Rooney: Bylo to speciální vítězství

24.12.2007, 12:48
Aktuality
Včerejší těsná výhra Manchesteru United nad rozjetým Evertonem (2:1) sice bývalého útočníka Toffees Waynea Rooneyho potěšila, přesto přiznal, že to bylo pro něj speciální vítězství. Zároveň také pochválil svého spoluhráče Cristiana Ronalda, který vstřelil dva góly a patřil k nejlepším hráčům.

Anglický kanonýr přestoupil do Manchesteru v roce 2004, a i přesto, že svůj bývalý tým už několikrát porazil, stále je pro něj každé vítězství speciální.

"Samozřejmě, když porazíte tým, ve kterém jste dříve hrával, tak je to zvláštní," řekl Rooney. "Před každým zápasem s fanoušky Evertonu žertuji a bavím se s nimi, ovšem nejdůležitější je zisk tří bodů pro Manchester."

Rooneyho slova chvály se po zápase s Toffees nesla tentokrát na adresu Cristiana Ronalda. "Když jsem ho v sobotu sledoval při nácviku penalt, pokaždé trefil to místo brány, které chtěl. Proto jsem věděl, že ten pokutový kop promění," pokračoval. "První gól vstřelil krásnou střelou, která mě také vůbec nepřekvapila, jelikož všichni víme o jeho vytříbené kopací technice," dodal.

Autor: Tomáš Honajzer / skysports.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

jj byl to perfektni match,uz sem se smiroval s remizou..:)..

Reagovat
Devil

Jo jo meli jsme stesti !

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele