Rozhodnutí je na Barceloně, reaguje na spekulace Deulofeu

28.12.2015, 15:56
Aktuality
Gerard Deulofeu se před letošní sezonou vrátil do Evertonu a sám netuší, jak dlouho bude barvy liverpoolského celku hájit. 21letý ofenzivní fotbalista je produktem mládežnické akademie Barcelony a ta má právo na jeho případné odkoupení zpět do Katalánska. Sám hráč se budoucností zatím neznepokojuje a soustředí se pouze na výkony...

"Co se týče mé budoucnosti, tak rozhodnutí je na Barceloně. V Evertonu jsem spokojen, v kabině je vše v pořádku a získáváme další a další sebevědomí. Nejdůležitější věcí je v tuto chvíli podávat každý týden dobré výkony a co nejvíce pomoci klubu," nechal se slyšet Deulofeu.

Deulofeu působil v Evertonu již v sezoně 2013/2014, tehdy přišel na hostování a nakonec si na své konto v rámci Premier League připsal 25 startů a tři branky. Pravidelně se pak na trávníku objevuje také letos po přestupu za šest milionů eur, který by nemusel zůstat poslední transakcí mezi oběma celky.

"Ve smlouvě jsou jisté věci. Barcelona ho nemůže vykoupit zpět v zimě, nejdříve ho může znovu získat po sezoně. Po prvním roce by to bylo za devět milionů eur, po druhém za dvanáct milionů. Jestli si ho stáhnou, nemohou ho v další sezoně prodat, musí na celý rok zůstat členem prvního týmu. A pokud se ho následně rozhodnou prodat, máme předkupní právo a v případě jeho nevyužití dostaneme spoustu procent z prodeje do jiného klubu. Pokud Barcelona aktivuje klauzuli, nemůžeme nic dělat. Tohle byla jediná možnost, díky níž jsme si hráče mohli dovolit za podmínek, které jsme chtěli. Já sám mám z té dohody radost," přiblížil podrobnosti kontraktu manažer Roberto Martínez.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (72)

Přidat komentář
-Carles-

To som zvedavý ako to s ním v zime dopadne. Na jednej strane nemáme adekvátnu náhradu za MSN a Deulofeu by bol rozhodne lepšou voľbou ako Sandro a Munir, na druhej strane ho poslal preč práve Lucho, pretože flákal tréningy v príprave. Našťastie prichádzajú Arda a Aleix, myslím že pre všetky strany bude najlepšie, ak ostane v Evertone.

Reagovat
smazaný uživatel

"Ve smlouvě jsou jisté věci. Barcelona ho nemůže vykoupit zpět v zimě, nejdříve ho může znovu získat po sezoně.

Barcelonskej blbečku

Reagovat
j_mrazik

Tak můžou se dohodnout na €12mio rovnou, že jo. Klausule je jedna věc, domluva mezi kluby nad rámec je věc jiná.

Reagovat
smazaný uživatel

To dává pro Everton velkej smysl

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kongo

V porovnání Paco,Jese,Gerard je Gérard nejslabší.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jednoznačně

Reagovat
Switchback

Reagovat
Kongo

To je co?Argument proti.....?

Reagovat
technecium

Reagovat
mistr129

Tak srovnávat kohokoli z nich s Pacem je mimo mísu, ten je trochu jinde než všichni ostatní mladí útočníci (ve Španělsku). A jestli myslíš Jesého před zraněním, tak jo, jestli po zranění tak ne

Reagovat
advokat

Nepotrebujeme ho,nezlepšil sa.Síce sa občas vráti,ale lenivý je naďalej,nabehne si len ak je isté,že dostane loptu,stráca plno lôpt a nič nezíska.Nie je pre veľkoklub.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Jordi Alba

Tak nějak sem doufal, že jednou za Barcelonu bude hrát základ, tak uvidíme, no.

Podle asistencí v PL to vypadá, že už se trošku změnil.

Reagovat
smazaný uživatel

Simulant

Reagovat
smazaný uživatel

Barça je předsijen jiná liga než Everton. Při vší úctě na Barcelonu podle mě nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

moja reč, u nás je tá konkurencia celkom inde ako v Evertone + Lucho bol na neho riadne nahnevaný, keď sa prvý krát vrátil z Evertonu, kvôli jeho prístupu a vtedy ho pár dní pred koncom prestupáku odkopol do Sevilly a už sa s ním viac nebavil, takže nie ďakujeme, môže ostať v Evertone.

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar/Arda, Suarez/Bojan, Messi/Arda

Reagovat
technecium

Reagovat
Free_player

Reagovat
Wat

Takže Deulofeu v Evertonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Bojan zpátky? To by byla dobrá komedie. Za 13 mega prodaný do Říma, o 2 roky pozdějc povinně odkoupený za 12 zpátky, o rok pozdějc prodaný za naprostý drobný do Stoke a teď zas zpátky (a rozhodně ne za drobný, imho buy-back klauzuli nemáte).

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

Ať radši zůstane v Evertonu a pěkně dál se adaptuje na PL ....z Barcelony vycházejjcí ''stars'' jako Bojan, Jeffrén, Cuenca, Dos Santos atd. by těžko tento klub stejně někam posunuli ... jediný co mě sere, že odešel Pedro - tomu asi někde jinde krom Barcy nebo nějakému herně velmi vzdáleně podobnému týmu z PD pšenka těžko pokvete ... kor v Čelzí

Reagovat
Josifek

Zrovna Pedrovi ty nezdary po ochodu přeju víc než Bojanovi či Dos Santosovi. Pedro mi nikdy nebyl sympatický, připadá mi jako takovej krysák pičusáckej a zrovna u něj bych čekal, že se s rolí, co odpovídá jeho kvalitám, kterou měl v Barce, spokojí. Ale holt chtěl moc a nebude mít "nic". Navíc další nesympaťák v Chelski, jemu i týmu se nedaří, co víc si přát Snad jen ještě aby na Diega Costu zafungovala karma..

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
10FKK

Reagovat
TheAdy

Reagovat
buzna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
celeb

Pedro urobil chybu, ze si vybral Chelsea a este tomu v krize. U nich hra stabilne nalavo Hazard a napravo (tuto sezonu vyborny) Willian. Hra na hrote pre Pedra fakt nie je, on sa naplno vyuzije na ciare, kde vie vypomahat az stoperom vzadu, pri standardkach sa stahuje na poziciu posledneho hraca, vie podrzat loptu aj si ju narazit.

V MUFC by mal ovela vacsiu sancu hrat, jeho chyba.

Inak ak bude hrat Hazard ako dnes, tak sanca pre Pedra existuje.

Reagovat
smazaný uživatel

čukotkářské prase

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

mělo být na Akého pod preview

Reagovat
Jordi Alba

Dnes dal gól Stoke.

Reagovat
chytrejkluk

pamatuju si ho z EURA U19 2011, kde byl naprosto neuvěřitelnej to šel tak dolu??

Reagovat
Kang & Kodos

Se koukni, kde skončili některý naši. Lácha, kterej dával ve finále gól na 2:1, hrál loni krajskej přebor.

Reagovat
Ed_Hazard

Přebor hrajú preto, aby sa vyhrali v týchto bojovných a na zdravie náročných súťažiach. Potom sa vrátia ako gladiátori

Reagovat
Mr.Mike

hrajou to proto aby si udělali žížu na pivo a vrátí se jako alkoholici

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.futbalreport.sk/fc-barcelona-prepustila-guardiolu-par-hodin-po-tom-co-s-nim-podpisala-kontrakt

FC Barcelona podpísala zmluvu s 24-ročným Sergim Guardiolom z Alcoronu, ale o sedem hodín neskôr klub zmluvu zrušil. Dôvodom bol nenávistný tweet z roku 2013, v ktorom Sergi Guardiola napísal HALA MADRID puta cataluna.

Reagovat
ADM

Vraj to bolo pred dvoma rokmi ked sa mu na účet dostal kamarát a urobil to zo srandy ... ak to je vážne tak, tak potom

Reagovat
smazaný uživatel

Benfica sign Álex Grimaldo from Barcelona.

Kapitán B týmu. Za 1,5 milionu eur. Bez buyback klauzule. What a deal.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja neviem ale je to podla mna uplne pochopitelny deal.

- Grimaldovi koncila v lete zmuva a aspon zanho Barca dostala nejake drobne.

- pokial viem tak mal pred dvoma rokmi vazne zranenie kolena a vyse roka nehral. co som cital tak to uz po zraneni nebola taka slava ako prednim a je to teda trosku "mačka vo vreci". Ale stale je mlady a ma 20 rokov, drzim mu palce aby sa do toho opat dostal.

- Barca ma na lavom bekovi Albu, ktoremu je 26 a teda ma potencial byt v Barce este 7-8 rokov v zakladnej zostave. Tam by pre Grimalda nebola ziadna sanca dostal sa do zakladu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, o tý smlouvě jsem to nevěděl. Potom ta cena dává smysl.

V tom případě, teď už bez ironie.. what a deal pro Benficu.

Reagovat
smazaný uživatel

ktorí z týchto papagájov z béčka mal byť tou výbornou náhradou za Puyola?

Reagovat
Billy McClane

Ak si dobre pamätam, tak to islo nejak takto: Fontas, Muniesa, Montoya, Bartra, Grimaldo...

Reagovat
X-bano-X

Muniesa. Bohuzial sa tazko zranil a po zraneni sa uz nikdy ne predchadzajucu uroven nedostal. Ja osobne som este celkom dost ceril Botiovi.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Skoda jeho odchodu, mohl delat backup Albovi (po tech vykonech Adriana a Mathieuho), ale Benficu mu preju, protoze od Lucha by sanci stejne nedostal. Absence buy-back klauzule je chyba, ale ted uz se nedalo moc delat, kdyz ho dlouho nechali hnit v becku a pred koncem smlouvy ho chteji zpenezit. Budu mu prat, aby se v Benfice prosadil, zajimavy hrac.

Reagovat
Ed_Hazard

Kto má v najbližších rokoch šancu prejsť z B týmu aspoň na lavičku Ačka? Rok dozadu mi tu niekto vypisoval minimálne pol tucet hráčov, teraz vidím z nich na súpiske iba Sampera, ostatných nepoznám.

Reagovat
patas92

Někdy v lednu má mít 18 let náš korejský Messi, a konečně tak bude moc nastupovat. Na toho sem zvědavý.

Reagovat
-Carles-

Asi nikto Samper už sem tam za Áčko nastúpi, zvyšok nádejí poodchádzalo. A nie je sa čo čudovať, tretia liga už nemá dostatočnú úroveň. Halilovič hosťovanie, Adama prestup s opciou, Grimaldo je už v Benfice. Ešte je tam Dongou, ale ten nenaplnil svoj potenciál.

Reagovat
smazaný uživatel

Gumbau

Reagovat
smazaný uživatel

Úprimne? v blízkej budúcnosti asi nikto, už teraz máme v Áčku 24 hráčov (s Turanom a Vidalom), na hosťovaniach je ďalších 9 hráčov (D. Suárez, Montoya, Tello, Halilović, Song, Diagné, Cá, Gafarot, Huertas) - okrem Suáreza a Halilovića z týchto hráčov nemá nikto žiadnu perspektívu v Áčku. No a potom sú tu súčasní hráči z Béčka (Dongou, Cantalapiedra, Cámara, Gumbau, Samper, Bagnack, J. Suárez) - z týchto niektorí absolvovali predsezónnu príprava a niektorí už aj nastúpili za Áčko na pár minút a najviac sa vkladá nádejí do Sampera, lenže ten hrá defenzívneho záložníka (Busquets, Mascherano), tak ten tam má brutálnu konkurenciu na svojom poste a mne sa osobne najviac pozdával Aitor Cantalapiedra, ten hrá krídelníka a má len 19 rokov (ostatný majú cca. 21), tak možno on. Lenže v Áčku už je teraz plno hráčov + navrátilci z hosťovania, to už je moc veľký pretlak, jedine, že by sa pozbavovali hráčov, lebo vytiahnuť ich z Béčka, aby robili 27./28. hráča, to nemá význam :(

Reagovat
Ed_Hazard

A trochu OT, sakramentsky som zvedavý na Ardu. O mesiac má 29 rokov a vysádzat za neho 34M € je teda pekný risk. Ktovie ako sa vráti po tej niekolko mesačnej zápasovej absencii.

Reagovat
-Carles-

Za Turecko hral, čiže úplne bez zápasov nie je. A tých 34 mega pri dnešných cenách nie je až tak veľa, podla mňa to bude terno, on je geniálny hráč. Aj keď by samozrejme bolo lepšie, keby je mladší.

Reagovat
smazaný uživatel

Turan hral aspoň za Turkov kvalifikáciu, ale Vidal nehral nič (okrem priateľského zápasu Katalánska s Baskickom), ako isteže je to risk, ale kto nie je? Pogba by bol tiež risk za podstatne viac peňazí, Turan už je aspoň ostrieľaný La Ligou, Ligou Majstrov, tak to pre neho by nemal byť až taký skok, uvidíme

Reagovat
Hristo Stoichkov

Lucho se nezvykle otevrene vyjadril k zajmu o Denise Suareze. Takove otazky vetsinou odbyva tim, ze spekulace nekomentuje. Tak uvidime, ja bych jeho prichod uvital, naopak zhodnotit Munira/Sandra, nekde udat Douglase a muzeme pokracovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechapem preco by ste ho mali stiahnut on vo Villarreali nehra klucoveho hraca a pravidelne na zaciatku sezony sedel. Ak by prisiet Denis tak si Suarez nekopne .

U vas skonci ako Munir a Sandro .

Reagovat
-Carles-

Sandro a Munir majú spolu za pol sezóny cez 1800 minút. Myslím že taká porcia by bola pre Denisa celkom solídna

Reagovat
smazaný uživatel

zarataj si tam este prichod Vidala a Ardu .

Reagovat
Hristo Stoichkov

Lucho chce posilu a vzhledem k tomu, že na Nolita, což je první volba, nebudou peníze (nabízíme hostování s letní opcí, což je za takovýho hráče směšný), tak se do hry dostávají další varianty, kterým nejspíš vévodí Denis. Ve Villarrealu hraje hodně slušně, seděl jenom na začátku kvůli pozdnímu příchodu a chvilkové aklimatizaci. Cheryshev by ho na lavici neusadil, ale loni tam hrál velmi dobře a že ho nedokážete využít je jenom váš problém. Výkonnostně je to proti Munirovi/Sandrovi jiný level, to se na mě nezlob.

Za sebe bych počítal i s tím, že je to hráč, se kterým se počítá do kádru na příští ročník a dostane jaro na pořádnou aklimatizaci, přece jenom i Rafinhovi to nějaký čas zabralo. V létě budeme mít velkou účast na Copě a zbytek kádru bude víceméně na Euru + Neymar a Rafinha ještě na olympiádě, takže letní příprava bude asi všelijaká, tudíž každý kvalitní hráč, který bude k dispozici se bude počítat.

Zbrzdit to z mého pohledu možná může klauzule, kvůli které pokud ho vezmeme teď v zimě, Villarreal dostane 20% z jeho dalšího přestupu. Plus tam jsou tak jako tak peníze pro City - 0,8 mega za každých deset zápasů, maximálně 8 mega.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebude sranda, protože nepůjde

Reagovat
el Principito

Reagovat
Hristo Stoichkov

Já se klidně přiznám - to by byla hodně velká kudla do zad. Nepochybuju o tom, že Florentino by byl schopný obětovat kohokoliv, aby se mu to podařilo.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele