Rosina se vrací do Itálie, bude hrát za Sienu

01.09.2012, 01:11
Aktuality
Alessandro Rosina s definitivní platností uzavřel své ruské dobrodružství, když coby volný hráč odešel ze Zenitu Petrohrad do Sieny. Toskánský celek se zkušeným záložníkem podepsal tříletý kontrakt a vedle něj v poslední přestupový den získal také Zé Eduarda na hostování z Janova...

Osmadvacetiletý Rosina na sebe upozornil v dresu Turína, z něj před třemi lety zamířil do Zenitu, byť proti jeho příchodu byl tehdejší trenér petrohradského mužstva Dick Advocaat. Podsaditý hráč loni na jaře hostoval v Ceseně a nyní se do vlasti vrátil nadobro, když se upsal Sieně.

Ta vedle zálohy posílila také útok, na roční hostování z Janova totiž dorazil Zé Eduardo. Brazilský fotbalista, vlastním jménem José Eduardo Bischofe de Almeida, byl ve druhé polovině srpna na zkoušce v AC Milán, kde měl hostovat a nahradit zraněného krajana Pata, z toho ale nakonec sešlo. Čtyřiadvacetiletý útočník tak nakonec stráví tuto sezónu na stadionu Artemia Franchiho.

Autor: Petr Vaněček / football-italia.net

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zhuleny sabatini sa zdenom dakde v knajpe teraz prebrali a zistili ze je niekolko hodin po MERCATE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
AC torino

Cairo bol tiez asi zhuleny, legendu klubu a paradneho hraca nevezme zadarmo

Reagovat
AC torino

* s tou legendou to samozrejme nemyslim tak ako jeden nemenovany uzivatel ale bol to asi najlepsi hrac od znovuzalozenia v roku 2006

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pettirosso

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele