RONALDO DO AC MILÁN, ALE NE ZADARMO

23.01.2007, 10:48
Aktuality
Přestup útočníka Ronalda z Realu Madrid do AC Milán se ještě minulý týden zdál být hotovou věcí, teď to vypadá, že z něho sejde. Italský klub by brazilského reprezentanta chtěl získat zdarma, s čímž rezolutně nesouhlasí druhá strana...

AC Milán se s Ronaldem minulý týden domluvil na podmínkách smlouvy a přikázal mu, aby se vyvázal z kontraktu na Santiago Bernabeu. "Teď už to není v našich rukách, pokud se uvolní z Realu, tak přijde, v opačném případě ne," stanovil podmínku přestupu viceprezident Adriano Galliani.

Real sice s 30letým fotbalistou již nadále nepočítá, přesto se ho nehodlá vzdát zadarmo a nabídka ze San Sira tak je neakceptovatelná. "Jedno je jasné, nemůžeme Ronalda nechat odejít zadarmo. Dostali jsme nějaké nabídky a o těch jednáme," řekl sportovní ředitel Predrag Mijatovič.

Nechybělo přitom nmoho a Ronaldo už mohl být v Miláně. AC se o něho zajímalo už v létě, kdy shánělo náhradu za Andrije Ševčenka, a Realu tehdy nabídlo 11 milionů liber. "Brazilec je hráč, který v posledních letech hodně bojoval, trpěl a my jsme se ho nechtěli zbavit. V létě jsme se rozhodli tuto nabídku odmítnout a byli jsme přesvědčeni, že se brzy dostane do formy. Naneštěstí se vše otočilo tímto směrem, uvidíme, co se stane v následujících dnech přestupního termínu," prozradil Mijatovič.

Co se stane, zatím jasné není, o tom, co by se stát mělo, má pak nejvíce jasno Ronaldo. "Jsem hrdý na to slyšet, že o mě má Milán zájem. Je to jediný klub, kam bych nyní chtěl jít. Moje budoucnost je daleko od Madridu, protože trenér mě už nechce. Jak jdou jednání? Nevím," přiznává hráč, že ani on v tuto chvíli nemá ponětí, jak se celá situace nakonec vyvine.

Autor: Tomáš Pavlík / channel4.com

Komentáře (19)

Přidat komentář
HOST*Gago

Noooo vsude pisou,ze v Madridu to vre,ale mne drive pripada,ze tam dostali rozum.Tito fotbalisti jsou uz davno za vrhcolem a jedine co dokazou delat jsou rozbroje.Ronaldo a Beckham k certu.A prosim jen mi tu nezacnete psat ze Ronaldo potrebuje jeste cas a pak ukaze co je v nem.To je kravina protoze toho casu mal uz prilis a myslim ze to za posledny 3 roky je jedno a to sami.Mozna mu zrovna prospeje ta zmena tymu

Reagovat
HOST*Cat Killer

Ve všem s tebou souhlasím!!!

Reagovat
HOST*vazquez

Ide len o to, že títo dvaja - a hlavne Rony - pre Real vyhrali veľa a veľa zápasov. Čiže problém ani neni v tom, že pôjdu preč, ale v tom ako. Aby nejakí namyslení Ital so srbským ulízancom nezachádzali s bývalými klenotmi jak so špinavými psami. Pamätáš jak odišiel Figo? Jak špinavý pes...A za čo? Že pre nás toľko toho vyhral?

Ej... za Sanza by sa to ťažko stalo...Calderon k čertu aj s Italom a ulízancom

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je přesně můj názor Vazquezi, bravo!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
sansiro

ACM získalo třetí posilu - M. Odda. Cena 5,3 mil. liber + spoluvlastnictví Foggii. Teď se uvidí co s Ronaldem.

Reagovat
smazaný uživatel

Oddo to je fakt posila, kapitan Lazia - hodi sa na pravu stranu namiesto Cafua...Ale Ronaldo??? Pripomina mi to pripad Rivaldo...

Reagovat
HOST*mirror

Ronalda nééééééé!!!!

Je to starý hráč!!!

A tlustý.

Forza Milan

Reagovat
smazaný uživatel

Korupčníci si zase vyskakujou...

Reagovat
Shevchenko

Ty se o korupci raději nevyjadřuj

Reagovat
Pharrell

rekni proc ne?

Reagovat
Shevchenko

Všichni víme, jak to s Realem je

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mne to prosim tebe objasni, jsem fanoušek jak dlouho ale nic jsem o tom neslyšel a spekulace mě nezajímají...předem díky

Reagovat
smazaný uživatel

Potrefená husa zakejhala...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale má pravdu.

Reagovat
sansiro

Reagovat
HOST*PD

Ronaldo má trochu smúlu, že byl tak dobrej,byl nejlepší ....

a někdo si myslí že to tak musí být pořád ,ale to není možný!!!!

navíc smůla se zraněními.Pořád je ale lepší ůtočník než pět nafoukanejch Barošů

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

klidně bych za něho nějakých těch 7-10 mega dal...

Reagovat
HOST*Márty

Taky si myslim že by to byl slušnej kauf...AC by mělo něco dát,myslim že by se to mohlo vyplatit když se teda nezraní

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele