Ronaldo kritiku Fergusona akceptoval

17.04.2009, 14:08
Aktuality
Cristiano Ronaldo sdělil, že přijímá kritiku sira Alexe Fergusona na svou osobu. Ferguson v minulých dnech o své největší hvězdě týmu pronesl, že některé situace by mohl řešit efektivněji. Fergusonovi ale také vadily některé ztráty míčů, které právě po chybách Ronalda měly neblahé důsledky.

Nyní se zdá, že si slova svého kouče vzal držitel Zlatého míče pro rok 2008 k srdci. Ronadlo ve středu zařídil postup svého týmu do semifinále Ligy mistrů proti Arsenalu, když v Portu dalekonosnou střelou vstřelil jediný gól utkání.

"V tom není problém," řekl Ronadlo, který začínal sobotní utkání proti Sunderlandu na lavičce. "Respektuji svého manažera i ostatní trenéry, protože se chci stále učit. Pokud mě kritizovali, udělali to, protože to považovali za správné. Ale myslím si, že jsem hrál dobře a nastřílel několik důležitých gólů," řekl Ronadlo, který se vyjádřil také k blížícímu se konci sezony.

"Máme velkou příležitost vyhrát všechny soutěže a jsme natolik sebejistí, že toho můžeme dosáhnout," uvedl portugalský reprezentant.

Manchester v neděli čeká semifinále FA Cupu proti Evertonu, v Premier League je stále na prvním místě, v Lize mistrů se těší na Arsenal a z vítězství v Carling Cupu se již po úspěšném penaltovém rozstřelu proti Tottenhamu radoval dříve.

Autor: Pavel Mašlaň / skysports.com

Komentáře (60)

Přidat komentář
smazaný uživatel

co říct ten gol poslední byl skvělej

Reagovat
smazaný uživatel

Super gol

Reagovat
smazaný uživatel

Taky to Fergusonovi trvalo...

Reagovat
smazaný uživatel

clovek se chybama uci..ale jenom blbec vlastnima..

Reagovat
smazaný uživatel

uprostřed teček je to zbytečné...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

idioti..jeden aj druhy

Reagovat
Tomanatura

Ale myslím si že jsem hrál dobře a nastřílel několik důležitých gólů," řekl Ronadlo

Reagovat
smazaný uživatel

A není to pravda nebo co ?

Reagovat
Tomanatura

Ale myslím si že jsem hrál dobře

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Pre teba a Klegiho: To vám to nepríde nafúkané? Alebo ak to berieme z pohľadu reálne jeho hry... Má ten chlapec vôbec zdravý úsudok? Každý nadpriemerne inteligentný človek vidí pokiaľ mu vyslovene nejde karta ale on povie, že hrá dobre Nepopieram, zopár dôležitých gólov dal, no herne to bola väčšinou bieda a pokiaľ sa k tomu máme stavať povrchne tak máte v podstate vy aj Ronaldo pravdu. Lenže takto to nefunguje...

Reagovat
smazaný uživatel

Každý nadprůměrně inteligentní člověk by nepálil ze dvou kroků ze 36 metrů, bez toho aniž by byl v plném náběhu. Takže Cristiano zůstaň podprůměrně inteligentní a budeš dobrý. Jediné co je nafúkané je celá tahle bublina kolem něho. Podle mně neřekl nic špatného. Přece kuva nebudu tvrdit, že se cítím špatně a že mně to nejde. On je vyjímečný a proč by se měl schazovat nějakým brečením do tisku. Tohle prohlášení ho může jen vyhecovat a je to dobře pro fotbal. Možná ne pro nadprůměrně inteligentního člověka, ale to je mám uplně víš kde

Reagovat
smazaný uživatel

bez toho je před mám

Reagovat
Tomanatura

Snad každý normální člověk musí uznat, že se mu prostě nedaří, nebo přinejmenším se nevyjadřovat k otázce. Ale říct, že hraju dobře, když hraju naprosto tragicky, to není normální. Obhajování jeho zrovna tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže on si nemyslí, že hraje tragicky, proto to říká. To že hraje tragicky si myslíš ty a dalších x lidí. Já jsem vcelku normální snad a nemyslím si, že by hrál úplně tragicky. Akorát nehraje ve formě jako před rokem. Kdyby hrál tragicky, tak na něm nestaví Fergie. A netvrď mně, že nestaví, jen kvůli tomu, že JEDNOU střídal. Já se ho snažím obhajovat jen v té věci, že jeho kritika už začíná být trapnější, než je on sám

Reagovat
Tomanatura

Jeho kritika je naprosto oprávněná. Za jeho prohlášení a simulaci si ji bezpochyby zaslouží.

Hraje tragicky, vidí to naprosto všichni, jen Fergie si to nemyslí. Víš, proč ho staví? On sice je naprosto otřesný v kombinaci, neuteče, nenahraje, ale je dobrý hlavičkář a občas dá gól. To Fergiemu stačí. Nám ne.

Reagovat
smazaný uživatel

V tom případě je Fergie nenormální a Ti co tady rok budou brečet, že pořád simuluje a neumí se vyjadřovat do médií jsou naprosto normální. To že není génius nebo filozof, víme všichni, to že simuluje taky víme všichni!!! Ale to neznamená, že je TRAGICKÝ. Je to jen jeho minus, které mu kazí Image. To, že uplně tragický není, nám snad dokazuje 21 brankama které vstřelil, takhle tragický hráč nevypadá. Tragický je pro spoustu lidí, protože nemá už tu formu, kterou udivoval svět. Pere se s tím a nemá to lehké, ale podle mě se s tím nepere zas tak špatně. Pokud se cítí dobře, což je podložené tím, že pravidelně nastupuje v jednom z nejlepších klubů na světě, tak ať si prohlašuje co chce. Navíc kdoví jestli to takhle vůbec řekl. Má v něm důvěru SIR ALEX FERGUSON a to s prominutím podle mě blbec není.

Reagovat
vodka

Mě se celkově zdá, že Ferguson už nemá tu odvahu a ráznost co dřív míval. Někdy zbytečně čeká se střídáním, lae to bych ještě bral. Ale to přehlížení tragické formy a znovunasazování Ronalda mě v tom utvrzuje. Kde jsou ty časy, kdy ferguson bez milosti posadil Nisterlooye, Beckhama...

Reagovat
fantomas

Měl by po Ronaldovi mrsknout kopačku a bylo by.

Reagovat
vodka

nejlíp do toho jeho xichtu... třeba by pak nepůsobil jako totální plačka...

Reagovat
Corabeu

v tomto máš pravdu a není to jen o tom,vem si před dvěma třemi lety by o odchodu do důchodu nechtěl ani slyšet a dnes o něm mluví sám-prostě nikdo nemládne a Bossovi dochází síly,ale mám obavy co bude dál,nahradit Bosse nebude jen tak

Reagovat
smazaný uživatel

To je strašná blbost co ty říkáš. Ferguson nemá odvahu posadit někoho na lavičku? Já věřím tomu, že Ferguson, který ho má každý den na očích, určitě ví proč ho staví. A není to otázka odvahy. Dejte mě takového simulanta a blbce do týmu. To Ti řekne každý trenér!!! Protože má asi i jiné kvality, než simulování a mletí pi.ovin do nějakých médií, má i vyjímečné momenty, kterých je teď mnohem míň, ale pořád jsou to momenty, které oslní diváka a nezvládne mnoho jiných na svězě. Já to vím, že je to uplná p..a co se týče chování a všeho, ale na HŘIŠTI je pořád platný a hodně důležitý pro Manchester. Pořád dokáže svými góly strhnout mančaft k cestě za trofejema, tak mně tu sakra netvrďte, že je TRAGICKÝ. Tragický hráč vypadá jinak.

Reagovat
vodka

kromě gólů nepředvádí vůbec nic... Góly mu neberu, ty jsou koneckonců klíčové... Problém ale je, že po jeho idiotských ztrátách se dostáváme velmi často pod tlak a párkrát sme už dostali gól...

Reagovat
smazaný uživatel

Kromě gólů nepředvádí vůbec nic. A kolik gólů jste dali, po jeho idiotských střelách? Po vyloženě jeho ztrátě jste nedostali víc jak 2 góly za celou sezonu a to přeháním. Že ztrácí balon je jeho veliká chyba, ale při jeho stylu to občas zkusí a nevyjde to, pokud na tomto nedostatku zapracuje, může být opět nejlepší. Podle Vás má přijít do novin a říct: Zdar já su tragický, protože vedu tabulku střelců společně s Anelkou, Já su tragický, protože jsem teď zařídil důležité body proti Aston Ville a vypálill postup do semifinále Ligy Mistrů? Jo ztratí, ale neubližuje víc, než pomáhá.

Reagovat
Tomanatura

Skutečně nechápu, o co ti jde. Pravidelně je nejhroším hráčem kombinace, má nejvyšší procento ztracených balonů a ty chceš obhajovat, že hraje dobře? Jsou mi fuk jeho góly, já chcu vidět výkony, o kterých v médiích říká, že je má dobré.

Reagovat
smazaný uživatel

O co mi jde už píšu o něco výš, takže to nemá smysl pořád rozebírat. Prostě řekl, že hraje dobře, protože to tak cítí, protože byl opět u velice důležitých momentů pro United. Protože je na něj v tomhle ohledu opět spoleh. Není to jako před rokem ani zdaleka, ztrácí zbytečně balóny o tom žádná, ale pořád to stačí k tomu, aby byl jednou z hlavních postav Man U. Pořád to stačí k tomu, aby mohl říct: Ano hrál jsem dobře. Až nebude plnit to co od něj všichni čekají, tzn. přestane dávat góly, pak teprve můžu říct ano není prospěšný pro fotbal, který se hraje na góly.

Reagovat
vodka

právě to je ta chyba v tvém myšlení... Kdyby tam hrál někdo jiný, tak by možná nedal tolik gólů, ale pomohl by vytvořit svým týmovějším výkonem šance pro jiné.... To, že ta mrdka bere všechno na sebe a občas mu to vyjde neni nic chválihodného...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybych já chytal za Porto, tak jsou v semifinále. Asi tak. Není to o kdyby. Je to o tom co se na tom trávníku děje. A já vidím, že je pro tým užitečný, právě tím, že je nakopne vždy strašně moc důležitou brankou. Je to rozdíl názorů, ale já si budu stát za svým a tvrdit, že není tragický a že to, že řekl, že hraje dobře má čím podložit a proto mu to nemůže dávat nikdo za zlé, jen protože to je Cristiano Ronaldo.

Reagovat
Tomanatura

Jak už píše vodka... Několikrát jsem to tu už říkal i já.

Fergie taky není bůh, který dělá vše jen správně. Proč si každý fanoušek MU přeje, aby Ronaldo nenastoupil? Cožpak jsou naprosto všichni hloupí?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jo

Reagovat
smazaný uživatel

Co si představuješ pod pojmem fanoušek MU? Kamoše v hospodě? Jsou lidi co ho kritizují a lidi co ho uznávají. Nemyslím si, že by drtivá většina fanoušků MU tohoto hráče nechtěla.

Reagovat
Tomanatura

To si piš, že drtivá většina fanoušků (Na netu, prostě všude možně) toho hráče v základu nechce. Je jasné, že se najde pár škaredých japonců, kteří s foťákama kolem krku na stadionu mají Ronalda rádi a chcou jej v 11.

Reagovat
smazaný uživatel

Vymluvme se na Japonce, všechno bude OK. Na Japonce Ti seru a já jsem jenom rád, že můžu být v kontaktu s lidma, kteří na ty zápasy CHODÍ a říkají: Jo je to vůl, ale pořád ještě něco umí.

Reagovat
vodka

víc nemám co dodat...

Reagovat
fantomas

Tobě to jako přijde v pořádku? Kdyby aspon opravdu hrál dobře, pak se to dá jakž takž pochopit, byl by "jen" sebevědomý a nafoukaný, takle mu ale zároven chybí i soudnost, což už je hodně špatné.

Reagovat
smazaný uživatel

goool bl naprosto užasný..lepši gol ronaldo nedal...upo..mooc fáájny..:)...

Reagovat
smazaný uživatel

tak Ronaldo nebo Ronadlo???

Reagovat
madridcan

to by nebol Cris keby sa neobhajil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Toto sice asi řekl, ale v podtextu tam bylo " Tak ty šedivej dědku mě budeš ještě kritizovat, když sem vám zařídil vítězství v Lize Mistrů a v Premier League, kašlu na tebe a půjdu do Realu." Je to arogantní parchant, nevěřím mu.

Reagovat
smazaný uživatel

Pekná konštrukcia, každopádne s tou aroganciou, je to dlho známe.

Reagovat
smazaný uživatel

jo ronaldoooooo!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Víc "o" by nebylo???

Reagovat
madridcan

nechapem ta...v nicku vela ,,o" ronaldo ma vela ,,o" a pri slovicku jo das len jedno...no toto

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo je frajer ...NEJVIC ME SERE ZE HO ZASE STAHNE REAL MADRID JAKO TO UDELAL NEJPRVE Z BECKHAMEM ...PAK Z VAN NISTELROOYEM A TED BEROU RONALDA... ONI SI FAKT NEUMI VYCHOVAT SVE HRACE...

Reagovat
smazaný uživatel

Nemáš pravdu mí si vychovat své hráče, myslím si že Manchester jen na těch přestupech vidělal kromě RVN, Beckham nezářil v Madridu, Evra je dvakrát lepší ne Gabriel Heinze, jedinný RVN předvádí výkony a dáva goly....a kdyby odešel i CR nevadilo by mi to za ty peníze by Fergi přivedl další, možná i lepší hráče...

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Portu hral nejlepe Evra to mas pravdu ten sel na plno to slo videt...pak se i Ronaldo...ne jen kvuli tomu ze dal gol ale dokazal potahnout mic a nevidel jsem ze by pokazil nakou prihravku...nejvic me stve Barbatov.... ten je pomali ... nez se rozhodne co s micem ... nevim Tenhle prestup moc nevisel

Reagovat
smazaný uživatel

ach ti experti..

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Na čem?

Reagovat
smazaný uživatel

uznání kritiky jsem teda nečekal... takže na nejvyšším stupínku arogance je pro mne opět Mourinho...

Reagovat
smazaný uživatel

"Ale myslím si že jsem hrál dobře"

Reagovat
smazaný uživatel

dobře je průměr (ale to Ronaldo asi neví) ... každopádně Mourinho by přidal pár blbých keců a samozřejmě to, že je Ferguson ubrečenec...

Reagovat
smazaný uživatel

vy myslíte to a on zas toto, ale dohromady víte všichni ho*no

Reagovat
smazaný uživatel

"V tom není problém, řekl Ronadlo, který začínal sobotní utkání proti Sunderlandu na lavičce. Respektuji své manažera i ostatní trenéry, protože se chci stále učit. Pokud mě kritizovali, udělali to, protože to považovali za správné. Ale myslím si že jsem hrál dobře a nastřílel několik důležitých gólů," řekl Ronadlo

trošku horší přímá řeč..., a Ronadlo je též originální

Reagovat
smazaný uživatel

Boze nechapu co furt proti tomu mate...chtel bych videt tebe co by si rikal pred kameru

Reagovat
vodka

Jinak je to stejně zvrácené... On jak ovečka přikyvuje na kritiku, ale pořád si myslí, že hrál dobře...

Už ať kráčí (nebo háže kotrmelce) do toho Španělska, nebo kamkoliv jinam....

Reagovat
fantomas

Myslim, že si v PL udělal přeci jen dobré jméno, vydělal slušné peníze, ale tady v MU už na něm nejsou závislí, jeho výkonnost jde dolů, mančaftu nemá moc co dát, jen by se horšil a i jeho renomé by pomalu upadalo. Dobře pro něj i anglický fotbal, kdyby odešel.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele