Rozhodčí chyboval, myslí si Wenger

21.12.2008, 21:30
Aktuality
Manažer Arsenalu Arséne Wenger si myslí, že rozhodčí Howard Webb udělal velkou chybu, když vyloučil v zápase Premier League s Liverpoolem domácího útočníka Emmanuela Adebayora. Podle Wengera stál sporný verdikt sudího Arsenal dva body. Zápas skončil remízou 1:1.

Adebayor zamířil po sprchy po souboji s Avarem Arbeloou v 62. minutě, když uviděl druhou žlutou kartu. Adebayor si tělem pokryl míč a levou rukou potom pokračoval v pohybu, která podle televizních záznamů prokazatelně přišla do kontaktu s tváří španělského obránce Liverpoolu. Jak silný ale ten kontakt byl, ví jen sám Arbeloa.

Kouč Arsenalu Wenger však má jasno. "Adebayor neměl být vyloučen. To rozhodnutí nás stálo vítězství a dva body. Pokud bychom posledních třicet minut hráli v jedenácti, tak bychom podle mého názoru vyhráli," prohlásil po utkání Wenger.

"Nemohu říct, že bychom tímto zápasem přišli o titul. Ten se uděluje až v květnu a my o něj budeme bojovat, dokud budeme mít byť jen i teoretickou šanci," vyjádřil se Wenger k šancím svého mužstva na ligový primát. Arsenal je v současnosti pátý s osmibodovou ztrátou na Liverpool.

Arsenal šel v prvním poločase do vedení po brance Robina van Persieho, ale těsně před poločasem vyrovnal Robbie Keane. Po přestávce Arsenal bez zraněného Fabregase nebyl tak nebezpečný jako v první půli a po vyloučení Adebayora už na vítězství pomýšlet nemohl.

Autor: Jiří Fišara / yahoo.com

Komentáře (170)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Já si myslím, že na Štědrý den napadne sníh.

Reagovat
Zajda

Reagovat
Tomanatura

Tak to každopádně. Doufám, že nebude pršet.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja dufam, ze na Silvestra..Nerad by som šiel zj..ny domov po daždi

Reagovat
smazaný uživatel

no tak, ale namraza by to taky nepomohla

Reagovat
smazaný uživatel

Ale sneh ano

Reagovat
Tomoro

Já nevím jak vám ale mi se stejně zdálo, že rozhodčí neudělil žlutou kartu za faul, ale spíše za to, že Adebayor po hvizdu pokračoval ve hře a následně i vystřelil. Toť můj názor

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hvizd zaznel az potom co obranca zblokoval jeho strelu ;)

Reagovat
Tomoro

tak to jsme se asi dívali na jiné zápasy protože já jsem slyšel hvizd hned po tom faulu pak udělal Adebayor 4-5 kroků a střela...tak jsem to viděl já

Reagovat
smazaný uživatel

tak potom mi je ta uprimne luto...ale mohlo to byt sposobene aj posunom medzi obrazom a zvukom v pripade ze si to pozeral na nete

Reagovat
smazaný uživatel

Tomoro má pravdu - myslel sem si to samé - Adebayor hrál po odpískání a řekl bych,že si míč ještě pokopl..A sledoval sem to v tv..Ale jestli byla karta za faul,tak dost přísná.

Reagovat
smazaný uživatel

Já zase tipuju, že to nebylo ani za to, co píšeš, ani za tu ruku v obličeji, ale za to, jak prasáckym šlapákem do toho Adebayor šel.

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodčí chyboval, ale to neznamená, že arsenal nemohl dát více gólů, aby vyhrál

Reagovat
smazaný uživatel

nemohl.Liverpool byl lepší!

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná ŽK->ČK...nic víc k tomu nemá a těm AW kecům se fakt musim smát...

Reagovat
Fenix

vzdyt ho vsichni dobre zname neco se nepovede a chyba je v rozhodci a v tomhle a tady atd. to je proste Wenger

Reagovat
smazaný uživatel

tragéd

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

Šašek zase promluvil.. Abych se přiznal, zrovna na tohle jeho prohlášení jsem čekal.. Zajímavé jak si zase pobrečel a řekl, jak mu vlastně sebrali vítězství, které ale vůbec nebylo v možnostech AFC a ani nebyli ve vedení, tak jakpak mu to mohli vzít??? Nehledě na to, že jeho názory, jestli by vyhráli, nebo jestli Adebayor měl být vyloučen již nikoho nezajímají... Jednou rozhodčí ukázal ČK a jelikož k tomu měl důvod(ten zákrok se zcela jednoznačně jako žlutý dal hodnotit) tak se rozhodl správně.. Nevím, nechápu proč Wenger pokaždé vidí chyby jinde, jen ne u svých hráčů.. Proč se nepídí po důvodu, proč do toho souboje šel Adebayor tak tvrdě a neohrabaně??

Mimochodem, opravdu jsem si nevšiml, že by po zápase na SB tvrdil, jak mu rozhodčí pomohl a jak jej vrátil do boje o titul.. Naopak dnes tak trochu nepřímo naznačit, že díky jedné pitomé ČK rozhodčí pomalu odepsali AFC z boje o titul, to je trapné... Předem si má uvědomit, že on je zodpovědný za výsledky a kvalitu kádru, nikoli rozhodčí... Pokud to nepochopí, vždy si bude jen stěžovat a se svým týmem bude vždy ten vzadu..

Reagovat
Liquid

Reagovat
fantomas

On za těch 12 let, co je u Arsenalu, totiž ještě nikdy neudělal chybu. Jediné co brání jeho hráčům v jednom titulu za druhym neni jeho neschopnost, ať už na lavičce nebo na přestupovém trhu, ale terén, rozhodčí, příliš tvrdý soupeř a kdo ví co ještě. Je to k zblití. Takového manažera tu už nechci.

Reagovat
Liquid

Máš pravdu, ale celkem se divím na fanouška Arsenalu, pro ty je Wanger většinou svatý. Přitom Arsenal nemá špatný kádr, řekl bych tak na 3, 4 místech vyměnit hráče a bude mít šanci na titul, brankář, stoper, DM, křídlo. Hlavně neměl pouštět Flaminiho to jsem čekal, že bude chyba i Hleb. Ale když je takový šetřílek, tak nevím no. Jeho fylozofie, jeho problém.

Reagovat
vitasrp

Tak on Fantomas zastává zcela rozdílný názor než většina fans Kinderbandy.. Dle něj již Wenger nemá týmu co dát a měl by odejít.. Musím uznat, že u fanouška AFC jsem se s takovým názorem ještě nesetkal, ale já s ním souhlasím, v zájmu klubu by byl nejlepší Wengerův odchod...

Reagovat
fantomas

Reagovat
fantomas

Já už sem si zprotivil tolik fandu Arsenalu, že už jim snad ani nejsem, nebo já nevim. Sem v tomhle ohledu trochu radikální a jiný...a určitě to neni krátkodobá záležitost, reakce v afektu na toto trapné prohlášení....zášt k panu Wengerovi cítím delší dobu.

Reagovat
Liquid

jj vím

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže, aby Wenger odešel od Woolwiche resp. aby ho vedení odvolalo je utopie. Jeho stylem řízení chodu klubu, majitelé vydělávají velké penize. Jen blázen by se zbavoval takového člověka, který mu tolik vydělává. Jen je trošku škoda, že se nedívají na svoje fanoušky.

Reagovat
fantomas

Musel by leda přemluvit někdo Wengera no...

Reagovat
smazaný uživatel

no myslim Fantomas ,ze po tejto sezone bez pripadneho titulu sa nad nim zacnu stahovat mracna...co je dost mozne...

Reagovat
smazaný uživatel

jak můžeš vůbec takový kecy vypustit z huby ....tys asi neviděl jak arsenal i v deseti dřel a bojoval a bylo vidět že kdyby si to nasri s van perseim měli s kým dat myslím tím adebayora je docela dost možné že by arsenal skutečně vyhrál....pak ta červená karta byla musíš uznat sám dost přísná první zákrok beru ae v druhém nešlo vůbec o úmysl a jestli sis nevšiml bylo vidět že to pak web kompenzoval pár žlutýma i pro liverpool...pak tady píšeš něco že takového manažera který brečí nechceš ae potom nechceš ani scolariho který můžemne říct tky brečel že jim rozhodčí uškodil tky se mohl nejdřív podívat na to že lampard nedal na 2:0 a mohlo být hotovo...a fakta mluví pro arsena i v té tvrdé hře viz zákrok na eduarda který mohl klidně přijít o nohu a když se díveš tak to nebyl jediný takový kriminalní zákrok na hráče arsenalu...takže buď trošku objektivní...já sice fandím arsenalu ae pochopitelně např. uznám že ten gól na chelsei nebyl regulérní a pomohl jim...

Reagovat
vitasrp

Nechápu tvůj příspěvek na můj komentář, to, že Arsenal dřel mne vůbec nezajímá, o tom jsem se nebavil.. Za oba zákroky rozhodčí mohl i nemusel tasit ŽK= byly přísné, ale oprávněné, rozhodčí tu možnost měl..Ano, LFS brečel jednou a taktéž jsem ho za to kritizoval, ale snad ho nechceš srovnávat s tím vašim Arsenem??? Vždyť on nejen že si stěžuje pomalu každé druhé utkání, on hledá chyby tam, kde prostě a jednoduše být nemohou.. Viz. soupeř byl moc tvrdý, hrál agresivně a rozhodčí netrestal.. Místo toho aby řekl, že jeho tým se s tím měl srovna Takových skluzů, jako bylo proti Eduardovi je nespočet proti každému týmu, tyto skluzy k PL prostě patří, jediný rozdíl byl ten, že Taylor tehdá trefil stojnou nohu.. Ale jak říkám, takovejhle skluz není v PL nic nenormálního a kdo se s tím nesrovná, nemůže v ní hrát.. Já nevím, ale zákroky s následkem nějakých zranění nejsou jen na Arsenal, viz Čech a nebo zákrok vašeho Eboueho na Terryho, nebo Pogatez vs Possebon.. Taky naprosto normální střed, jen prostě skončil s vážnějším zraněním pro Johna.. Nevím jak ty, ale mě tohle brečení příjde trapné a pokud vyznáváš stejný názor, tak tě liuju

Reagovat
smazaný uživatel

no víš jiní si nestěžují protože nemají k tomu důvod nezdá se mi totiž že by rozhodčí škodili někomu víc než arsenalu...a pak eště k tobě vandertom.... arsenal i kdyby hrál ve dvanácti by nevyhrál?...to si ze mě snad děláš jenom srandu...dyť deseti se liverpoolu skoro vyrovnali...tak tu nemel hlouposti

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal by nevyhrál nikdy, ani kdyby hrál ve 12. Nebyt Cesca v první půlce, tak tu pláčeš stejně jako Wenger.

Reagovat
afc

Ako to mozes vediet?Ked uz nic ine,aspon nakonci by prisiel ako vzdy drtivy tlak a ktovie ako by to dopadlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ako to možeš vědět?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vidiíš, jak nesmyslné bylo tvoje tvrzení. Stejně jako od afc

Reagovat
smazaný uživatel

To moje je víc pravděpodobnějšií

Reagovat
smazaný uživatel

O tom už se teda hádej s někym jinym..

Reagovat
smazaný uživatel

Wanker už je jen k smíchu.....tragikomická figurka...

Reagovat
smazaný uživatel

fakt uz to prestava byt vtipny

Reagovat
vitasrp

On je momentálně neskutečnej vřed v PL.. Ten chlap mi je tak odpornej, to je až neuěřitelný.. Hlavně že poškozenej je vždy jeho Arsenal, to je mi zajímavý.. Na SB proti rozhodčímu nic neměl, to tu situaci ještě neviděl a dnes mu vlastně vzali výhru?? Ten chlap se chová jak neskutečnej srab a trapák v jednom, kterýmu navíc chybí jakákoli špetka cti...

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne ze vzdycky se o nem mluvilo jako o tom dustojnem gentlemanovi..

Reagovat
fantomas

To po výhře...Jekyll a Hyde.

Reagovat
vitasrp

Když se vyhraje za pomoci rozhodčího(viz SB) tak inkriminovanou situaci neviděl a nemůže hodnotit, navíc je to jen kompenzace za některý z nespočetných zářezů AFC v jiných zápasech, no a když se zase prohraje, tak je jasné, že rozhodčí nechal jeho hráče přespříliš okopávat, tomuhle hráči mohl dát žlutou a nedal a naopak jeho hráči ano atd.. Prostě nechutnost, co tenhle vřed je schopnej vypustit.. Nejhorší je, že on si svojí trapnost neuvědomuje a myslí to smrtelně vážně.. Oproti němu zlatej Mourinho, ten totiž neměl tolik špatných výsledků, aby si mohl takhle poplakat

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

víc než remíza mě sere že v příštím zápase nám bude chybět Adebaor a Fabregas najednou

Reagovat
smazaný uživatel

proti aston ville by sme ani s nimi nemali sancu

Reagovat
cerwi

nojoo dědek starej bojí se o křeslo, tak mele ho*na. Za prohru si můžou sami. FUCK OFF ARS*ANAL

Reagovat
smazaný uživatel

za prehru? mne sa zda ze to skoncilo 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

no s tvojim prispevkom o "prehre" Arsenalu a jeho celkovou urovnou ta zaradujem do kategorie hovadzieho dobytku

Reagovat
smazaný uživatel

keby keby keby FUCK off arsenov anal

Reagovat
Tsigi

Den má 24 hodin, hodina 60 minut a Wenger si neustále stěžuje to jsou neoddiskutovatelná fakta

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt šašek. Je mi z něj na blití.

Reagovat
irik

Reagovat
smazaný uživatel

prestava ma to cim dalej, tym viac bavit.. co je arsenal? .. kedysi mozno skvely klub so svojimi tradiciami .. ale teraz je to len akasi futbalova organizacia pokusajuca sa predat svoju minulost a to, co bolo pre klub vyznacne a preco ho vsetci tak obdivovali.. snazime sa hrat na moderny a velky klub, ktory ide za uspechmi svojou novou cestou, ale v tom spocivala velkost arsenalu, ze to nikdy nepotreboval robit, aby sme ho mali vsetci radi.. nas manazer si sam postupne pochovava svoju reputaciu, robi z nas akusi trapnu internacionalnu skolku, ktora nie len, ze mi nerobi obzvlast velku radost, ale ani nesplna svoj ucel dosahovat uspechy ci bavit nas futbalom .. banda ubohych ufnukancov, karieristov a bezcharakternych chudakov .. hrozna koncepacna praca, novy stadion, ktory az bolestivo privadza spomienky na stare dobre highbury.. vedenie, manazer a vsetci v tom idu spolocne.. a my sa na to musime pozerat, okrem tych zaslepenych alebo inyc, co arsenal vidia inymi ocami, ale ti nechapu jeho zaslu krasu

Reagovat
fantomas

A ještě před nedávnem si mě za podobný názor pomalu zprcal...

Reagovat
smazaný uživatel

tak to muselo byt skor davno nez nedavno.. kym sa nam este ako tak darilo, bol som schopny tieto fakty prehltnut.. ale teraz, ked sa potapa aj to, co vlastne nas ma drzat nad vodou, nemam dovod schovavat kritiku a tento nazor nezastavam rozhodne len par mesiacov

Reagovat
fantomas

No tak, proč si na mě tak vyjel, když jsem vyjádřil znepokojení nad manažerovými činy a kvalitou kádru?

Reagovat
smazaný uživatel

skus mi dat nejake konkretnejsie podklady, aby som vedel o com sme sa teda vobec bavili, lebo ja si na nic nespominam.. nevylucujem, ze som nieco take tvrdil, ale zrejme som k tomu musel mat dovod

Reagovat
fantomas

Bylo to na webu Arsenalu, ted už to nenajdu, ale tehdá sme se dost chytli. No neva, hlavně že ted se shodnem...jakž takž.

Reagovat
smazaný uživatel

ja si pamatam na jeden este starsi rozhovor, mozno pred nejakym rokom tu na eurofotbale, ze ty si obhajoval wengera a jeho politiku, zatial co ja som tvrdil presny opak.. ale teda pokial sa teraz zhodneme, nemusime to az tak riesit

Reagovat
fantomas

Ještě vloni sme pro něj jakéž takéž pochopení měl, ted už ani špetku.

Reagovat
smazaný uživatel

snad kazdy z nas kym sa nam darilo a bol nejaky dovod na radost, sa tymto nezaoberal, nepremyslal nad tym a videl vsetko pozitivne.. teraz, ked je z arsenalu len troska, je uz pravy dovod na taketo myslienky

Reagovat
fantomas

Já se snažim hledat negativa neustále, vždy bylo co zlepšovat.

Reagovat
herbage

Za nynější krizi může odchod Flaminiho s Hlebem, to je snad jasné. Druhou půli tam nehrál nikdo z loNšké bájne čtyřky Rosa, Flamini, Fabre, Hleb a to je jasné, že to 4 průměrní hráči s věkovým průměrem 21 let neutáhnou. V zimě se musí nutně posílat záloha a ne žádní dvecetilité parchanti, ale třeba už 25letí zkušení borci. Úplně nejtragičtějším shledávám, že dostává furt šanci Denilson a Dieba ny kraji zálohy, kde jsou tragičtí, na kraj se zkrátka musí zkusit někdo, kdo tam něco zahraje. Vůbec bych se nebál dát nalevo Wilshere, na DM Ramseyho, protože ti odevzadjí maximu a nrozdíl od Songa s Denilsonem dají hře alespoŇ pohyb. Nebo klidně i Lansbury, proste někdo nakraj. Wenger teď nemůže experimentovat a je špatné, že musí spoléhat na 16leté hráče, ale není jiné volby. V zimě uvidím, jestli se jede dále do pekla nebo si něčeho vedení konečně všimne. Flamini by si zasloužil klidně 200 táců, to byla osudoví¨á chyba, hleb to samé.

Reagovat
afc

Hlebovi neslo o peniaze...Inak asi ta sklamem,ale ani v zime asi nikto nepride.Vraj nikoho nenasiel.Aspon sa prachy usetria..

Reagovat
fantomas

To je ale uplně na hovno, my už šetřit nepotřebujem. Ted je čas na rozhazování.

Reagovat
smazaný uživatel

šetřit pro koho? Pro Araby nebo Rusy co to co nevidět v klubu přeberou?

Reagovat
afc

to by si bol rad keby nas mali nejaki Arabi alebo Rusi,co? Ale nic take sa konat nebude.Aspon jedno pozitivum.

Reagovat
smazaný uživatel

tak Usmanov už má přes 20%, Dein své akci bude držet ještě rok, a další váš hlavní vlastník se jich také bude zbavovat.....takže to vidím co nevidět na cirkus se vším všudy

Reagovat
fantomas

No tak zase každej neni jako Abramovič...

Reagovat
afc

Hill-Wood viackrat vyhlasil,ze Arsenal zostane v anglickych rukach.Arsenal je sebestacny klub,ktory si na seba sam zarobi,takze ziadnych mecenasov nepotrebuje.

Reagovat
smazaný uživatel

já se nebavím o mecenáších ale o vašich nových vlastnících - když se ty akcie co nevidět uvolní, tak si je můžou koupít třeba i Eskymácí

Reagovat
afc

ja to viem,ty to vies,skoda,ze to nevie vedenie a AW

Reagovat
vitasrp

Klíčovou chybou AFC nebylo prodání těchto hráčů, ale jejich následné nenahrazení, respektive si AW myslel, že to Denilson či Nasri zvládnou stejně jako ti dva výše jmenovaní.. Což byla samozřejmě konina.. On největší rozdíl AFC oproti minulému roku je kvalita záložní řady, která je letos tragičtější jak dozadu, tak i dopředu.. Zkrátka místo aby AW zainvestoval peníze a přivedl borce, kteří by dokázali nahradit tyhle dva(ne, že by to bylo nějak jednoduchý, ale k nahrazení byly, ne že ne..) tak koupí 17 letýho Ramseyho, přetáhne 16 Wilshera a koupí tragéda Silvestreho.. Kde je posílení zálohy, které pro Arsenal bylo tolik potřebné?? Navíc Wenger loni dojel na úzkost kádru a co udělal letos??? Samozřejmě, ještě ho zúžil..

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak. Před 2 rokama jedna z nejlepších záloh světa dneska připomíná nedozrálej ementál. A jak k tý změně došlo jsi vypsal správně.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ta kupa Ramseyho nebola vobec zla aj ked ma len 17...tiez by hraval v zakladu on,nie Denilson...Proti Portu to bol prave on kto tvoril hru,,,to je taky maly Fabregas

Reagovat
vitasrp

Samozřejmě, za nějaké 3 roky může bý tahoun zálohy Arsenalu, zase to může být ukázka jaký má Wenger čuch na talenty, o tom žádná, takže ten kluk opravdu může bejt skvělým hráčem a absolutním tahounem zálohy... Jenže v momentální situaci po odchodu Hleba a Flaminiho, kdy s Wengerovi docela slušně rozpadla záloha, tak koupí 17 letého borce problém nevyřešíš, momentálně zdaleka nemůže Arsenal táhnout.. Arsene měl zcela jednoznačně alespoň jednou koupit hotového hráče na DM, ale on tam místo toho ze začátku cpal Denilsona, teď zase Songa, ale ani jeden neshá Flaminimu ani po kotníky,to musíš sám uznat... Přitom kdyby přivedl kvalitní DM a ještě trochu rozšířil kádr v oblasti zálohy, tak se teď rozhodně neplácáte na 5 místě.. Dle mne to Wenger zcela jednoznačně podcenil..

Reagovat
smazaný uživatel

Ja viem co myslis....Ono si mozno myslel Wenger ,ze sa Rosa vrati o nieco skorej..on vlastne uz mal hrat od zaciatku...Ale mas pravdu ,ze to podcenil...Odchod Flaminiho a Hleba bol velmi zly...prisiel Nasri,ktory raz zahra dobre raz ho neni vidiet,ale mal priniest aspon jedneho skuseneho DM...Ja podporujem jeho pracu s mladimi talentamy,ale ked dam niekomu sancu ,myslim mladikovi a ukaze mi par zapasov ,ze na to nema,tak ho tam nebudem stale pchat ako napr. Denilsona...na to som mal vzdy tazke srdce na nho...Myslim,ze ti mladici potrebuju niekoho skuseneho od koho sa mozu ucit...Chyba mi tam urcita bojovnost tuto sezonu...Myslim ,ze utok ujde...ani obrana neni najhorsia,len ten stred je taky o nicom...sice ani ta obrana neni najlepsia...Myslim,ze este jeden brankar,niejaky skuseny obranca...a zaloznika...Myslim,ze Wenger je lakomy dat vela penazi za niejakeho hraca...urcite nie 20 mega...ale daju sa kupit dobry aj za 12...Myslim,ze je skoda ze sa nepodarilo priniest Barryho alebo Alonsa...

Reagovat
smazaný uživatel

Podla mna sa buje Nový Arsenal aa si pozri, že jak rozhodca snimi vždy vytoto zrovna s L´poolom(a to som ich velký fanúšik) je pravdou aj to že v Chelsey vyhrali spomocou rozhodcu. Vravim ti o 4 roky to bude Arsenal so zaslou slávou a historiou na trone PL.

Reagovat
fantomas

Jestli tohle má být Arsenal, tak začínám fandit Boltonu.

Reagovat
vitasrp

Přesně tak, s jedním angličanem na lávce(Walcottem) a věkovým průměrem 20 let.. Dále se v týmu najde 7 francouzů 3 španělé atd.. Fakt si myslíš, že by takhle vyhráli PL?? A fakt si myslíš, že takovejhle novej Arsenal by fandové chtěli?? Tak to sorry, ale kdybych byl Gunner, tak by mi z toho bylo

Reagovat
smazaný uživatel

nnejde o to ze su francuzi a spanieli ,ale o to aky hraci...mozes mat aj 11 anglicanov a mozu hrat velke hovno,ked maju v priemere 18 rokov...

Reagovat
smazaný uživatel

Vyborne napisane..

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně, že Wenger dělá, jako by Fabregas proti Chelsea nedal branku z jasného ofsajdu a ti co to viděli, mi dají za pravdu, že to může za to, že tam vyhráli, jinak by ani neremizovali. Když se ti to hodí.

Reagovat
smazaný uživatel

Fabregas branku z ofsajdu určitě nedal!

Reagovat
smazaný uživatel

proc tu neni takovej ten "omg smajlik", kterej se placne rukou pres celo...

Reagovat
smazaný uživatel

byl to van persie.Ale nemá to vliv na tvůj příspěvek..

Reagovat
smazaný uživatel

To neni pravda, Wenger o tý brance z ofsajdu mluvil.

Reagovat
smazaný uživatel

A kolko si ich naratal v Liverpoole a v Chelsea???

Reagovat
fantomas

Chelsea žádné město není...

Reagovat
smazaný uživatel

celkem zbytečná připomínka, kdybys chtěl tak takhle reáguješ denně tak na pět lidí....

Reagovat
smazaný uživatel

noí jo to se dalo čekat.když jsem to viděl tak jsem jenom čekal kdy přijde toto jeho prohlášení.jako že adebayor zahrál jak prase tak to on nepřizná

Reagovat
smazaný uživatel

Vy tu už máte predsudky proti Gunners tak preto nie ste objektívni jasné mi to je

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

My jsme vsichni zakomplexovani a plni predsudku, tak tak..

Reagovat
vitasrp

A dokonce to z tohohle webu přešlo i na rozhodčí, tak proto je Arsenal neustále poškozován.. No a Wenger je génius, přeci si nenechá srát na hlavu a bude se bránit, když je AFC vždycky poškozený a ublížený, chápu tě správně???

Reagovat
smazaný uživatel

jasne jasne a nwm co si ty dokazal ale Wneger uz vela a este daco poriadne aj dokaže

Reagovat
smazaný uživatel

probuh, co je tohle za argument? na co to je argument? k cemu to vlastne pises, koho to zajima, co tim chces rict? bozee

Reagovat
smazaný uživatel

ze teraz kritizujete ale ked sa im bude darit tka ako prvy budete tu vyskakovat ze vy ste to im verili a bla bla bla

Reagovat
smazaný uživatel

A proc ja prosimte?

Reagovat
smazaný uživatel

a PRECO NIE

Reagovat
smazaný uživatel

protoze jsou mi uspechy a neuspechy arsenalu dost volny

Reagovat
smazaný uživatel

tak co tu rypes?

Reagovat
smazaný uživatel

slovo diskuze ti nic nerika ?

Reagovat
smazaný uživatel

Diskusia a osočovanie+rypanie je dost velky rozdiel

Reagovat
smazaný uživatel

piš česky seš na stránce eurofotbal.CZ hňupe

Reagovat
smazaný uživatel

idiote...

Reagovat
smazaný uživatel

debílku...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

koukám, že tu máme novou opičku na hraní.....čau scumíku, řekni nám ještě nějaké své moudro, vypadáš na fakt dobrého gunnera

Reagovat
smazaný uživatel

ja nie som gunner ale liverpoolčan len pre info... a opičky ste tu asi vy a I can write english vagy magyarol irnya ako len JA CHCEM

Reagovat
smazaný uživatel

hm, tak červená opička.......co Torres? Máš ho v pokojíčku pověšeného na stěně? Nemyslíš, že Cristiano je pěknější?

Reagovat
smazaný uživatel

v prirucke praveho yidaka je nenavidiet Arsenal? .... .alebo vsetko co sa hybe a ma viac ako 5 legionarov?

Reagovat
vitasrp

Tak pro mne jsou neúspěchy Arsenalu dost podstatnou součástí nynější dobré nálady...

Reagovat
smazaný uživatel

když Ars-nal letos vypadne z Big4, tak to nebude zase až tak špatná sezóna....

Reagovat
Staenly10

Tomu už se musím jen smát ,ale hlavně nechápu co tím získá

Reagovat
smazaný uživatel

To je trapák ten Wenger,takový výmluvy,já si myslím,že je i možný,kdyby hráli v jedenácti,tak klidně mohli prohrát,vyloučení bylo spravedlivé a z boje o titul jsou už dlouho,je hezký,že porazili Chelsea i Manchester Utd,ale co to je platný,když pak prohrajou s Fulhamem,Hullem,Stoke,Man city,teď v pátek budou hrát s A.Villou,tak jsem zvědavej jaký budou výmluvy až rupnou,poslední zápas jim doma s A.Villou nevyšel Wenger je žalud a Arsenal pod ním nic už nedokáže,měl by táhnout do Francie a vzít si pár svojich Francouzů

Reagovat
smazaný uživatel

To je kokot.....

Reagovat
vitasrp

svatá pravda

Reagovat
hefy

To je blbeček, pořád takhle brečet. Že mu to neni blbý.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool může být rád za dnešní remízu.Nebýt pana rozhodčího a zrabění Fabregase tak by prohrály.Arsenal i deseti byl nebezpečný:Liverppool nebyl ani v 11 schopný zatlačit Arsenal,pouze nakopával..Liverpoolu když se nedaří tak vytáhne hned něco ze svého arzenálu jak ochotně padat před vápnem a simulovat fauly,Několikrát to bylo dnes jasně vidět.A úplně nejlepší je kapitán Gerrard,ten jak je u vápna z balonem a v kontaktu s protihráčem okamžitě jde na zem,ubožák(vzpomeňme pád v LM proti Altetiku a penaltu):Prostě Liverpool nepřesvědčily že by měli letos vyhrát Premier League a podle mě jim dojde a budou to jiní kteří půjdou před ně.

Reagovat
smazaný uživatel

co to tu placas?:D otevri oci:D

Reagovat
smazaný uživatel

co to tu placas?:D otevri oci:D

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych zas řekl, že Liverpool podal nejlepší výkon na hřišti AFC za dlouhá léta. Způsobený to však bylo spíš slabou zálouhou Arsenalu, než pokrokem v Live.

Reagovat
fantomas

100. pro změnu na manažerském postu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

radikál

Reagovat
fantomas

Dlouhodobý vývoj.

Reagovat
smazaný uživatel

nechapu na co si wenger stezuje, do te redky sme drzeli mic a az od te redky hralo LFC nesoustredene.... takze by mel byt spis rad, protoe kdyby se hralo 11na11 tak by liverpool vyhral

Reagovat
smazaný uživatel

tento vyrok si nechaj patentovat

Reagovat
smazaný uživatel

ale ta první část je pravda :P

Reagovat
smazaný uživatel

prva ano

Reagovat
smazaný uživatel

V podstatě máš pravdu, akorát nevěřim tomu, že by nedokázal Arsenal alespoň přitlačit v závěru utkání.

Reagovat
smazaný uživatel

na muj vkus se moc vymluva:P

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger mele hovna, breci jak Jarolim remiz zaslouzena, Live dokonce se mi zdalo lepsi (ale mozna je to mnozstvim alkoholu v krvi) bod od gum dobrej a at se ten fdedek treba posere

Reagovat
smazaný uživatel

koukám Wenger je z té remízy nasraný víc než já ?

Reagovat
smazaný uživatel

chce se mně z vás tady blut..

Reagovat
vodka

nebyl bys konkrétnější? mě se chce taky blut, ale nejsu si jistý jestli je to z tebe, nebo z TOHO...

Reagovat
smazaný uživatel

njn ubrekanek prvni tridy zacina nam senilnet dedek jeden jako Ferguson tomu taky kdyz se nedari je schopen hazet kopackama protoze on taky chybu neudelal,ale aspon nebreci po kazdem zapase,kolikrat i viteznem .Na Chelsea dali gol na 1-1 z ofsajdu kterej byl videt az v Sumperku a to jsem neslysel jak hrube porusil rozhodci pravidla to byl ten senilak v klidu a s usmevem.Holt dlouho se nesmal

Reagovat
clinger

tak že by tam byl nějaký uder do tváře bych neřekl.vidět v záznamu to nebylo.spíše hráč pěkně simuloval.asi jak VanPersie v první půli,když jako že dostal ranu do hlavy při rohu.tohle simulování je hnus

Reagovat
smazaný uživatel

Webb urobil správne - Adebayor si za ten "šlapák" vylúčenie zaslúžil! Veľké šťastie (aj pre Adebayora, pretože si myslím, že aj jeho by to neskôr mrzelo), že Arbelou netrafil...

Reagovat
smazaný uživatel

asi překvapím, ale já si taky myslím, že udělal sudí chybu. Neříkám, že by jinak Arsenal vyhrál, ale to vyloušení bylo opravdu divné

Reagovat
smazaný uživatel

až si z toho začal šišlat.....

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou opravdu trapný příspěvky tady.

Tyto wengerovi věty jsou jen součástí dlouhý tiskový konference, kde Wenger mluvil o spoustě jiných věcí, akorát EF napsal jen tu "kontroverzní", aby si tu spousta nádeníčků mohlo vybít na někom vztek Někteří se tu chovají jakoby Wenger přišel na tiskovku, řekl tam tyhle 4 věty a naštvaně odešel...

Jinak k těm větám co jsou v tomhle článku - podle mě rozhodčí udělal chybu, ty 2 Adebayorovy "fauly" na vyloučení nebyly. To, s tou případnou výhrou Arsenalu je ovšem ve hvězdách, na to může mít každý jiný názor.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale prosimte, jestli kolem toho nerekl nic nebo mluvil dalsi dve hodiny, je snad absolutne irelevantni pro tvuj komentar toho, ze zdejsim lidem prijde smesny, jak se neustale vymlouva a breci kvuli kazdy nespravedlivosti proti svymu tymu, naopak pokazde, kdyz mu nekdo pomuze, tak to nahodou nevidi, stoji mu ve vyhledu maskot a nebo se zrovna dival jinam. To, jestli rekl, ze dneska bylo hezky, stadion je fajn, Fabregas je ok, nema zadny vyznam. Pokud se podle tebe nevyjadroval vice k te cervene a samozrejme ze ne, protoze tohle je to jedine, co k te cervene rekl, tak ma kazdy pravo si rict, boze to je idiot...

Reagovat
smazaný uživatel

vies ono zalezi vela aj ako to tu napisu redaktory eurofotbalu...vystrihnu to co chcu z tlacovky a je to...voda na mlyn pre miestnych antiwengerovcov...Ja medzi Wengerom a Fergusonom nevidim v tomto ziadny rozdiel...obaja su taky isty alibisty.

Reagovat
vitasrp

Dobrá tedy, na gunners.cz je celá citace toho, co říkal na rozhodčího, potažmo vyloučení Adebayora..

Wenger:„Bylo to velmi přísné vyloučení. Zisky z dnešního zápasu jsme odevzdali na projekt Be a Gooner, Be a Giver, ale o rozhodčím nemůžete říct, že by to byl Gooner, ale pouze Giver, protože nám nadělil spoustu nespravedlivých žlutých karet. Pokaždé, když hrajeme venkovní zápas, hráči jsou okopáváni ze všech stran, ale my s tím nemůžeme nic udělat.

Měl bych vám ukázat zranění mých hráčů po nějakém venkovním zápase – je to jako velmi nejapný vtip. Žádná ze žlutých karet, kterou Adebayor dostal, nebyla udělena správně. Od rozhodčího to bylo naprosto neuvěřitelné rozhodnutí – jestliže vyloučil Adebayora, pak měl vyloučit Keana už po první odehrané minutě. Zdá se, že pro nás vždy platí jiná pravidla. Jeho stupidní rozhodnutí nás dnes stály dva body, a já s nimi v žádném případě nesouhlasím.“

Připadá ti snad, že by zdejší článek byl jen vytržením slov Wengera z kontextu?? On kolem sebe začal tak strašně kopat až je to nechutné a navíc začal hledat chyby tam, kde prostě nikdy nebyly a nejsou.. Zajímavé, jak najednou měli všici hráči LFC dostat redku a jedinej Adebayor ne.. Ne, pan Wenger je opravdu poslední dobou takový vřed mezi trenéry, protože na co on si všechno stěžuje, neuvěřitelné

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
afc

na Sunderlande,kde nas rozhodca zajebal a neuznal Persiemu regulerny gol po Walcottovej prihravke sa stazoval Wenger?Taky Ferguson by z koze vyletel.

Reagovat
vitasrp

Fak ti mám vypsat všechny případy, kdy něco měl proti rozhodčímu?? Nechce se mi to hledat, ale tobě a tobě podobným bych takovouhle službičku mile rád udělal.. Ovšem asi by to bylo zbytečné, přes ty červené brýle byste stejně na Wengerovi viděli jen to dobré, nikoli to prohnilé, co se v jeho nitru skrývá

Reagovat
afc

Ako si prisiel na to,ze na Wengerovi vidim vsetko len to dobre??

Reagovat
vitasrp

Třeba kvůli tomu, že hledáš přesně ty typy zápasů, kde i když se možná stala chyba, tak Wenger zázrakem držel pusu zavřenou?? Nebo že jsem od tebe nečetl jediný kritický koment na jeho adresu?? Nevím, možná jsem se spletl, nemohu tu znát každého přispěvovatele, ale působíš na mě přesně dojmem takového toho fandy-ochránce Wengera, pro které je tento pán svatý a nikdy neudělá nic špatně.. Můži se mýlit, nikde neříkám že ne, jen tím komentem výše si na mne takovýhle dojem udělal..

Reagovat
afc

No, ja ho dost kritizujem a nie len tu..Dobre,nechajme to tak.Len som zvedavy,ked bude SAF tiez vyplakavat po zapase,ked ich rozhodca zareze,ci tiez tak horlivo,budes komentovat jeho nazory.

Reagovat
fantomas

Přestan se furt ohánět Fergusonem, je to trapné.

Reagovat
smazaný uživatel

Spelforce měl naprosto vystihující komentář, který se vztahoval k EF a příspěvkům na něm.

Tvůj příspěvek je taky fajn, ale je to zas pro jinou debatu (netýká se konkrétního případu a situace na EF).

Reagovat
smazaný uživatel

spellforce, ty si nechodil do školy? To sa nedá nechať len tak, bez komentára!

Reagovat
smazaný uživatel

a co mam na to povedat???Mam si zacat obhajovat Wengera...???Viem aky je....po kazdom prehratom zapase povie ,ze sme hrali dobre a ze to alebo to...ale mi proste dobre nehrame...stojim za jeho politikou rozvijat mlade talenty(ale nech sa maju aj od koho ucit,to znamena ,ze treba aj niekoho skuseneho),tiez stojim za tym dat sancu mladikovi,ale ked neukaze ze na to ma ,tak ho nebudem davat nezmyslene do zakladu na kazdy zapas...

Reagovat
smazaný uživatel

Neni to irelevantní pro závěr, který jsem z toho udělal.

Spousta těch lidí tady si totiž myslí, že se neustále vymlouvá, mimo jiné proto, že si myslí, že tohle, je to hlavní co chtěl Wenger říct. Řekl jsi, že pokaždé když mu někdo pomůže, tak to nevidí a to taky neni pravda. Např. o tom gólu Persieho mluvil.

A poslední věc, kterou jsi nadhodil - já lidem to právo neberu právo soudit Wengera, jen jsem si dovolil poznamenat, že velká většina, ho zde hodnotí z toho pohledu, který chtějí vidět a nepodívají se na více souvislostí. Pokud by to tak udělali, tak je jejich názor s trochou soudnosti jiný než ten, který tady vypustili.

(a to vůbec nemluvim o tom, že ty žlutý karty byly dost přísný a že tedy Wengrův názor má něco do sebe)

Reagovat
smazaný uživatel

Ať už Wenger táhne do prdele s tim svym věčnym nadávánim na rozhodčí. Vždycky když Arsenal ztratí body, může za to rozhodčí. Jako trenér dobrej, ale tyhle kecy se daj srovnat tak jedině s Mourinhem. Ale i tenhle mumlal mi přijde sympatičtější

Reagovat
smazaný uživatel

Proč furt brečí?? Liverpool by neporazily ani v jedenácti. Remíza zasloužená. Sice si po vyloučení Live nic nevytvořilo, ale to by si nevytvořil ani Arsenal v 11. Nudný zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

to chyt od slávie to brečení

Reagovat
smazaný uživatel

když pravidelně brečela Muřínoha, tak ti co teď nadávají na Wankera, mu to žřali i s navijákem......

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal to letos zase nikam nedotáhne, doufám, že skončí až za Villans

Reagovat
smazaný uživatel

prostě GUNNERS 4EVER a rýpat si můžete jak chcete ...pravý fanoušek arsenalu ví že arsen ví co dělá...ten chlap to má v hlavě v pořádku a ještě vám všem ukáže

Reagovat
smazaný uživatel

Nvm co furt všeci mrmlete že bečí, prostě na to enom poukazuje...možná přehání s tm žebysme vyhráli ale také kecy by měl po takém výkonu rozhodčího asi každý, se trošku nad sebou zamyslete

Reagovat
smazaný uživatel

spíiše se nad sebou zamysli ty......protože si nevidíš ani na špičku nosu....

Reagovat
smazaný uživatel

fakt jo? a to usuzuješ z čeho, z toho že sem řekl svůj názor?? podiv se znova že se wengera nijak zvlášť nezastávám, enom píšu ze takéto prohlášení by měl snad každý trenér...a esli sis všiml tak v nějakým příspěvcích si docela přeju aby wenger opustil arsenal esli ho nechce upe zničit...což se mu už zčásti už podařilo...

Reagovat
smazaný uživatel

nie nechyboval jasny faul

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele