Rossi se do Ruska nechystá, v zimě zřejmě zůstane ve Villarrealu

28.11.2009, 18:46
Aktuality
Giuseppe Rossi letos zatím nedal příliš branek, to ovšem nevadí Rubinu Kazaň, který o útočníka Villarrealu má zájem. Ruský mistr si ale musí nechat zajít chuť, italský reprezentant se totiž ze stadionu El Madrigal podle slov svého agenta zatím nechystá...

"Přestup do Ruska v této fázi kariéry nevypadá jako nejlepší volba. Navíc by mu to nepomohlo v souvislosti s blížícím se mistrovstvím světa," řekl Rossiho agent Andrea Pastorello.

Villarrealu vůbec nevyšel start do letošní sezony a dlouho se hledal i Rossi. V posledních týdnech se vše otočilo, Žlutá ponorka začala potápět své soupeře a stoupá tabulkou vzhůru. Rossi k tomu v posledních třech zápasech přispěl dvěma góly, celkem má na svém kontě tři ligové trefy.

"Zpátky do Itálie? Možná pokud by zde byla šance, ale to samé platí o pro jiné možnosti ve Španělsku. V tuto chvíli nejsme v kontaktu se žádným italským klubem. V létě jsme komunikovali s Juventusem ohledně situace Trezegueta. Jednali jsme o možné výměně, jenomže pro Villarreal byl problémem hráčův plat. Myslím si, že Rossi v lednu zůstane ve Villarrealu. Hráči tohoto typu obvykle přestupují v létě," dodal Pastorello.

Autor: Tomáš Pavlík / sportinglife.com

Komentáře (18)

Přidat komentář
smazaný uživatel

... ale to je přece jasné

Reagovat
smazaný uživatel

Až Villarreal sestoupí, tak si to, stejně jako Rosina, rozmyslí.

Reagovat
smazaný uživatel

... Villarreal se už naštěstí probudil..... což je dobře no... ještě se čeká na Atlético!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A navíc je Rosina jinej případ, ten nešel z klubu, kterej hraje o poháry

Reagovat
smazaný uživatel

Očekávám, že v létě půjde do Turína, doufám v to

Reagovat
smazaný uživatel

Co by v v FC Turín dělal?

Reagovat
Mr.Jindros

Je to otázka do diskuse... hlavně co se týče setrvání Cira a systému 4231. Pokud máme hrát v budoucnosti na jednoho útočníka, nevím, jestli by Rossi nebyl vyhozené peníze.

Reagovat
smazaný uživatel

Když to vezmeš takhle, tak to je dost do diskuse. Mě se styl 4231 líbí, ale hrát ho nemůžeme, asi tak jako reprezentace ČR nemáme křídla. Mauro zprava dokáže dobře zaútočit, ale není schopný se vracet a bránit, a když už tak zbytečně fauluje. Zleva tam je Seba a ten by to možná i uběhal, ale kdo ví. Jinak je to na nic. Mě by se líbilo pojetí zálohy s jedním štítem, levý křídlem, klasickým pravým záložníkem a tvůrcem hry a vpředu 2 útočníky. Ale když začneme hrát se dvěma útočníky, musí jeden def. záložník (středový záložník) ven. To znamená, že by hrál jeden z kvintetu: Marchisio, Sissoko, Melo, Poulsen, Tiago. Což je špatný. Je to špatná situace tohle.

Reagovat
MiraM

Pro Juve teď bude asi důležité hlavně poskládat střed hřiště a útočnou fázi.

Reagovat
stas87

rubin by len vyhodil love...

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi dobře mimo

Reagovat
stas87

mozes napisat dovod??

Reagovat
smazaný uživatel

Víš vůbec kdo je G. Rossi?

Reagovat
stas87

vies vobec koho ma rubin v utoku?ako hraje?myslis ze by sa tam chytil?vsichni ho oslavujete aky je doby za aky hra klub...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

rOssi musí zustat

Reagovat
MiraM

Rossi je zatím jen nafouklá bublina. Ve Villarealu se možná prosadí ale na Juventus nebo jiné přední italské kluby nemá. Přesto mu přeju úspěch a byl bych rád kdyby mě mile překvapil

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele