Rozhodnutí trenéra respektuji, reaguje López na posazení na lavičku

26.10.2015, 20:34
Aktuality
K hodně odvážnému rozhodnutí se včera odhodlal trenér AC Milán Siniša Mihajlović. Rossoneri se příliš nedaří, mluví se o odvolání srbského kouče a ten se rozhodl dodat týmu nový impulz díky změně mezi tyčemi. Jen mezi náhradníky zůstal pro duel se Sassuolem Diego López, před nímž dostal přednost teprve šestnáctiletý Gianluigi Donnarumma...

López příští týden oslaví své 34. narozeniny, do Milána přišel loni v létě z Realu Madrid a v případě stoprocentního zdravotního stavu byl jedničkou AC. O chystané změně na postu gólmana včera už od rána informovala italská média a nakonec k ní opravdu došlo. A Donnarumma zažil úspěšný debut, v 53. minutě ho sice překonal milánský postrach se jménem Domenico Berardi, díky proměněné penaltě Carlose Baccy a úderu Luize Adriana z 86. ovšem nakonec Rossoneri vyhráli 2:1.

"Nejsem přímým protagonistou tohoto utkání. Ale jsem klidný a pozitivně naladěný, věřím ve svou práci," řekl po utkání někdejší brankář Sevilly nebo Villarrealu, jehož rozhodnutí Mihajloviće údajně mělo přivést až na myšlenky o lednovém odchodu z klubu.

"Jsem zde nějaký rok a půl, odchytal jsem téměř čtyřicet zápasů a celkově to bylo pozitivní. Vždy jsem se snažil být v čele celého týmu. Rozhodnutí trenéra respektuji stejně jako respektuji tento skvělý klub a podporuji spoluhráče," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (46)

Přidat komentář
aurelio

Som jediný, kto nevidel medzi Consiglim a Baccou žiaden kontakt? Nieto ešte penaltu a červenú kartu pre brankára...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja kontakt neviděl, možná tam nějaký byl, ale penalta určitě přísná. O červené kartě ani nemluvím Ale hlavní byly ty 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

Pencle to bejt neměla , ale dneska je toto normální výkon sudího bych dělal nějaké virtuální testy a kdyby neprošly tak nebudou pískat

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Penalta to bola správna.. skrížil cestu baccovy bez toho, aby sa vôbec dotkol lopty, avšak na kartu to asi nebolo a červenú už vôbec nie..

Reagovat
aurelio

Ak sa skríženie cesty považuje za prehrešok, tak potom súhlasím. Ale som za to, aby sa trestalo aj keď sa brankár na hráča pozrie, to ho môže tiež vyviesť z koncentrácie.

Reagovat
FuckT

Zapas baziliskov.

Reagovat
Vtáky cez tepláky

však sa mu šmaril pod nohy aby sa vôbec lopty dotkol.. to je ako keby mu jebol šúchačku

Reagovat
FuckT

Pamatam si rovnaky moment v zapase Neapol Juve niektoru sezonu, kde Buffon isiel do suboja ovela neohrabanejsie a Hamsik nepadol, nasledne sa potom k tomu Buffon vyjadril, ze keby to urobi, rozhodca by to odpiskal. V dnesnom futbale si dost casto vsimam, ze kolko vela rozhodcov piska fauly hned ako niekto padne, aj ked sa prave vtedy pozeral na hviezdy a jedine co ten rozhodca uvidel je hraca na zemi...

Reagovat
10

pád + výkřik je už úplná tutovka

Reagovat
M11

nejvetsi tutovka je pad + chytit balon do ruk

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Shevchenko

Jako tyhle experimenty jsou hodně k smíchu. Zrovna tam, kde jsou nejméně potřeba.

Reagovat
smazaný uživatel

Bute radi, chytne se a mate jednicku na 20 let..

Reagovat
aurelio

To je len mediálna bublina. Rovnako ako Scuffet...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak asi neco umi, jinak by nehral vubec.

Reagovat
smazaný uživatel

Že tys ty kluky v životě neviděl chytat?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak uprimne, kdo jo?

Reagovat
aurelio

Scuffeta nie. A vlani asi ani ty nie, rovnako ako všetci ostatní. Donnarummu som videl a ukázať sa zatiaľ nemusel. O jeho kvalitách zrejme hovorí viac to, že sa do tej brány vôbec dostal ako to, že v nej niečo predviedol.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, tak proc potom tvrdis, ze jde o medialni bublinu?

Reagovat
aurelio

Pretože keď sa o niekom celý rok rozpráva, posiela sa na majstrovstvá sveta a o rok a pol neskôr o ňom nie je počuť ani slovo, tak je to jednoducho bublina, ktorá spľasla.

Reagovat
smazaný uživatel

Tady se o něm lidé začali bavit až v momentě, kdy začal chytat v Udinese ligu, což bylo v lednu 2014. Měl skvělý půlrok, v 17 letech byl v jarní části Serie A 2013-14 jedním z nejlépe hodnocených. Spekulace o MS? Lidé rádi přehánějí, jen zarytí optimisté a lidé, kteří tvrdí "ať jede jako trojka, nasaje atmosféru" ho cpali do reprezentace na MS a samozřejmě média si ráda zahrála hru s touto možností. Ale ta šance, že by byl nominovaný, byla sotva v řádu jednotek procent. Vloni v létě odmítl Atletico Madrid, protože chtěl zůstat v Udinese. Bohužel se zranil a tak víc než měsíc netrénoval. Po návratu zaujal místo dvojky, zcela pochopitelně a po právu. Pořád se o něm psalo v souvislosti s Juve, AS, AC a dalšími celky. Vloni dostal příležitost v Coppě a na konci ligy. Stále jeden z největších italských i celosvětových brankářských talentů. Pravidelně chytal U19, z níž v létě přešel přímo do U21. Kvůli zkušenostem ale pochopitelně chytají jiní. V létě ho opět lanařilo Atletico, které opět odmítl. Raději si vybral Como. Proč? Studium a domácí prostředí, lepší podmínky pro zdravý vývoj. Jde správnou cestou a žádná bublina neexistuje. Že se necháváš strhnout médii a nesleduješ skutečnost je řekl bych z trochu jiného soudku. Protože bubliny tvoří zejména sdělovací prostředky. Když o něm chceš tak zainteresovaně mluvit, tak ho aspoň sleduj, když už nic jiného.

Reagovat
aurelio

Súhlasím s tým, že bubliny vytvárajú médiá. Ale ja som nepísal nič o tom, že Scuffet je zlý brankár. Napísal som to v reakcii na to Nobodyho, že aj Scuffet mal mať (podľa médií, podľa diskutérov tu na EF) na 20 rokov dopredu vyárendované miesto v reprezentácii a zrazu je iba dvojka v Udine, či na hosťovaní v druhej lige.

Reagovat
smazaný uživatel

To je jenom tvůj problém, tvá neznalost. Scuffet je skutečně tak dobrý, jak ho lidé prezentují. Že v 18 letech je podle tebe špatné dělat dvojku v Serii A, nebo chytat v 19 letech pravidelně Serii B, je opět jenom tvůj problém. Náhodou je to velký úspěch. Pokud půjde nahoru podobně jako Sportiello s Lealim, tak půjde o super záležitost. A že sis sám v sobě ještě o něco přibarvil články nebo názory diskutujících, je opět tvůj problém. "Scuffet mal mať (podľa médií, podľa diskutérov tu na EF) na 20 rokov dopredu vyárendované miesto v reprezentácii a zrazu" je pouze tvůj domnělý pohled, který se se skutečností rozchází. Tohle totiž nikdo nikdy netvrdil, ani nenaznačoval. Interpretoval sis to naprosto špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tam bol problém hlavne v tom, že skončil Guidolin a hlúpy Stramaccioni začal vsádzať viac na z Granady sa navrátivšieho Karnezisa, nebolo to nijakými výpadkami formy, proste Scuffet mal v tomto smolu.

Reagovat
smazaný uživatel

Donnarummu jsem neviděl, na poslední zápas AC jsem nekoukal, ale Scuffeta například ano, toho jsem viděl chytat, za Udinese a i U19.

Reagovat
smazaný uživatel

Gianluigi je talent, ale v 16 rokoch to ešte veľmi ťažko odhadovať. V zápase nemusel toho moc riešiť, ale čo vyriešil, vyriešil správne, maximálne urobil chybu pri tom Berardiho góle, keď ho Domenico pekne vypapal, ale je jasné, že pozične proste ešte vedieť nemá ako. Trošku mi to pripomína situáciu Gabriela - tiež sa dostal do bránky, tiež predviedol pár dobrých vecí, no aj pár kiksov, potom sa porúčal do Carpi, ktorému viac menej vychytal postup no a teraz bohužiaľ sedí na lavke v Neapole, cez Reinu nemá nárok si zachytať. Inak ako je na tom Leali vo Frosinone, sleduje ho tu niekto?

Reagovat
smazaný uživatel

Koukal jsem na ten gól, ale v 16 letech po něm zkrátka nejde chtít věci, které má kluk/chlap o 5-10 let starší zažitější. Pořád si myslím, že má čas, netlačil bych u něho na pilu. Tohle je pořád věk, kdy může vylétnout nahoru nebo totálně vyhořet. U brankářů, zvlášť italských, je to občas opravdu tenká hranice mezi úspěchem a neúspěchem.

Reina v Neapoli vynikající, o tom žádná

Lealiho jsem viděl v letošních prvních utkáních a paráda. Zápas co zápas pochytá nějaký ten gól, oproti loňsku zase o kousek vyrostl. Opravdu skvělý brankář.

O to víc nechápu, proč Di Biagio lpěl na evropském šampionátu na Bardim, když měl k dispozici Sportiella s Leali ve vynikající formě. Ale to už je "loňský sníh", takže netřeba řešit. Na druhou stranu, v současnosti předvádí to samé s triem Cragno, Scuffet, Provedel. Cragno nechytá, přes Storariho nemá nárok, ale přece je jedničkou U21. Zatímco Scuffet s Provedelem chytají pravidelně, ale v reprezentaci bez nároku. Nebýt těch dvou reprezentačních srazů v září a říjnu, měl by Scuffet odchytané všechny zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Scuffet zase bublina neni podla mňa, že teraz chytá v Come ešte neznamená, že o rok o dva môže byť dajme tomu v Juventuse.

Reagovat
10

přijde mi to jako takový laciný odvracení pozornosti od problémů a úplně nevěřím tomu, že by to bylo z hlavy Mihajloviće...

Reagovat
Pettirosso

Ja zase jo, to je presne Mihuv styl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zark

je to aspon impuls

Reagovat
Sasha

přes Lopéze šly asi letos tři góly, takže to, že si sedl bylo úplně na místě, ale proč prostě nechytal Abbiati mně uniká. Těžko říct, jestli se dá mluvit o úspěšném debutu Donnarumma, když jediný gól co dostali byl jeho, ale mohl by to být příslib do budoucnosti

Reagovat
smazaný uživatel

Abbiati je podľa môjho názoru už ďaleko za zenitom. Ani v dnešnom AC Miláne už nemá čo robiť (po vykonnostnej stránke, loajalita je vec iná). Je podľa mňa skvelé, že sa snažia zapájať mladých hráčov.

Reagovat
Sasha

nevím jak je na tom Abbiati teď, rok jsem ho neviděl chytat, ale vždy to byl velmi nedoceněný golman. Dávání šance mladým je super, stejně tak, že se Siniša nebojí změn, ale v tomto případě a v Ellyho případě mně to příjde, že na to úplně nebyli psychicky připravení a pak je ani nepodržel

Reagovat
El-Pistolero-68

Tak to ja si zas myslim, ze je na tom stale natolik dobre, aby napr. v AC mohl delat jednicku.

Reagovat
smazaný uživatel

tezko rict, ale rozhodne jsem necekal, ze nedostane vubec sanci..a to temer ani v pratelacich..

Reagovat
FuckT

Pamatam si rovnaky moment v zapase Neapol Juve niektoru sezonu, kde Buffon isiel do suboja ovela neohrabanejsie a Hamsik nepadol, nasledne sa potom k tomu Buffon vyjadril, ze keby to urobi, rozhodca by to odpiskal. V dnesnom futbale si dost casto vsimam, ze kolko vela rozhodcov piska fauly hned ako niekto padne, aj ked sa prave vtedy pozeral na hviezdy a jedine co ten rozhodca uvidel je hraca na zemi...

Reagovat
FuckT

Omyl... Vyssie to malo ist...

Reagovat
smazaný uživatel

? Abbiati patrí k tým hráčom, na ktorých sa ako z mála dá vždy spoľahnúť, sem tam urobí nejaký kiks, ale koľko krát nás už zachránil, sa ani nedá popísať. Pre mňa je Abbi legedna a veľmi, veľmi nedocenený brankár, v tal. repre v tieni Giggiho, ktoré je samozrejme vyššie a v AC dlhý čas v tieni Didu. Ináč je to top gólman.

Reagovat
Milan.B

snad mu to pomoze, otrasny bol posledne zapasy

Reagovat
smazaný uživatel

OT:

OT:

José Mourinho’s Chelsea has had anything but a good start to the season, in fact following the deafeat this past weekend against West Ham, rumors are circulating that he could face the axe.

The Daily Mail report that the next two fixtures against Liverpool and Stoke could be decisive in that the former Inter coach could be sacked should his team fail to perform.

According to the report, Roman Abramovitch already has a replacement in mind, namely Guus Hiddink who’s already once been Chelsea’s interim coach when he succeeded Carlo Ancelotti.

haha Hiddink..

Mou daj comeback k nam!!

Reagovat
smazaný uživatel

double OT jak nic

Reagovat
smazaný uživatel

Jako Mancini by to uz asi podruhy nevydejchal

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele