Rozšířené MS fotbalových klubů se bude konat v Číně

24.10.2019, 09:55
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (32)

Přidat komentář
lada.sp

Kokotina

Reagovat
johan14

Jednoznačne. No je to prvý krok a obhliadka terénu pre MS 2030 v Číne. To je jasné ako facka, ktorú by mal dostať infantínny Infantíno.

Reagovat
nani92

s tým by som si nebol taký istý, s týmto tempom bude mať aj futbal v Cine Ban

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
junglist

jako chtěl jsem hned taky nadávat, ale jestli byla piČína fakt jedinej uchazeč tak ok no... ale zdá se mi že Gianni začíná bejt pěkně vyprasenej, chutná mu klukovi a s jídlem roste chuť

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pablos

,,Od nového formátu si FIFA slibuje velké zisky, které hodlá investovat zpět do fotbalu"

Hned mi problesklo hlavou, že tím myslí určitě rvaní peněz do ženskýho fotbalu ....čtu dál a je to tu. Nevím no začínám být na to prosazování ženskýho fotbalu celkem alergický už.

Reagovat
fenixLFC

a preco nie? ked pod nich spada zensky futbal tak nech rozsiruju aj ten. do muzskeho a mladeznickeho idu miliardy kazdorocne tak v com je problem?

Reagovat
smazaný uživatel

že slepačí futbal je na smiech a nič na tom nezmenia ani naliate miliardy eur don.

Reagovat
mistr129

Takže hráči 24 týmů budou dělat debily někde v Číně, aby to FIFA mohla napumpovat do ženského fotbalu

Reagovat
Pablos

no a to hlavně jenom proto, protože ho potřebují co nejvíce pozvednout, aby z něj mohli ždímat peníze ...je to trapný

Reagovat
martin.b

Tvl vždyť je to business. Jo, v poslední době to s pořadatelskými místy FIFA nebo UEFA přehání, nicméně pokud je to výdělečný, kdo by to tak nedělal.

Reagovat
Pablos

Ale jo jasný, ale tak to se dá říct i o těch všech různých úplatcích a volbách apod. že kdo by to nedělal, když to vynáší.

Reagovat
martin.b

Jasný, ale jedno je legální a druhý ne

Reagovat
Pablos

v poho, já se tím nechci obhájit, že jsem nenapsal znechucením zbrklou věc... napsal. Ale mě se to maximální generování ziskovosti, přednostně před čímkoliv jiným, prostě nelíbí no.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on neříká, že všechny zisky z tohohle turnaje půjdou do ženskýho fotbalu (tu investici ohlásil už před měsícem). Jenom článek pak pokračuje, že je plánována miliarda do ženskýho fotbalu (samozřejmě vedle dalších miliard jinam, bez ohledu na tenhle turnaj), takže to jsou trochu jabka a hrušky.

Reagovat
janinho

lebo vsetky zistky planujeme investovat naspat do futbalu... jasne, asi mame vsetci na cele napisane ze sme kkti. 

pranie penazi, level expert. 

Reagovat
Pony Slaystation

Infantilní

Reagovat
misinho7

Ta myslienka ze to bude kazde 4 roky je fajn. Pridava to aspoň trosku na atraktivite.

Reagovat
smazaný uživatel

Takze ne ze by se hledaly cesty jak pocet zapasu snizit, misto toho se udela Liga narodu aka repre pratelaky a jeste tahle pixovina nekde na druhem konci sveta kokoti na entou, pristihl jsem se, ze me prestala zajimat Liga mistru, nerku-li tohle hovno

Reagovat
smazaný uživatel

Stejny pocet evropskych i africkych klubu uz fakt nevim co rict, jdete do hajzlu s tou rovnosti pro vsechny, evropa je top schopna nabidnout 30 klubu lepsich nez ten zbytek

Reagovat
smazaný uživatel

Nového klubového šampionátu se zúčastní osm klubů z Evropy. Asie, Afrika a Severní a Střední Amerika s Karibikem budou mít po třech účastnických místech, Jižní Amerika šest míst a Oceánie jedno.

Reagovat
johan14

Už vidím, ako sa tie kluby o to bijú. Jedine že by to brali ako prípravu, no na konci júna? Veď bude akurát po LM a koniec v ligách. Či to aj to posunú ???

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi neskutečně mimo, chlape

Reagovat
smazaný uživatel

# equal game.... dalsi kokotsky vymysel fasistickych slnieckarov. Spinavci to so znicenim europskych narodov myslia velmi vazne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

co to meleš?

Reagovat
johan14

Tie prachy pre ženy musia zarobiť muži. Ako vždy.

Reagovat
smazaný uživatel

Čo tá svetová liga národov, ktorá by sa hrala na každom kontinente a nie iba v Európe? To bola veľmi zaujímavá myšlienka, a dúfam že sa ju podarí uplatniť.

Reagovat
alias

Super, další skvělý turnaj Konečně pořádné klubové MS. Škoda jen, že to není v nějaké fotbalovější zemi třeba v Jižní Americe.

Reagovat
domingo

Jako fakt, ze ty prachy nejspis pujdou do zenskyho fotbalu, je na celym tomhle asi ta jedina pozitivni vec

Reagovat
alias

nechápu všechny ty blbce co tady pořád nadávají na rozšíření turnajů...když nechcete aby se ten fotbal hrál, tak na něj nečumte a nepište sem kraviny a táhněte někam na fora pro buziky nebo kutily. Já chci fotbal v tv každý den!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele