ROUX MŮŽE TRÉNOVAT RACING LENS

12.07.2007, 18:56
Aktuality
Vedení Racingu Lens nakonec dalšího trenéra hledat nemusí. Z francouzského klubu po skončení uplynulé sezony odešel Francois Gillot a na jeho místo byl dosazen Guy Roux. Jeho jmenování však vzhledem k jeho věku bylo v rozporu s pravidly Ligue 1...

V regulích francouzské nejvyšší soutěže je pro trenéra stanoven maximální věk 65 let, který Roux překročil hned o tři roky. Bývalý kouč Auxerre tak nesměl vykonávat svou funkci a začal spor. Ten nakonec vyzněl ve prospěch klubu.

"Vedení přijalo návrh Národního olympijského výboru zajišťující výjimku pro Guye Rouxe ohledně věkové hranice pro trenéry. Jejich doporučením se budeme řídit," sdělil prezident LFP Frederic Thiriez.

Autor: Tomáš Pavlík / uefa.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
HOST*

a zase 1.

Reagovat
smazaný uživatel

Odbočuju opět k La Lize, no co, ta tady stejně zajímá min. 90% lidí.

Jsem zdrcen, ještě abych nebyl:

1. Belletti chce zůstat.

2. Giuly chce zůstat.

3. Guddy chce zůstat.

4. Edmílson chce zůstat.

Proš se nás teď drží hráči, kterým jsme poděkovali za to, co pro Barcu udělali a zároveň jim oznámili, že s nimi už jaksi nepočítáme?!

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
HOST*CeceFCB

Takze ja chcem, aby zostale Belle, Guddy mozno do NewCastle, Giuly aj tak odide a aj zostan, tak iba kôli tomu, aby si mohol po skonceni tejto sezony vybrat klub de sam chce a s Edmilsonom to bude tazke, ked je 6 mesiacov mimo hry!

Reagovat
HOST*1.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*Jirka S.

Vazeni navstevnici tohoto serveru, proc porad snizujete uroven diskuznich prispevku svym neustalym "vpisovanim" zprav z La ligy do clanku, ve kterych jde o naprosto odlisne tema. Nema cenu resit, kolik ctenaru eurofotbalu tato soutez zajima. Muze to byt klidne i 100%, o to prece nejde, ale diskutujte o zalezitostech La ligy, prosim, v clancich, ktere se ji tematicky venuji. Myslim, ze "prumerny" fotbalovy fanousek by mel mit o neco sirsi rozhled nez jen vedet o Realu a Barce...

Reagovat
HOST*CeceFCB

To je sice pravda, ale mysli, ze Ligue1 tu nema ani 1% zastupenie!

Reagovat
HOST*Jirka S.

A kvuli tomu se o ni nema psat? Jsem taky fanouskem La Ligy, ale zajimaji mne i ostatni souteze a temata. Na Eurofotbalu to jiz delsi dobu vypada, ze se prejmenuje na "Spanelsky fotbal - o La Lize vime vse". Na druhou stranu se neni cemu divit, pro kazdeho redaktora to musi byt jiste lakave, kdyz u desetiradkoveho pidiclanecku diskutuje 400 lidi

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele