ROY KEANE LÁKAL FORLANA

03.04.2007, 15:46
Aktuality
Diego Forlan měl nabídku vrátit se do Anglie. Jako novou posilu si ho vyhlédl manažer druholigového Sunderlandu a jeho bývalý spoluhráč z Manchesteru United Roy Keane, útočník Villarrealu však odmítl...

"Černé kočky" se letos zatím úspěšně snaží o návrat do Premier League. Pod vedením bývalého irského reprezentanta se Sunderlandu daří a šest kol před koncem League Championship je na třetí příčce se tříbodovou ztrátou na vedoucí Derby County. Přímo do nejvyšší soutěže postupují pouze první dva celky, tým na bronzvém stupínku čeká dodatečná baráž. I přesto Keane již spřádá plány pro příští sezónu a dá se očekávat, že v souvislosti s posílením kádru osloví několik svých přátel a bývalých spoluhráčů, tak jako tomu učinil v případě Forlana.

"Od mého pobytu na Old Trafford jsme s Royem velmi dobří přátelé. Pro mě je to hvězda světového formátu. Roy mi zavolal a vysvětlil mi svůj projekt v Sunderlandu. Nabídl mi možnost zahrát si tam v příští sezóně jako jedna z velkých letních posil," prozradil spolumajitel Zlaté kopačky za sezónu 2004/2005, v níž Forlan stejně jako Thierry Henry nasázel 25 branek.

"Jsem mu vděčný, ale zároveň jsem šťastný tady ve Villarrealu. Jednoho dne se však můžu vrátit, ve fotbale je možné všechno," naznačil Forlan, že by si ještě někdy mohl zahrát v Anglii.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
HOST*Grégory

čau lidi, podivte se na HERTHA.BLOG.CZ, je to docela dobrý

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele