodu měl více ze hry a v patnácté minutě šel do vedení zásluhou povedené rány Pirla. Ještě větší paráda byla k vidění na druhé strany, kde si o pět minut později udělal prostor ke střele Maximiliano Pereira a Didovi nedal ani tu nejmenší šanci. Benfika svého soupeře přestřílela, druhou branku však již přidat nedokázala.

"Tým, který byl během posledních pěti let třikrát ve finále, se už nepotřebuje příliš zlepšovat," uznal Rui Costa sílu svého bývalého zaměstnavatele.

Benfika je ze hry o postup venku a za dva týdny se pro ní dost možná uzavře celá pohárová Evropa. Portugalský celek nastoupí v posledním zápase na půdě Šachtaru Doněck a musí zvítězit, pokud chce alespoň přestoupit do Poháru UEFA.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
Josifek

Nj, když Italům stačí remíza, tak to tak i většinou dopadne...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo,jo, nejen na to jsou mistři.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele