RONALDO CHCE HRÁT

03.11.2006, 14:06
Aktuality
Hodně frustrovaný z průběhu letošní sezóny je zatím Ronaldo. Brazilský útočník totiž stále marně čeká na šanci od trenéra Fabia Capella a pouze z lavičky tak sleduje výkony svých konkurentů Robinha, Raúla a Ruuda van Nistelrooye...

Že bude na lavičce sedět v prvních zápasech sezóny se dalo celkem čekat. Útočník Realu Madrid se totiž v létě podrobil operaci kolena a oproti svým spoluhráčům tak měl jisté manko. Ani po svém zotavení se však situace nezměnila a Ronaldo se na hřiště podívá jenom sporadicky. V probíhajícím ročníku Primera Division se na hřišti objevil pouze dvakrát, nevstřelil ani jeden gól a naopak si připsal jednu červenou kartu.

"Nejhorší věcí na sezení na lavičce je fakt, že nemáte důvěru trenéra a ani nevíte, jak ji získat. Nevím, jaká jsou kritéria pro to získat místo v základní sestavě. Jsem v dobré formě, s mojí váhou a se vším. Capello mi v tuto chvíli nevěří, kdyby tomu bylo naopak, hrál bych více," postěžoval si 30letý nejlepší střelec historie světových šampionátů.

V souvislosti s nastálou situací se v Madridu začalo spekulovat o hráčově možném odchodu ze stadionu Santiaga Bernabeua, sám Ronaldo však tuto možnost prozatím vylučuje. "Jsem bojovník a toto je moment, kdy je potřeba bojovat. Je to malý problém v porovnání s ostatními. Jsem šťastný, když hraji fotbal... a v tuto chvíli moc nehraji," nehází zatím Ronaldo flintu do žita.

Přestože je mu "teprve" třicet let, již teď přemýšlí o konci kariéry. "Očekávám, že dodržím smlouvu s Realem Madrid a pak budu další dva roky hrát v Brazílii nebo ve Spojených státech. Skončím v 35 letech," má Ronaldo jasno.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Myslím, že Fabio by tú zostavu mohol malinko obmeňovať, pretože sa mu tam nahromadia nespokojenci / napr. Cassano, Ronaldo, Beckham.../ a nebude dobrá klíma v tíme. Také kozmetické úpravy nezaškodia, že zmení trebárs 1 alebo 2 hráčov, veď sám hovoril na začiatku, že chce zostavu rotovať.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas. Ale taky je pravda, že tato trojice dostala šanci v poháru a snad s výjimkou Cassana ji naprosto zahodila...

Capello sliboval rotaci, dokud nenajde tu správnou sestavu. Pravděpodobně ji už našel, ale bohužel hraje špatně.

Situace kolem Cassana mě mrzí asi nejvíc, typický příklad toho, jak dokáže psychicky nevyrovnaného hráče rozhodit nedůvěra trenéra. V přípravě a na začátku sezony měl prostor a hrál hodně slušně, týmově, dobře pracoval, zhubl...

Ale nikdy na place nedostal víc než hodinu. Po zapracování Reyese a uzdravení Gutiho ze sestavy vypadl a když začal nastupovat jako náhradník, tak to byl najednou docela jiný hráč - sólista, nervák a nakonec bohužel i rebel...

Reagovat
alegre

Takže Capello našel, cituji: Pravděpodobně jí (správnou sestavu) už našel, ale bohužel hraje špatně! Tak to je je vynikající! Jedná se opravdu o správnou sestavu, když hraje pod psa a raduje se z ubohého vítězství nad Steaua Bukurest, jako kdyby získala titul mistra Matičky země a ostatních Galaxii! Jinak je tady přesně ona situace, kterou jsem očekával již od července. Hvězdy a hvězdičky sedící na lavičce se cítí poškozeny a protestují. Mužstvo jako celek to rozkládá...

Reagovat
smazaný uživatel

A přesto rozkládající se Real vypakoval slovutnou Barcelonu, která mu nedokázala ani vstřelit gól. Minulý rok tu ke Clásicu bylo fakt hodně samostatných článků, letos jen preview... Proč asi?

Reagovat
alegre

1) Barcelona svou vlastní neschopností darovala Realu 3 body. 2) Je tady dost skalních Realu, dokonce mezi autory, psát tedy mohli oni...

Reagovat
smazaný uživatel

1) nesouhlasím

2) čekali jsme na toho nejskalnějšího (na tebe )

Reagovat
HOST*Dave

vuci beckhamovi je to nespravedlne pac minule dva sezony urcte k tem co nejvice makali a hrali neco...

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo bude hrát až konečně zhubne!

Reagovat
smazaný uživatel

!!!!!!!!!!!!

Reagovat
HOST*

???????????? Merengues, chachacha!!!!!!

Reagovat
HOST*Cat Killer

Ronaldo je čuně ať tahne z Realu nema tam co dělat ani lavičku si nezaslouží!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*Casillas

Ronaldo neni žadné prase,ale ty jsi to prase!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
HOST*

Ronaldo je mamrd.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele