ROZEHNAL PŘESTOUPIL DO NEWCASTLU

29.06.2007, 20:34
Aktuality
V Newcastlu United bude i nadále působit český fotbalista. Anglický klub sice již nepočítá se zkušeným brankářem Pavlem Srníčkem, jeho místo však přebírá David Rozehnal. Český obránce na St James´ Park přestupuje z Paris Saint Germain...

26letý fotbalista se svým novým zaměstnavatelem podepsal čtyřletý kontrakt a francouzský klub za něho dostane 2,9 milionu liber hned a dalších 200 tisíc v závislosti na hráčových výkonech.

Rozehnal je třetí velkou letní posilou Newcastlu, ještě před ním nový manažer Sam Allardyce získal Joeyho Bartona (Manchester City) a Marka Viduku. Tím ale posilování "Strak" rozhodně nekončí. United se již dohodli na podmínkách smlouvy se záložníkem Barcelony Edmilsonem a stejným směrem by mohl putovat i brazilcův spoluhráč a islandský útočník Eidur Gudjohnsen.

Autor: Tomáš Pavlík / nufc.premiumtv.co.uk

Komentáře (21)

Přidat komentář
HOST*Roy

Hodne stesti a ManU 4ever

Reagovat
HOST*riong

Hodně štěstí Newcastlu, snad nesestoupí!!! BTW ManU 4ever

Reagovat
HOST*Jardel

Reagovat
HOST*Tom27

Já se připojuju a přeju hodně štěstí,ať se mu v Anglii líbí a daří.A doufám že k němu zamíří můj oblíbený Eidur Gudjonssen

Reagovat
HOST*CeceFCB

Ak da NewCastle tych spominanych 12 ci 13 mln. euro, taj je ich!

Reagovat
Slejdy

newcastle je dobry tym...at se dari davide

Reagovat
HOST*M11

jj straky sou namakane... rozehnal dokaze zahrat... good luck

Reagovat
HOST*

curaci

Reagovat
HOST*

curaci

Reagovat
HOST*

vy kurvy!!! teď vás melem jako nikdy!!! Neapol, Geona, Juve, Milan, Inter, pojďte kurvy, vás semelem!!!! Dinho´ se nemůže dočkat do Milána!!!!!!!!!!! FFORZA ITALIA VY ZÁVISTIVČI !!!!

Reagovat
HOST*

NEWCASTLE BUDE V TEJTO SEZONE JEDNYM Z NAJLEPSICH TIMOV A AK ESTE PRIDU NIEKTORY HRACI TAK SA S TOU "FORZA ITALIA"MOZES AJ OBESIT LEBO TALIANSKO NIKDY NEMA NA ANGLICKO!!FORZA ALBION VY JEB..TY TALIANI!!!!!

Reagovat
HOST*

hm ses dobrej dement mi rekni kdo ma lepsi statistiku v lize mistru hm tak se ukas

Reagovat
HOST*

seie A je nej na svete a juve !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

všechny posily se mi zdají malinko podivné, nevím jestli to nebude opět průměr.. já bych Newcastle rozhodně nepočítal mezi adepty na poháry..

Reagovat
HOST*Roy

Ja zas jo ... muze byt v pohode 2. kdyz nepocitam znamou ctyrku ManU , CFC , Ars , Liv'pool.Pak je tam jeste tottenham.Ale muze to skoncit i jinak zans to

Reagovat
HOST*M11

newcastle v posledni dobe neco pro me jako atletico... kadr je na celo ale neumi to prodat... ale ted citim ze jak atletico tak newcastle uz konecne projevi kvality

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

snad..

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím toho moc nevyřešili, hoří jim tradičně obrana, ale tam zatím přivedli jenom Rozehnala, na kterého, ehm, bych moc nespoléhal. Mohli by sáhnout po nějakém odpadlém "zboží" z velkoklubů, aby dozadu získali zkušenosti...

Reagovat
HOST*Roy

mam ale pocit ze tuto sezonu meli nejka moc zranenych ne?

Reagovat
smazaný uživatel

To sice jo, ale i bez zranění by nic světoborného nejspíš neukázali...

Reagovat
HOST*Roy

pekne slovicko nejspis|

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele